×
ورزشی
شناسه خبر : 171472
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/08 ساعت 19:41
پایان ماه عسل سرخ‌ها و اوسمار؟

«نورنیوز» پس‌لرزه باخت پرسپولیس در جام حذفی را بررسی می‌کند

پایان ماه عسل سرخ‌ها و اوسمار؟

پرسپولیس روزهای حساسی را سپری می‌کند. این تیم با 52 امتیاز و یک امتیاز کمتر از استقلال صدرنشین، در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر ایستاده و هواداران این تیم امیدوارند در شش هفته باقی مانده شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که سرخپوشان پایتخت باز هم بتوانند عنوان قهرمانی لیگ را از آن خود کنند، اما حذف از جام حذفی، هواداران این تیم را نگران کرده است!

نورنیوز ـ گروه ورزش: قرمزها در حالی نیم‌فصل دوم را پس از جدایی یحیی گل‌محمدی آغاز کردند که با مربیگری «اوسمار ویرا» نتایج بسیار خوبی گرفتند و صاحب یک باخت، یک تساوی در دربی و هفت برد در لیگ و یک پیروزی در جام حذفی تحت هدایت این مربی برزیلی شدند. ضمن اینکه پرسپولیس بازی‌های زیبایی ها را هم از خود به نمایش می گذاشت؛ تا جایی که در بازی برابر فولاد و پیکان توانست رکورد امید به گل در فوتبال ایران را هم بشکند. با این حال، فضا به گونه‌ای پیش رفته که حالا تردیدها درباره ویرا افزایش یافته است.

اوسمار اولین باختش را در اولین بازی خود به‌عنوان سرمربی پرسپولیس در دیدار با آلومینیوم در هفته شانزدهم لیگ تجربه کرد، اما در آن بازی هم تیمش نمایش خوبی داشت و اشتباه داوری در نگرفتن پنالتی برای پرسپولیس در شکست این تیم موثر بود. پس از آن هم روزهای بسیار خوبی را سپری کرد تا جایی که توانست نظر مثبت بسیاری از هواداران را به خود جلب کند و مدیریت باشگاه را هم قانع کند که باب مذاکره را با او برای هدایت پرسپولیس در فصل آینده باز کنند. با این حال، اتفاق‌هایی که در بازی این تیم برابر آلومینیوم رخ داد، حالا پیشکسوتان و هواداران پرسپولیس را نگران کرده است.

تیم او در این بازی دو بار با اختلاف دو گل از میزبان خود پیش افتاد، اما اراکی‌ها هر دو بار به بازی بازگشتند تا مسابقه در وقت‌های قانونی و اضافه با تساوی چهار بر چهار به پایان برسد. در ضربات پنالتی هم دانیال اسماعیلی‌فر و وحید امیری پنالتی‌های خود را از دست دادند تا در نهایت ایرالکو راهی مرحله بعد شود. اوسمار از باخت لیگی به آلومینیوم تا شکست در جام حذفی برابر این تیم، یک ماه عسل رویایی را در پرسپولیس سپری کرد، اما در نهایت انتقادها بر سرش آوار شدند.

مرد برزیلی و سرخپوشان، حالا بازی حساس برابر زردپوشان مطرح لیگ یعنی سپاهان را در پیش دارند. تیمی که دو بازی لیگ را با برد پشت سر گذاشته و در جام حذفی هم موفق به برد شد. حالا باید دید ویرا و شاگردانش می‌توانند از این غول سرسخت به سلامت عبور کنند و راه خود برای قهرمانی لیگ را هموارتر کنند یا ترکش‌های شکست در جام حذفی، یقه این تیم را خواهد گرفت. موضوعی که در آینده همکاری ویرا با پرسپولیس، تاثیر فراوانی خواهد داشت!

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟