×
سیاسی
شناسه خبر : 170656
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 20:03
اگر دشمن بار دیگر خطا کند پاسخی دریافت خواهد کرد که او و حامیانش را پشیمان می‌کند

رئیسی در اجتماع مردم شاهرود:

اگر دشمن بار دیگر خطا کند پاسخی دریافت خواهد کرد که او و حامیانش را پشیمان می‌کند

رئیس جمهور گفت: بنده به نمایندگی و از زبان شما ملت بزرگ و نیروهای مسلح مقتدر کشور می‌گویم که اگر دشمن بار دیگر خطا و اشتباهی کند و بخواهد کوچکترین تعرضی به خاک و منافع ایران اسلامی داشته باشد، بداند چنان پاسخی دریافت خواهد کرد که او و حامیانش را پشیمان خواهد کرد.

نورنیوز_گروه سیاست: سیدابراهیم رئیسی عصر امروز - پنجشنبه - در اجتماع پرشور مردم شهرستان شاهرود، مردم این شهرستان را دارای پیشینه تاریخی، تمدنی و برخوردار از ایمان، اعتقاد و باورهای دینی توصیف کرد و گفت: آنچه موجب افتخار مردم این خطه در تاریخ بیش از هزار ساله است ایستادگی، پایمردی و دلدادگی به حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) است.

رئیس جمهور در ادامه افزود: مردم شاهرود پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مردمی ظلم‌ستیز بودند و در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کردند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در دفاع از دین، وطن و ارزش‌های انقلاب خوش درخشیدند که گواه صدق این مدعا تقدیم بیش از هزار شهید در دفاع مقدس و در دفاع از حرم و حریم است.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه مردم شاهرود در عرصه علم و دانش و فرهنگ نیز همواره نام‌آور و نامدار بوده‌اند، تصریح کرد: چهره‌های علمی و فرهنگی این خطه نه فقط برای شاهرود و سمنان که برای جهان اسلام منشاء اثر بوده‌اند.

رئیس جمهور در بخش بعدی سخنانش با بیان اینکه مردم ایران با وجود همه دشمنی‌ها اهداف بلندی دارد، دلیل دشمنی‌ها با این ملت را ایستادگی در مقابل زیاده‌خواهی‌های استعمار و استکبار جهانی و حمایت جانانه این ملت از آرمان آزادی فلسطین به تبعیت از امام راحل و رهبری معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: امروز پس از ۴۵ سال همه امت اسلامی و بلکه همه جهان بشریت به حقانیت این سخن شما در دفاع از فلسطین و ضدیت با رژیم صهیونیستی واقف شده‌اند.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه نیاز امروز کشور بیش از همه زمان‌ها کار و تلاش و افزایش تولید است، اظهار داشت: امروز زمینه مناسبی برای کار و فعالیت در عرصه‌های مختلف وجود دارد و نیازمند کار و تلاش برای جهش تولید هستیم. آنچه رهبری فرزانه انقلاب از ما در دولت و دیگر بخش‌ها می‌خواهند این است که در مسئولیت خود بهترین‌ها را ارائه کنیم تا از دستاورد دستان ما اقتصاد و تولید کشور رونق بگیرد.

رئیس جمهور با اشاره به آمارهای ارائه شده از بازگشت واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید، کاهش نرخ بیکاری و رشد اشتغال تصریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، ما به قله نزدیک شدیم و به هیچ وجه حق نداریم خسته یا ناامید شویم. باید برای رفع موانع تلاش کنیم و بنده و همکارانم بالاترین افتخارمان تلاش برای رفع موانع از پیش پای تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف است.

رئیسی با بیان اینکه دستگاه‌ها موظف هستند با عملکرد قانونمدارانه و روابط سالم کاری از فعالان بخش‌های مخلف حمایت کنند و از رواج روابط ناسالم اداری جلوگیری کنند، گفت: باید از هر مسئله‌ای که باعث نارضایتی و ناامیدی مردم می‌شود پرهیز کرد. اسلام برای ما عزت و کرامت آورد و عزت و کرامت مردم باید حفظ شود و هیچ کس حق ندارد باعث مخدوش شدن عزت و کرامت دیگران شود. همچنین هر کس در هر کجای دنیا بخواهد عزت و کرامت مردم ما را مخدوش کند، ملت ایران در مقابل او ایستادگی خواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی تصور می‌کردند که می‌شود به ایران اسلامی آسیب وارد کرد و لذا به خاک و منافع ایران حمله کردند، گفت: جمهوری اسلامی و ملت ایران ابتدا سعی کردند آنها را از این حمله و هجمه و ستم و ظلم بازدارند، اما وقتی آنها دست به این جنایت زدند، باید تنبیه می‌شدند و ملت بزرگ ایران آنها را تنبیه کرد.

رئیسی افزود: بنده به نمایندگی و از زبان شما ملت بزرگ و نیروهای مسلح مقتدر کشور می‌گویم که اگر دشمن بار دیگر خطا و اشتباهی کند و بخواهد بار دیگر کوچکترین تعرضی به خاک و منافع ایران اسلامی داشته باشد، بداند چنان پاسخی دریافت خواهد کرد که او و حامیانش را پشیمان خواهد کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: بنده در مذاکره حضوری و تلفنی با برخی کشورهای غربی گفته‌ام که مبادا بخواهند با زبان زور با جمهوری اسلامی و ملت ایران سخن بگویند، ملت ایران از عقلانیت، تدبیر، منطقه و سخن برخوردار است و دوران زورگویی تمام شده است. اگر اهل مذاکره هستید ما میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم، اما اگر بخواهید با زور و قلدری سخن بگویید بدانید کار شما پیش نمی‌رود و ملت بزرگ ایران و دولتمردان ایران اسلامی با قوت و قدرت در مقابل شما خواهند ایستاد.

رئیسی تصریح کرد: دورانی که برخی می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسید چون ممکن است برخی را عصبانی و تحریک کند و دورانی که برخی می‌خواستند با برجام ۲ و ۳ روی موشک‌ها و توانمندی‌های ایران معامله کنند گذشت؛ ما به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد که کسی روی قدرت و توانایی‌های جمهوری اسلامی ایران که به برکت خون شهدا ایجاد شده معامله کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرح مشکلاتی از جمله تامین آب پایدار، رفع مشکلات زیست محیطی و برخی مشکلات دیگر خاطرنشان کرد: دولت حتما برای رفع مشکل و تامین آب پایدار و نیز رفع مشکلات محیط زیستی تلاش خواهد کرد و بدانید هر فعالیت صنعتی، اقتصادی و معدنی فرع بر حفظ محیط زیست است. دولت مردمی از کنار چاله‌ها عبور نخواهد کرد بلکه آنها را چاره می‌کند. امشب و در جلسه حل مسئله‌ای که خواهیم داشت به این مسائل رسیدگی خواهد شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
شوک به تل‌آویو با انهدام گنبد آهنین با سلاح ارزان حزب‌الله
سفیر پاکستان: مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست نرسیده است
توضیحات مدیر پتروشیمی درباره وضعیت موجودی 27 هزار تنی انبار پتروشیمی جم
بیانیه سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران و توقیف ده‌ها شناور
گزارش رسانه‌های عبری از عبور موشک‌های مقاومت از سد سامانه‌های هشدار
وزیر انرژی آمریکا: ایران در تنگه هرمز ابزار قدرت دارد
طباطبایی خطاب به نیروهای آمریکایی: عقل حکم می‌کند زودتر به خانه‌هایتان برگردید
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
آرامکو: بازار جهانی یک میلیارد بشکه نفت را از دست داد
تحلیل ریچارد ولف از ریزش پایگاه سیاسی ترامپ در پی ناکامی در برابر تهران
ترامپ: آمریکا نیازی به تنگه هرمز ندارد/ممکن است حملات را دو هفته ادامه دهیم
پورمحمدی: ارقام کالابرگ فعلا تغییر نمی‌کند
واکنش ایران به اعزام ناوهای جنگی پاریس و لندن به تنگه هرمز
فروش کامل 80 کیلو شمش طلا در حراج امروز
راه‌های طلایی تولید دوپامین بدون نیاز به گوشی و فضای مجازی
نورنما | پرواز موتور سیکلت بر فراز چراغ راهنمایی
شوک به خیبر/ خبیری از مدیرعاملی سبزپوشان کناره‌گیری کرد
ممانعت امارات از ترانزیت کالاهای تجار افغانستانی به بنادر ایران
حمله انتحاری خونین به ایست بازرسی پلیس در شمال غرب پاکستان
پاسخ پهپادی و موشکی حزب‌الله به نقض مکرر آتش‌بس توسط اسرائیل
جزئیات واریز اعتبار حمایتی برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه از زبان سخنگوی دولت
تنش در روابط رم و واشنگتن بر سر مواضع ایتالیا در قبال ایران
اتحادیه عرب: فلسطین خطرناک‌ترین منطقه جهان برای خبرنگاران است
مقاومت؛ خط قرمز غیرقابل تغییر در دکترین جنبش حماس
پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد/ انتقال پاسخ ایران به طرف آمریکایی توسط پاکستان
بحران بی‌سابقه کمبود نیروی نظامی در خط مقدم جنگ اسرائیل
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت از امروز+ لینک و نحوه شرایط ثبت‌نام
جدول جدید مبالغ واریزی کمیته امداد منتشر شد
سفر محرمانه فرستادگان ویژه ترامپ به قلب روسیه
ورود دیوان‌عالی به پرونده اخلالگران ارزی و محتکران کالا
نحوه دریافت اعتبار خرید لوازم خانگی اعلام شد
پرونده متخلفان دلار ارزان روی میز قاضی
همتی: بازار ارز در آرامش است/ ارز دارو و کالاهای اساسی تضمین شد
پرش 25 درصدی ارزش صادرات ایران به قاره سیاه
تثبیت نظم ایرانی در تنگه هرمز با عبور دومین کشتی
ایران در بین 20 کشور برتر کشتیرانی
سرقت بزرگ و سودهای میلیون دلاری با اخبار جعلی در بازار نفت
جام جهانی 2026 صحنه پایانی خامس رودریگس
رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند
ویتکاف و کوشنر ممکن است به زودی به روسیه سفر کنند
انتقال مسافران کشتی هانتاویروس به ساحل و فرودگاه
دو کودک در ساحل بندرمقام شهرستان بندرلنگه غرق شدند
دستور فوری معاون اول رئیس‌جمهوری برای مقابله با گران‌فروشی
اعتراض گسترده به نظام پادشاهی در لندن + عکس
آلودگی نفتی در خارک شایعه است
اوسمار ویرا فعلاً به ایران بازنمی‌گردد
قیمت گوشت قرمز امروز 20 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه
چه کسانی پشت پروژه حذف شیعیان بحرین ایستاده‌اند؟