×
اجتماعی
شناسه خبر : 170882
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/02 ساعت 15:58
ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود

ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی با بیان اینکه خودروهای برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را دریافت کرده اند، گفت: طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شادی مالکی روز یکشنبه در واکنش به اظهارات یک عضو شورای شهر درمورد توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و استفاده از تاکسی های برقی در شهر تهران،؛ اظهار کرد: خودروهای برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را گرفته اند و منتظر دریافت پلاک تاکسی هستند. به طوری که شماره گذاری تاکسی های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک است که به پلیس راهور ارسال شود تا پلاک تاکسی این خودروها داده شود.

وی با بیان اینکه طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت پلاک تاکسی های برقی تعیین تکلیف می شود، ادامه داد: رنگ تاکسی های برقی طبق مصوبه شورای عالی ترافیک آبی فیروزه ای است و باتوجه به اینکه پروژه برقی سازی جدید است و خودروهایی که در گام های اول وارد کشور شدند مشکی و سفید هستند؛ مقرر شد تا این خودروها از طریق نصب برچسب های آبی فیروزه ای اجازه تردد در شهر را بگیرند.

مالکی با بیان اینکه ثبت سفارش های بعدی به رنگ آبی فیروزه ای خواهد بود، خاطرنشان کرد: فراخوان خودروهای برقی تا پایان هفته جاری منتشر می شود و وارد مرحله واگذاری به رانندگان خواهیم شد. در این فرایند تسهیلاتی را شهرداری تهران و تسهیلاتی را خودروساز ارائه می کند که امیدواریم با استقبال رانندگان مواجه شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی درباره خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم عنوان کرد: تمام خودروسازهای داخلی که اقدام به واردات این خودروها کرده اند خدمات پس از فروش را ارائه می دهند. به طوری که کرمان موتور تعمیرگاه خدمات پس از فروش خود را در هفته آینده راه اندازی و افتتاح خواهد کرد. باتوجه به اینکه این خودروها در گام های بعدی توسط این شرکت ها داخلی سازی می شوند، هر شرکت موظف به خدمات پس از فروش خواهد بود.

وی با اشاره به موضوع تعهدات وزارت کشور برای ورود ون های تازه نفس به سیستم حمل و نقل عمومی یادآور شد: وزارت کشور از محل ۶۴۰ ونی که قرار بود به ما تحویل بدهد، ۱۹۲ ون را تحویل داده که ۴۰ ون پلاک گذاری نشده است. علت تاخیر وزارت کشور این است که این نهاد در انتظار الحاقیه ای است که با ایران خودرو بسته شود و به دنبال آن به بقیه تعهدات خود عمل کند که شهرداری به طور مستمر پیگیر موضوع است.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از عملی نشدن وعده‌ها در مورد تامین تاکسی‌های جدید اعم از ون و سواری برقی در پایتخت، گفت: امروز برخلاف وعده‌های داده شده، به جای توسعه و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی درحال توقف نوسازی این ناوگان هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر قائمی روز یکشنبه در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در طی سال گذشته و در سه مرحله از تاکسی های برقی رونمایی کرد، اظهار داشت: در آذرماه و دی ماه از تعدادی خودرو رونمایی شد که دارای پلاک شخصی بودند و برغم اینکه قبلا رنگ تاکسی به رنگ آبی فیروزه ای تعیین و اعلام شده بود، تاکسی های برقی با رنگ مشکی رونمایی شدند.

وی افزود: در اسفندماه نیز تعدادی خودرو به عنوان تاکسی رونمایی شدند که رنگ مصوب و همچنین پلاک ایران را نداشتند؛ ضمن اینکه کماکان یارانه پرداختی به خودروهای برقی تعیین تکلیف نشده است.

قائمی با بیان اینکه گزارش عملیات اجرایی این اقدامات ارائه نشده است، یادآور شد: با سفر آموزشی و گزارش و بازدید مشکل خودروها برطرف نخواهد شد. امروز درحال توقف نوسازی ناوگان هستیم و تعهدات دولت در تأمین ون نیز عملیاتی نشده است.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: امیدواریم شهردار تهران نسبت به پاسخگویی درخصوص ابهامات اقدام کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است