×
اجتماعی
شناسه خبر : 170882
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/02 ساعت 15:58
ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود

ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی با بیان اینکه خودروهای برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را دریافت کرده اند، گفت: طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت شماره گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شادی مالکی روز یکشنبه در واکنش به اظهارات یک عضو شورای شهر درمورد توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و استفاده از تاکسی های برقی در شهر تهران،؛ اظهار کرد: خودروهای برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را گرفته اند و منتظر دریافت پلاک تاکسی هستند. به طوری که شماره گذاری تاکسی های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک است که به پلیس راهور ارسال شود تا پلاک تاکسی این خودروها داده شود.

وی با بیان اینکه طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت پلاک تاکسی های برقی تعیین تکلیف می شود، ادامه داد: رنگ تاکسی های برقی طبق مصوبه شورای عالی ترافیک آبی فیروزه ای است و باتوجه به اینکه پروژه برقی سازی جدید است و خودروهایی که در گام های اول وارد کشور شدند مشکی و سفید هستند؛ مقرر شد تا این خودروها از طریق نصب برچسب های آبی فیروزه ای اجازه تردد در شهر را بگیرند.

مالکی با بیان اینکه ثبت سفارش های بعدی به رنگ آبی فیروزه ای خواهد بود، خاطرنشان کرد: فراخوان خودروهای برقی تا پایان هفته جاری منتشر می شود و وارد مرحله واگذاری به رانندگان خواهیم شد. در این فرایند تسهیلاتی را شهرداری تهران و تسهیلاتی را خودروساز ارائه می کند که امیدواریم با استقبال رانندگان مواجه شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی درباره خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم عنوان کرد: تمام خودروسازهای داخلی که اقدام به واردات این خودروها کرده اند خدمات پس از فروش را ارائه می دهند. به طوری که کرمان موتور تعمیرگاه خدمات پس از فروش خود را در هفته آینده راه اندازی و افتتاح خواهد کرد. باتوجه به اینکه این خودروها در گام های بعدی توسط این شرکت ها داخلی سازی می شوند، هر شرکت موظف به خدمات پس از فروش خواهد بود.

وی با اشاره به موضوع تعهدات وزارت کشور برای ورود ون های تازه نفس به سیستم حمل و نقل عمومی یادآور شد: وزارت کشور از محل ۶۴۰ ونی که قرار بود به ما تحویل بدهد، ۱۹۲ ون را تحویل داده که ۴۰ ون پلاک گذاری نشده است. علت تاخیر وزارت کشور این است که این نهاد در انتظار الحاقیه ای است که با ایران خودرو بسته شود و به دنبال آن به بقیه تعهدات خود عمل کند که شهرداری به طور مستمر پیگیر موضوع است.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از عملی نشدن وعده‌ها در مورد تامین تاکسی‌های جدید اعم از ون و سواری برقی در پایتخت، گفت: امروز برخلاف وعده‌های داده شده، به جای توسعه و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی درحال توقف نوسازی این ناوگان هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر قائمی روز یکشنبه در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در طی سال گذشته و در سه مرحله از تاکسی های برقی رونمایی کرد، اظهار داشت: در آذرماه و دی ماه از تعدادی خودرو رونمایی شد که دارای پلاک شخصی بودند و برغم اینکه قبلا رنگ تاکسی به رنگ آبی فیروزه ای تعیین و اعلام شده بود، تاکسی های برقی با رنگ مشکی رونمایی شدند.

وی افزود: در اسفندماه نیز تعدادی خودرو به عنوان تاکسی رونمایی شدند که رنگ مصوب و همچنین پلاک ایران را نداشتند؛ ضمن اینکه کماکان یارانه پرداختی به خودروهای برقی تعیین تکلیف نشده است.

قائمی با بیان اینکه گزارش عملیات اجرایی این اقدامات ارائه نشده است، یادآور شد: با سفر آموزشی و گزارش و بازدید مشکل خودروها برطرف نخواهد شد. امروز درحال توقف نوسازی ناوگان هستیم و تعهدات دولت در تأمین ون نیز عملیاتی نشده است.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: امیدواریم شهردار تهران نسبت به پاسخگویی درخصوص ابهامات اقدام کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند