×
بین الملل
شناسه خبر : 170777
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/01 ساعت 12:38
چرا عملیات انتقامی ایران بر علیه رژیم اسرائیل تاریخ‌ساز است؟

«عبدالمجید شدید»، عضو شورای انقلابی جنبش فتح در گفت‌وگو با «نورنیوز» تشریح کرد؛

چرا عملیات انتقامی ایران بر علیه رژیم اسرائیل تاریخ‌ساز است؟

«عبدالمجید شدید»، عضو شورای انقلابی جنبش فتح، یکی از اصلی‌ترین دستاوردهای غیرنظامی عملیات انتقامی ایران علیه رژیم صهیونیستی را درک این پیام روشن و بازدارنده از سوی اسراییل و متحدانش دانست که دیگر هر تحرک و تصمیمی از سوی تل‌آویو با پاسخ حتمی و قطعی محور مقاومت مواجه خواهد شد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: صدای وارد شدن‌سیلی ایران به گوش صهیونیست‌ها دنیا را تکان داد. حمله موشکی و پهپادی کشورمان در نیمه‌شب 25 فروردین به اراضی اشغالی که در پاسخ به یورش هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق بود، پیامی رسا به اشغالگران، متحدان و پشتیبانانش مخابره کرد که «صبر استراتژیک» تهران دربرابر تل‌آویو به پایان‌رسیده و دوره‌ای جدید در معادلات راهبردی در سطح منطقه آغاز شده است . بر این اساس تحلیلگران بین‌المللی معتقدند عملیات «وعده صادق» نقطه‌عطفی در تحولات خاورمیانه و غرب آسیا و همچنین محور مقاومت محسوب می‌شود که معادلات و پیش‌بینی‌ها را تغییر داد.

رژیم صهیونیستی فقط زبان زور را می‌فهمد

«عبدالمجید شدید»، عضو شورای انقلابی جنبش فتح  انتفاضه در فلسطین اشغالی در گفتگو با «نورنیوز»، با تأیید این دیدگاه در تحلیل عملیات موشکی ایران گفت: ما در جنبش فتح انتفاضه معتقدیم واکنش تهران به حمله دشمن صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق که در آن تعدادی از مستشاران رسمی نظامی ایران به شهادت رسیدند، پاسخی درخور و متناسب بود. عملیات «وعده صادق» ضرورت داشت؛ زیرا رژیم نامشروع صهیونیستی از بدو شکل‌گیری‌اش تا کنون، فقط زبان زور را می‌فهمد.

وی با اشاره به توفیق‌های نظامی و غیرنظامی عملیات «وعده صادق» گفت: پاسخ ایران به حملات رژیم صهیونیستی در زمان و مکان مناسب بود. این پاسخ به‌مثابه سیلی محکمی به دشمن صهیونیستی تلقی شد که صدایش در جهان پیچید. این سیلی در امتداد سیلی‌های دیگری است که صهیونیست‌ها از 7 اکتبر سال گذشته تا کنون از محور مقاومت دریافت کرده اند. عملیات‌های پی‌در‌پی، افسانه دروغین و پوشالی «شکست‌ناپذیری» نیروی نظامی و اطلاعاتی صهیونیست‌ها و متحدان‌شان را درهم کوبید و آنها را به ارتشی شکست‌خورده زیر پای محور مقاومت بدل کرده است.

در کنار ایران هستیم

این فرمانده مقاومت در کرانه باختری که در «الخلیل» با خبرنگار ما سخن می گفت، افزود: امروز می‌توان گفت دوران اثرگذاری عربده‌کشی‌ها و زورگویی دشمن صهیونیستی که در دهه‌های گذشته علیه ملت‌های اسلامی و عربی به‌طور کلی و علیه ملت فلسطین به‌طور خاص صورت می‌گرفت، به پایان رسیده‌ و به تاریخ پیوسته است؛ چراکه صهیونیست‌ها از این به بعد باید قبل از هر کار و تصمیمی، پاسخ محور مقاومت به تحرکات کوچک و بزرگ‌شان را لحاظ کنند و در نظر بگیرند. از این منظر پیام ایران در عملیات «وعده صادق» منحصر به دشمن صهیونیستی نبود، بلکه سیگنالی روشن و واضح به همه آنهایی بود که از صهیونیست‌ها حمایت کرده یا در کنار این رژیم موقت و نامشروع هستند.

مسئول شورای انقلابی جنبش فتح  انتفاضه در کرانه باختری در پایان گفت: ما در جنبش فتح انتفاضه از حق مسلم ایران در پاسخ به تجاوز دشمن صهیونیستی دفاع کرده و همانند گذشته در کنار ایران هستیم. ما از همه نیروهای آزاده در دنیای عرب، جهان اسلام و همه کشورها می‌خواهیم که قاطعانه در کنار ایران و در کنار مقاومت فلسطینی که این روزها برای صیانت از حق خود در سرزمین‌شان جانفشانی می کنند، بایستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
جزئیات حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای اصفهان ؛روایت اسلامی از اهداف حملات
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟
عبدالباری عطوان: ترامپ در محاصره اقتصادی ایران شکست می‌خورد
عاصم منیر در راه تهران؛ فرمانده ارتش پاکستان چه پیامی از آمریکا دارد؟
نوراینفو | همه آنچه مردان باید درباره ریزش مو بدانند
پایان مرگبار بازی والیبال در اصفهان؛ جوان 18 ساله کشته شد
سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است
بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
دوئل جذاب یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در لیگ عراق + نتیجه بازی
نورنما | خروپف بامزه یک مرغ مگس‌خوار
هشدار پلیس درباره تصادفات شهریور؛ 1600 نفر در یک ماه جان باختند
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکورد 10 ماهه صندوق‌های رمزارز شکست
تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
رشد 69 درصدی تسهیلات بانکی در 4 ماه نخست سال
مبلغ انتقال مهدی طارمی به الوصل مشخص شد
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد + جدول
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد