×
ورزشی
شناسه خبر : 171339
تاریخ انتشار : جمعه 1403/02/07 ساعت 21:24

پایان هیجان و جنون در اراک؛ پرسپولیس هم از جام حذفی کنار رفت

پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی مقابل آلومینیوم اراک در ماراتن زیبا و پرگل باخت و حذف شد.

نورنیوز ـ گروه ورزش: تیم پرسپولیس از ساعت 18:15 در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک به مصاف تیم آلومینیوم رفت که مسابقه با نتیجه مساوی 2بر 2 مساوی به پایان رسید تا بازی به وقت های اضافه برود. در وقت های اضافه پرسپولیس 2 گل دیگر زد اما برنده نشد و آلومینیوم 2 گل را پاسخ داد تا بازی در وقت های اضافه با نتیجه 4 بر 4 تمام شود و ضربات پنالتی تعیین کننده مسابقه شد. در نهایت 10 بر 9 آلومینیوم برد و به جمع 8 تیم صعود کرد و پرسپولیس بازهم در اراک حذف شد مثل سال 1400 که با گل محمدی در اراک باخت و حذف شد.

آلومینیوم اراک همواره به عنوان گربه سیاه پرسپولیس شناخته می شود و امروز هم در نیمه دوم تیمی سختکوش بود بود در دقیقه 5+90 به بازی بازگشت و در وقت های اضافه دوم هم گل زد و پا پس نکشید اما در نهایت بازنده شد.

داور: امیر عرب‌براقی

کمک داوران: هادی طوسی، علی احمدی

کارت زرد: سروش رفیعی، محمد خدابنده لو، محمدحسین کنعانی زادگان( پرسپولیس) میثم قهاری، عارف حاجی عیدی، میلاد بدرقه، امین کاظمیان، امین جهان کهن، علیرضا نقی زاده، مهدی لیموچی ( آلومینیوم)

کارت قرمز:-

گل: اورنوف( دقیقه 11)، عیسی آل کثیر ( دقایق 108، 25)، سینا اسدبیگی( دقیقه 95) برای پرسپولیس ، مهدی لیموچی( دقیقه 85) شروین بزرگ( دقیقه 5+90 و 112)، علیرضا نقی زاده( دقیقه 120+1) برای آلومینیوم

ترکیب آلومینیوم اراک: احمد گوهری، احسان قهاری، مهدی لیموچی، امین جهانکهن، سید مهران موسوی، یونس اکبرپور، بهروز نوروزی فرد( از دقیقه 77 شروین بزرگ) ، عارف حاجی عیدی، محمد امین کاظمیان( از دقیقه 69 رضا جبیره) ، میلاد بدرقه(از دقیقه 77 امیر نوری) و محمد مهدی لطفی( از دقیقه 107

سرمربی: مجتبی حسینی

ترکیب تیم پرسپولیس: امیررضا رفیعی، گولسیانی، کنعانی زادگان، دانیال اسماعیلی فر، عبدالکریم حسن( از دقیقه 77 علی نعمتی)، مسعود ریگی، محمد خدابنده لو( ازدقیقه 77 فرشاد فرجی) ، مهدی ترابی(از دقیقه 58 سینا اسدبیگی) ، سروش رفیعی( از دقیقه 46 وحید امیری) ، اوستون اورونوف(از دقیقه 77 میلاد سورگی) و عیسی آل کثیر( از دقیقه 106 مهدی احمدی)

سرمربی: اوسمار ویرا
اتفاقات مهم بازی:

دقیقه 5: لیموچی اولین کرنر مسابقه را روی دروازه پرسپولیس به شکل پاس زد که در نهایت حاصلی برای آلومینیوم نداشت.

دقیقه 11: اورنوف بعد از اینکه توپ را از بازیکن اراک در میانه زمین ربود، چندین متر پا به توپ حرکت کرد و وارد محوطه جریمه شد و با یک شوت دقیق گل اول مسابقه را به ثمر رساند.

دقیقه 17: خطای عبدالکریم حسن روی بازیکن پرسپولیس باعث درگیری و اعتراض بازیکنان دو تیم شد زیرا قبل از این صحنه سروش رفیعی اعتقاد داشت که روی او خطا شده ولی داور اعتقادی به این مساله نداشت به رفیعی و بازیکن آلومینیوم کارت زرد نشان داد.

دقیقه 25: عیسی آل کثیر توپ ربایی کرد و چند متر پا به توپ حرکت کرد و با یک ضربه چیپ و دقیق گل دوم پرسپولیس را به ثمر رساند.

دقیقه 28: ضربه سر بازیکن آلومینیوم را رفیعی دروازه بان جوان پرسپولیس مهار کرد.

دقیقه 33: ضربه کرنر آلومینیوم را دروازه بان پرسپولیس مهار کرد.دقیقه 35: ضربه کاشته آلومینیوم اراک از پشت محوطه جریمه پرسپولیس حاصلی برای این تیم نداشت و مدافعان توپ را دفع کردند.

دقیقه 42: شوت یونس اکبرپور بازیکن آلومینیوم اراک از بالای دروازه پرسپولیس با اختلاف کمی به بیرون رفت.

نیمه دوم:

پرسپولیس با یک تعویض به میدان آمد و وحید امیری جانشین سروش رفیعی شد تا کاپیتان پرسپولیس شود. در نیمه اول ترابی بازوبند را بر بازو داشت و نیمه دوم بازوبند به امیری رسید.

دقیقه 51: بازیکن پرسپولیس در محوطه جریمه خودی سرنگون شد اما داور اعتقادی به خطا نداشت و ضربه کرنر برای آلومینیوم اراک اعلام کرد که این مساله باعث جروبحث بازیکنان دو تیم با عرب براقی داور مسابقه شد. در نهایت این ضربه کرنر حاصلی برای آلومینیوم نداشت.

دقیقه 57: شوت لیموچی از داخل محوطه جریمه از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.دقیقه 63: ضربه کرنر تیم آلومینیوم اراک را رفیعی با مشت از محوطه جریمه پرسپولیس دور کرد.

دقیقه 68: ضربه کاشته پرسپولیس روی سر کنعانی زادگان فرود آمد که ضربه او را گوهری دروازه بان آلومینیوم مهار کرد.

دقیقه 71: شوت بازیکن آلومینیوم را رفیعی با واکنش خوب راهی کرنر کرد. ضربه کرنر را اراکی های با تاخیر زدند چون دروازه بان پرسپولیس احساس مصدومیت می کرد اما کرنر تبدیل به ضد حمله ای برای پرسپولیس شد.دقیقه 82: ضربه سر اسماعیلی فر از کنار دروازه آلومینیوم اراک به بیرون رفت.

دقیقه 85: درمحوطه جریمه توپ به لیموچی رسید واو با یک شوت زیبا گل اول آلومینیوم را به ثمر رساند.

دقیقه 88: ارسال اکبرپور روی سر جبیره فرود آمد که ضربه او از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.دقیقه 1+90: احمد گوهری در موقعیت دو به تک با مهاجمان پرسپولیس موفق عمل کرد و مانع گلزنی آنها شد.دقیقه 5+90: شوت شروین بزرگ از داخل محوطه جریمه تبدیل به گل دوم آلومینیوم شد.

وقت اضافه نیمه اول:

دقیقه 94: شوت سینا اسدبیگی از راه دور وارد دروازه آلومینیوم اراک شد و گل سوم سرخپوشان به ثمر رسید.

دقیقه 99: ضربه کاشته سینا اسدبیگی روی سر فرجی فرود آمد که ضربه او از کنار دروازه آلومینیوم به بیرون رفت.

دقیقه 102: ضربه کرنر آلومینیوم تبدیل به یک موقعیت گلزنی شد و رفیعی خروجی اشتباه داشت که با خوش شانسی در این صحنه دروازه ش باز نشد.

وقت اضافه نیمه دوم:

دقیقه 108: عیسی آل کثیر پشت مدافعان صاحب توپ شد و با یک شوت دیدنی گل چهارم پرسپولیس را زد.

دقیقه 109: شوت بازیکن الومینیوم اراک را رفیعی با یک واکنش خوب راهی کرنر کرد.

دقیقه 113: ضربه کرنر آلومینیوم روی سر شروین بزرگ فرود آمد و اوهم با یک ضربه سر گل سوم تیمش را زد.

دقیقه 1+120: علیرضا نقی زاده با یک بغل پای فنی گل چهارم آلومینیوم را به ثمر رساند تا بازی به ضربات پنالتی برود. ارسال لیموچی در محوطه جریمه به نقی زاده رسید و او هم گل زیبایی زد.

ضربات پنالتی

پنالتی های پرسپولیس: محمدحسین کنعانی زادگان،علی نعمتی، دانیال اسماعیلی فر( گوهری مهار کرد.)،سینا اسدبیگی، گولیسیانی، فرشاد فرجی، وحید امیری( گوهری مهار کرد.)

پنالتی آلومینیوم اراک: امیر نوری( به تیرک دروازه زد)، مهران موسوی، مهدی لیموچی، عارف حاجی عیدی، رضا جبیره، علی وطن دوست، علیرضا نقی زاده


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور شهر ری + فیلم
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
X
آگهی تبلیغاتی