×
اقتصادی
شناسه خبر : 170722
تاریخ انتشار : جمعه 1403/01/31 ساعت 19:23
اختصاص اعتبار خرید 600 هزار تومانی برای مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی

اختصاص اعتبار خرید 600 هزار تومانی برای مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به میزان حدود 600 هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: «سید صولت مرتضوی» خاطرنشان کرد: این طرح برای مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود ۱ میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح با نام «یسنا» در سال گذشته و از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، برای حدود ۲۴ هزار مادر دارای فرزند شیرخوار (مادران دارای فرزند زیر ۲ سال) در دهک اول درآمدی در ۸ استان کم‌برخوردار از جمله کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان اجرایی شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در سه مرحله تأمین اعتبار به‌ازای هر مادر ۴۰۰ هزار تومان برای خرید بسته غذایی انجام شد و از فردا برای تمامی مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی تا سقف اعتبار ۶۰۰ هزار تومان با همکاری ستاد ملی جمعیت در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

مرتضوی افزود: مادران مشمول می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده - سبد غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به‌صورت رایگان خرید کنند.

وی با بیان این که برای مادران مشمول طرح، پیامک ارسال خواهد شد، گفت: اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار دارای مادر مشمول تأمین شده و قابل‌بهره‌برداری و خرید است و امکان خرید اقلام مورد تأیید از طریق تمام فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ در دسترس قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای این که خانوار از مبلغ اعتبار مطلع شوند می‌توانند به برنامه کاربردی «شما» با کد ملی سرپرست خانوار وارد شده و به نزدیک‌ترین فروشگاه طرف قرارداد برای خرید مراجعه کنند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با معرفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان، مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر پنج سال را که بر اساس آزمون وسع، نیازمند حمایت هستند، شناسایی کرده و خدمات سبد تغذیه رایگان و بسته بهداشتی رایگان را ماهانه به آنها اختصاص دهد.

مرتضوی گفت: به‌منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به‌سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است، با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و بهداشتی به حدود یک میلیون مادر دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در سه دهک اول درآمدی مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان در بستر کالابرگ الکترونیکی اختصاص خواهد یافت.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
درخواست از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف؛ سکوت را بشکنید
ساختمان کنسولگری آمریکا در اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفت
علی قمصری با سازش به نیروگاه برق رفت
موج تازه حملات از ایران به ایلات
رئیس شورای اروپا: راه‌حل دیپلماتیک ریشه‌های جنگ در خاورمیانه را از بین می برد
آغاز ثبت اطلاعات حقوق فروردین کارکنان دولت در این سامانه+ جزئیات
ساکنان شهرک کریات شمونه: نتانیاهو دروغگوست
پیام سرلشکر عبداللهی درپی شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه
دومین محموله کمک‌های مردم عراق در شرایط جنگی وارد کشورمان شد
سهیلا منصوریان مدال طلای قهرمانی جهان خود را به آسیب‌دیدگان جنگ تقدیم کرد
پایگاه‌های ارتش اسرائیل زیر موشکباران حزب الله لبنان
واکنش وزیر خارجه به حمله به دانشگاه شریف
بحران سوخت بنزین به تمام استرالیا سرایت کرد
پیام تسلیت فراجا در پی شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران
لوکاشنکو : آسیب پذیری آمریکا در جنگ علیه ایران رو شد
عبور موفق کشتی گاز مایع ژاپنی از تنگه هرمز
انتقاد نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا به بمباران دانشگاه شریف
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به دانشگاه شریف و شهر قم و تهران
سپاه از حمله موشکی و پهپادی به پایگاه «العدیری» کویت خبر داد
تأکید اتحادیه اروپا بر غیرقانونی بودن حمله به زیرساخت‌های انرژی
افزایش محبوبیت حزب سانچز پس از موضع ضدجنگ
لیلاز: عملکرد ایران در جنگ فراتر از انتظار بود
احتمال بازگشت طرح ترافیک تهران از هفته آینده
رونمایی از 50 اتوبوس برقی جدید در پایتخت
کرملین: عواقب هرگونه تجاوز به ایران بسیار جدی خواهد بود
انهدام پهپاد اوربیتر 4 در آسمان کرمانشاه
سی‌ان‌ان: اقتصاد آمریکا به آرامش تنگه هرمز وابسته است
واکنش گسترده به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا
پس‌لرزه‌های حمله به دفتر اوراکل در دبی
همدستان متجاوز به‌اندازه‌ی خود او شریک جنایت هستند
اطلاعات سپاه: شکست «عملیات نجات» جنگ سیاسی در آمریکا را به اوج رسانده است
درخشش سنگین‌وزن خوزستانی در آسیا
انتقاد از شعار «پیروزی مطلق» در اسرائیل
هشدار درباره پیامدهای روانی جنگ بر کودکان
موج 98 عملیات وعده صادق 4/حمله به زیرساخت‌های صنعتی - نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی
تحولات نظامی فشار بر کاخ سفید را بیشتر کرد
مقام آگاه: شناورهای کشوری دوست هم ملزم به پرداخت عوارض تامین امنیت تنگه هرمز هستند
نورنما | لحظاتی از تخریب پل B 1
هشدار هواشناسی برای پایتخت
تنگه هرمز؛ نبضی که نظم جهان را تنظیم می‌کند
اعتراف مقام نظامی اسرائیل به ضعف پدافندی
هشدار درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به تأسیسات هسته‌ای
اعلام برنامه‌های چهلمین روز درگذشت رهبر شهید انقلاب
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 17 فروردین 1405 + جدول
قیمت دلار امروز دوشنبه 17 فروردین 1405
خروج دو کشتی هندی دیگر حامل گاز مایع از خلیج فارس
دستگیری 42 نفر در خوزستان به‌اتهام ارتباط با رژیم صهیونی - آمریکایی
در صورت حمله به نیروگاه ها قطعی گسترده برق نداریم
مشوق‌های جدید برای انتقال سرمایه ایرانیان مقیم امارات
پیام رییس مجلس در پی شهادت رییس سازمان اطلاعات سپاه