×
ورزشی
شناسه خبر : 171169
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/02/06 ساعت 08:04
همه‌چیز درباره واگذاری قسطی پرسپولیس و استقلال

«نورنیوز» گزارش می‌دهد؛

همه‌چیز درباره واگذاری قسطی پرسپولیس و استقلال

همزمان با پایان مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حل مشکل مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس برای کسب مجوز حرفه‌ای و حضور در لیگ قهرمانان، با برگزاری مزایده رسمی 85 درصد از سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد و سرخابی‌ها امروز از مالکیت دولت خارج شدند.

نورنیوز-گروه ورزش: یکی از مشکلات دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در کسب مجوز حرفه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا، مالکیت مشترک آنها بود که دو سال پیش یک بار منجر به حذف‌شان از لیگ قهرمانان هم شد؛ چراکه مالک هر دو باشگاه تا وزارت ورزش و جوانان بود و اساسنامه مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور همزمان باشگاه‌ها با مالک یکسان را به دلیل پیشگیری از تبانی در نتایج در رقابت‌های آسیایی منع کرده است.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای که پیشتر برای فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرد، مهلت تیم‌های استقلال و پرسپولیس برای تفکیک مالکیتی را ۵ اردیبهشت اعلام کرده بود و در همین راستا مسئولان از هفته‌های گذشته در تدارک این واگذاری بزرگ بودند.

پس از تأیید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، دوشنبه سوم اردیبهشت ماه مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس کلید خورد و در نهایت سهام سرخابی‌ها فروخته شد.

خریداران اصلی استقلال و پرسپولیس

بر اساس گزارش‌ها، کنسرسیومی متشکل از 6 بانک غیردولتی شامل بانک‌های شهر(30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5 درصد) که متقاضی خرید سهام پرسپولیس  به ارزش 3200 میلیارد تومان بودند، موفق به خریداری آن شدند.

برای خریداری 85 درصد از سهام باشگاه استقلال به ارزش به ارزش 2800 میلیارد تومان نیز هولدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس (5درصد) و چهار شرکت زیرمجموعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام (ره) موفق به خریداری سهام (هر کدام 20درصد)  شدند و مطابق رویه‌ها و مقررات معاملات فرابورس این معامله در سامانه معاملات قطعی شد.

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی درباره این واگذاری گفت:« با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه به کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی اعلام شده است».

ده درصد سهام دو باشگاه نیز پیشتر به هواداران واگذار شده بود و طبق اعلام وزیر ورزش قرار است پنج درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه که در تملک وزارت ورزش و جوانان باقی مانده است نیز به زودی به پیشکسوتان سرخابی واگذار شود.

مصطفی زارعی رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در آئین واگذاری مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خبر داد بعد از ارسال اسناد واگذاری دو باشگاه با AFC هماهنگی های لازم صورت گرفت که مورد تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفت و خوشبختانه دیگر مشکلی نیست.

«مهدی احمدی»، مدیرعامل بانک شهر پس از عقد قرارداد امروز کنسرسیوم بانکی برای تحویل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت:« ۳ عضو هیأت مدیره و مدیرعامل را طبق توافق صورت گرفته ما اعلام می‌کنیم و تا پایان فصل که پنج هفته باقی مانده است، رضا درویش را تغییر نمی‌دهیم».

شروط یکساله واگذاری

خریداران بلوک ۸۵درصدی سرخابی‌ها موظفند در برنامه تقدیمی خود محورهای ۶گانه سازمان خصوصی‌سازی را شامل اهداف کمّی و در برش‌های یک‌ساله رعایت کنند، در صورت عدم‌ایفای تعهدات این سازمان حق فسخ قرارداد واگذاری را خواهد داشت. «پیش‌بینی منابع درآمدی جدید و پایدار و افزایش درآمد از محل منابع فعلی»، « مدیریت هزینه و راهبرد جذب بازیکنان و کادر فنی»، «کاهش بدهی‌های معوق»، «خروج از زیان انباشته و سودآوری پایدار شرکت»، « برنامه تقویت و توسعه تیم‌های پایه و کسب درآمد از این محل» و « هدف‌گذاری جایگاه و رتبه تیم بین باشگاه‌های ایران و آسیا» شروط شش‌گانه سازمان خصوصی‌سازی برای خریدار سهام سرخابی‌هاست.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی