×
اجتماعی
شناسه خبر : 170616
تاریخ انتشار :

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد

عده‌ای از سوی شبکه‌های تقلب اجیر شدند در جلسه کنکور غایب باشند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه باید غایبین آزمون کنکور را جدی بگیریم، گفت: بررسی‌های سنجش نشان می‌دهد که عده‌ای اجیر شده‌اند از سوی شبکه های تقلب که در آزمون غایب باشند؛ بنابراین دستورالعمل‌های پیچیده امنیتی را باید عوامل اجرایی جدی بگیرند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: عبدالرسول پورعباس در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ که در محل سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران در حال برگزاری است، با اشاره به فعالیت ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار نفر عوامل اجرایی در حوزه آزمون سراسری، گفت: حراست و فراجا بسیار به سازمان سنجش آموزش کشور در این زمینه کمک کردند؛ به طوریکه شب قبل از آزمون توانستند شبکه های زیرزمینی را قلع و قمع کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: آزمون سراسری یکی از امور ملی است که تمام اقشار جامعه را درگیر خود می کند. داوطلبان اولین آموزه ها و حرکت اجتماعی خود را پس از مدرسه تجربه می کنند. از سال ۱۳۴۷ تاکنون که آزمون سراسری برگزار شده است، هرگز تصور نمی کردیم که در سال ۱۸۰ آزمون کشوری را برگزار کنیم. هر کدام از این آزمون ها سختی و پیچیدگی های خودش را دارد.

پورعباس با بیان اینکه ما در اسفندماه ۱۴۰۲ یکی از سنگین ترین آزمون های کشور که آزمون استخدامی آموزگاری بود با بیش از ۶۰۰ هزار نفر را برگزار کردیم، افزود: این در حالی است که آزمون سراسری نوبت علوم تجربی حدود ۵۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. امسال هم آزمون استخدامی دبیری هم با جمعیت بیش از یک میلیون نفر در پیش داریم.

معاون وزیر علوم به تغییرات اساسی برگزاری آزمون ها اشاره کرد و گفت: این تغییرات باعث شده است از خدمات الکترونیک استفاده کنیم و از حالت دستی به شکل الکترونیک حرکت کرده ایم. بعد دوران کرونا  بود که تجربه خاصی بود. بعد از این دوران، مباحث زیادی درباره تقلب مطرح شد و از آن زمان مبارزه همه جانبه علیه تقلب های سازمان یافته شکل گرفت.

وی با بیان اینکه در کنکور سال ۱۴۰۲ هیچ تقلب سازمان یافته ای به ثمر ننشست، تاکید کرد: در این آزمون کمتر از ۵۰ تا ۶۰ نفر تجهیزات تقلب همراه داشتند که دستگیر شدند و یک مورد تقلب نتوانست انجام شود. در واقع ما امن‌ترین آزمون ها را در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ داشتیم. در سال ۱۴۰۲ کار بسیار پیچیده ای در زمان آزمون علوم تجربی اجرا شد و دفترچه های سوال هم شخصی سازی شد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه یک روش ابداعی و پیچیده را برای مبارزه با تقلب آغاز کرده ایم، اظهار کرد: این روش ها امسال هم ادامه می یابد. دیگر عکس گرفتن از صفحه امتحان امری عادی شده؛ اما ما سال گذشته درکمتر از چند دقیقه فردی که عکس گرفته بود و قصد ارسال آن را داشت را دستگیر کردیم.

وی رسیدن به نقطه کمال امنیت، اقتدار و روایی آزمون را مهم ارزیابی کرد و خطاب به عوامل اجرایی گفت: اگر آزمون روایی نداشته باشد همان ابتدای آزمون داوطلب را دچا مشکل می کند. از عوامل اجرایی می خواهم حساسیت به خرج دهند چرا که یک خطای کوچک هم کل آزمون را زیر سوال می برد و آثار ناگواری بوجود می آید.

وی خطاب با عوامل اجرایی کنکور که غایبین آزمون را جدی بگیرید، گفت: بررسی های سنجش نشان می دهد که عده ای اجیر شده اند از سوی شبکه های تقلب که در آزمون غایب باشند. دستورالعمل های پیچیده امنیتی را باید عوامل اجرایی جدی بگیرند. پاسخنامه هر داوطلب مهم است و باید در حفظ و حراست آن کوشا باشید.

پورعباس خاطرنشان کرد: امسال همه دستگاه هایی که با مصوبه شورای امنیت کشور ملزم هستند، باید این امانت را به شکل صحیح و دقیق به سرانجام مقصود برسانند. حدود ۱۴۰ هزار نفر عوامل اجرایی شناسنامه دار از این آزمون سرنوشت ساز حفاظت می کنند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: امیدوار هستیم با روش های نوین که طراحی کردیم تنوع آزمون ها از تشریحی تا تستی هوشمند را اجرا کنیم. به زودی دستگاه های پیشرفته چاپ بکار گرفته می شوند که هر دفترچه و پاسخنامه فرد شخصی سازی می شوند و کدهای امنیتی در آن دفترچه ها به کار گرفته می شود. این دستگاه ها درآزمون های آینده به کار گرفته می شوند.

معاون وزیر علوم تاکید کرد: به دنبال این هستیم که نرم افزارهای مناسب را برای تصحیح هوشمند آزمون های تشریحی را به کار بگیریم. در عین حال آزمون های الکترونیک را هم پیگیری کردیم که نرم افزارهای آن تهیه شده و پشتیبانی آن کامل شده است و در انتظار سخت افزار مناسب هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وسیله های مورد نظر توسط شرکت های دانش بنیان طراحی شده اما با دو مشکل مواجه است که یکی از آنها کمبود بودجه و دیگری تامین فضا توسط دانشگاه ها است. با توجه به اجرای ۱۷۰ آزمون کشوری با تجهیز فضاهای دانشگاه ها به سخت افزار آزمون های الکترونیک درآمدسازی خواهند داشت. در واقع آزمون های الکترونیک ممکن است نقطه کوری درباره شناسایی افراد داشته باشد که برای آن هم ترفندهایی مانند شناسایی چهره و اثر انگشت درنظر گرفته شده است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
X
آگهی تبلیغاتی