×
سیاسی
شناسه خبر : 171095
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/04 ساعت 19:44
مغانلو؛ شهریارِ گلزنی

«نورنیوز» کارنامه گلزنان لیگ برتر فوتبال ایران را بررسی می‌کند

مغانلو؛ شهریارِ گلزنی

شش هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، این مسابقات به اوج حساسیت خود رسیده و همه منتظرند تا ببینند کدام تیم، عنوان قهرمانی لیگ بیست‌و‌سوم را از آن خود می‌کند. در این بین تیم‌ها امیدوارند پای ستاره‌های‌شان به گلزنی باز شود و آنها بتوانند مسیر پیروزی را برای تیم‌های خود هموار کنند.

نورنیوز ـ گروه ورزش: نگاهی به فهرست برترین گلزنان لیگ برتر، نشان می‌دهد که در حال حاضر، شهریار مغانلو مهاجم سپاهان با 14 گل زده در صدر جدول گلزنان قرار دارد. بازیکنی که با گلزنی در دو بازی اخیر زردپوشان اصفهانی برابر ذوب آهن و ملوان، هم تیمش را به رسیدن به دو پیروزی پیاپی کمک کرد و هم آمار گل‌های زده خود در این دوره از لیگ برتر را بالا برد. نکته جالبی که درباره گلزنی مهاجم بلندبالای سپاهان در بازی اخیر تیمش در هفته بیست‌و‌چهارم وجود داشت، این بود که او با 14 گله‌شدن، توانست از رکورد خودش در لیگ گذشته عبور کند.

این بازیکن 29 ساله که هشت بازی ملی و دو گل زده هم در کارنامه‌اش دارد، فصل گذشته با به ثمر‌رساندن 13 گل برای سپاهان، عنوان آقای گلی لیگ بیست‌و‌دوم را به دست آورد و حالا در پایان هفته بیست‌و‌چهارم، یک گل بیشتر از تعداد گل‌های لیگ گذشته‌اش به ثمر رسانده است. ضمن اینکه او با این تعداد گل، بار رکورد گادوین منشا که در لیگ بیست‌و‌یکم، 14 گل برای مس رفسنجان به ثمر رساند و آقای گل شد، برابر شده است.

مهاجم زنجانی فوتبال ایران، حالا این فرصت را دارد که در شش بازی آینده رکورد گلزنی‌هایش را افزایش دهد تا هم برای دومین فصل پیاپی به عنوان آقای گلی لیگ برتر برسد و هم از رکورد شیخ دیاباته که با زدن 15 گل برای استقلال در لیگ نوزدهم، به عنوان آقای گلی رسید، عبور کند.

«غلامرضا عنایتی»، سرمربی فعلی پیکان، با آقای گلی در لیگ‌های چهارم و پنجم با زدن 20 و 21 گل زده برای استقلال و «مهدی طارمی»، مهاجم فعلی پورتو با آقای گلی در لیگ‌های پانزدهم و شانزدهم با زدن 16 و 18 گل زده برای پرسپولیس، تنها بازیکنانی هستند که در دو دوره پیاپی لیگ برتر به عنوان آقای گلی رسیدند و حالا مغانلو این شانس را دارد که نامش در کنار آنها قرار بگیرد.

البته در فهرست آقای گل‌های لیگ برتر، کریم انصاری‌فرد هم به چشم می‌خورد که در لیگ یازدهم با به ثمر رساندن 21 گل زده برای سایپا و در لیگ سیزدهم با زدن 14 گل برای تراکتور، برای دو دوره غیر متوالی به عنوان آقای گلی لیگ برتر دست یافت.

همچنین به غیر از عنایتی و طارمی که دو فصل به عنوان بازیکنان استقلال و پرسپولیس آقای گل شدند، مهاجمان تراکتور هم در لیگ‌های سیزدهم و چهاردهم آقای گل شدند. یکی انصاری‌فرد که به آن اشاره شد و دیگری «لوسیانو ادینهو»، مهاجم برزیلی که 20 گل برای سرخپوشان تبریزی زد و حالا مغانلو در صورت آقای گلی احتمالی می‌تواند سپاهان را در کنار استقلال، پرسپولیس و تراکتور قرار دهد که در دو فصل پیاپی آقای گل داشته‌اند.
تنها بازیکنی که در سه دوره لیگ برتر آقای گل شده، عنایتی است که در اولین دوره این رقابت‌ها با زدن 17 گل برای ابومسلم به این عنوان دست یافت و آقای گل شدن را با پیراهن آبی‌پوشان پایتخت نیز تجربه کرد.

عنوان بهترین گلزن یک دوره لیگ برتر نیز به رضا نوروزی، مهاجم فولاد تعلق دارد که در لیگ دهم، 24 گل برای فولاد به ثمر رساند و به نظر می‌رسد که مغانلو برای رسیدن به این رکوردها کار سختی در پیش داشته باشد و برای رسیدن به این مهم، حداقل یک فصل دیگر باید صبر کند!

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی