×
سیاسی
شناسه خبر : 170538
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/01/29 ساعت 14:06
عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را فروریخت

رئیسی در مراسم گرامیداشت روز ارتش:

عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را فروریخت

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مسئولین جمهوری اسلامی ایران مکرر اعلام کرده‌اند که کوچکترین تعرضی از ناحیه رژیم صهیونیستی به خاک یا منافع ایران با برخوردی شدید و سهمگین مواجه خواهد شد، اظهار داشت: آن زمان است که حامیان رژیم صهیونیستی درخواهند یافت که قدرت پوشالی آنها نیز هیچ کاری از پیش نخواهد برد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز «ارتش جمهوری اسلامی ایران» ضمن تبریک این مناسبت، ارتش را از سویی نیرویی متکی به سرمایه عقیده، ایمان به خدا و اتکال به قدرت لایزال الهی و از سوی دیگر دارای مهارت، آموزش دیده و برخوردار از اطلاعات نظامی، فناوری‌ها و نوآوری‌های به‌روز دانست و تصریح کرد: تجهیزاتی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی باید به دست کارشناسان دیگر کشورها نگهداری شده و به‌روز می‌شد امروز به دست نیروهای مسلح خود ما اداره می‌شود و این مسئله ارتش جمهوری اسلامی ایران را ممتاز کرده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه استقلال فنی، صنعتی و نظامی بومی امروز نیروهای مسلح کشور به برکت تلاش و مجاهدت جوانان عزیز کشور در ارتش و سپاه به دست آمده است، افزود: ساخت جنگنده‌های پیشرفته در نیروی هوایی، شناورهای سطحی و زیرسطحی در نیروی دریایی، تانک‌ها و خودروهای زرهی در نیروی زمینی و ساخت سامانه‌های هوشمند در ارتش و سپاه، جمهوری اسلامی ایران را نه فقط در منطقه، بلکه در جهان به عنوان یک قدرت برتر مطرح کرده است.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه توانمندی‌ها و قدرت نیروهای مسلح ما نه عاریه‌ای، بلکه بومی است، اظهار داشت: امروز بنیه دفاعی ارتش و سپاه با مهارت، مجهز و به‌روز ما پشتوانه اقتدار برای کشور و فراتر از برای منطقه است؛ امروز کشورهای منطقه نیز می‌توانند به نیروهای مسلح مقتدر ما در ایران اسلامی اتکا کنند.

رئیس جمهور انسجام بین نیروهای چهارگانه ارتش، انسجام میان ارتش و سپاه، انسجام میان ارتش، سپاه، فراجا و نیروهای بسیج مردمی و انسجام میان نیروهای مسلح کشور با عموم مردم در سراسر میهن اسلامی را از دیگر ویژگی‌های مهم نیروهای مسلح کشور برشمرد و گفت: با مردم و در کنار مردم بودن و غمخوار مردم بودن از مهمترین ویژگی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستند. مردم در سختی‌ها و حوادث طبیعی همواره نیروهای مسلح را در کنار خود دیده‌اند و لذا نیروهای مسلح در دل مردم جا دارند و این مایه افتخار است.

دکتر رئیسی دفاع از مردم، وطن، ارزش‌های انقلاب اسلامی، ایستادگی در مقابل گروه‌های تروریستی و حفاظت شبانه‌روزی از مرزهای هوایی، زمینی و دریایی را از دیگر ویژگی‌های نیروهای مسلح کشور عنوان و خاطرنشان کرد: امروز نه فقط ما، بلکه مردم منطقه و جهان به اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران واقف هستند. مردم جهان مشاهده کردند که پس از طوفان الاقصی، «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی را فروریخت و ثابت کرد که قدرت این رژیم و حامیانش تار عنکبوتی است.

رئیس جمهور اضافه کرد: نیروهای سپاه و ارتش ما در اقدامی عقلانی، حکیمانه، حساب‌شده و دقیق به فرموده فرمانده معظم کل قوا رژیم صهیونیستی را تنبیه کرده و سر جای خود نشاندند و اقتدار و عزت آفریدند و امروز دنیا و سران کشورهای مختلف به این اقتدار معترف است.

دکتر رئیسی با بیان اینکه عملیات جمهوری اسلامی ایران برای تنبیه رژیم صهیونیستی کاری کاملا حساب شده بود، گفت: این اقدام، اعلامی به همه جهان و قدرت‌های به ظاهر مجهز دنیا، به‌ویژه آمریکایی‌ها و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی بود که ملت بزرگ ایران ملتی در صحنه است و نیروهای مسلح ما با مهارت، مجهز، مومن، مقتدر، آماده و منتظر فرمان فرماندهی معظم برای اقدام هستند.

رئیس جمهور افزود: عملیات وعده صادق، اقدامی محدود و نه فراگیر و گسترده بود، اگر قرار بود این عملیات فراگیر و گسترده باشد، آن وقت حامیان رژیم صهیونیستی می‌دیدند که دیگر چیزی از رژیم صهیونیستی باقی نمی‌ماند، اما قرار بر این بود که این عملیات، اولا اقدامی محدود باشد، دوما به قصد تنبیه باشد و سوما همان مراکزی مورد هدف قرار گیرد که از آنجا علیه منافع جمهوری اسلامی ایران اقدام شده بود.

دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه مسئولین جمهوری اسلامی ایران مکرر اعلام کرده‌اند که کوچکترین تعرضی از ناحیه رژیم صهیونیستی به خاک یا منافع ایران با برخوردی شدید و سهمگین مواجه خواهد شد، اظهار داشت: آن زمان است که حامیان رژیم صهیونیستی درخواهند یافت که قدرت پوشالی آنها نیز هیچ کاری از پیش نخواهد برد.

دکتر رئیسی با بیان اینکه اگر امروز در ادبیات نظام سلطه دیگر صحبت از گزینه‌های نظامی روی میز حذف شده است، به خاطر اقتدار و عزت‌آفرینی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: شکست اخیر رژیم صهیونیستی از محور مقاومت در منطقه علاوه بر شکست نظامی، اطلاعاتی و امنیتی، شکستی راهبردی بوده است، چرا که روند عادی‌سازی روابط با این رژیم جعلی که در حال رواج در میان کشورهای اسلامی بود به طور کامل شکست خورد و آن دسته از کشورهایی که به دنبال عادی‌سازی روابط با این رژیم سفاک و جنایتکار بودند، امروز در مقابل ملت‌های خود سرافکنده‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز حمایت از آرمان قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین به پرچمداری جمهوری اسلامی ایران به گفتمانی جهانی تبدیل شده است، افزود: در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که همه ملت‌های آزاده جهان همپای ملت ایران به خیابان‌ها آمدند و رهایی قدس و مردم مظلوم فلسطین و غزه را فریاد زدند که از جلوه‌های مهم این رویداد بزرگ حمایت از مقاومت، نه در سطح منطقه، بلکه در سطح جهان در مقابل گزینه سازش و تسلیم بود.

دکتر رئیسی تصریح کرد: امروز تنفر از آمریکا و رژیم صهیونیستی در دنیا از هر زمان دیگری بیشتر است و به همان میزان حمایت از مقاومت در برابر ظلم نظام سلطه افزایش یافته و این به معنای پیروزی گفتمان جریان مقاومت اسلامی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران به عنوان پرچمدار ایستادگی در مقابل نظام سلطه است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه برای تامین امنیت منطقه هیچ نیازی به حضور نیروهای بیگانه نیست، خطاب به کشورهای منطقه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، نیروهایی امنیت‌ساز، صلح‌آفرین، قابل اتکا و اعتماد و موجب افتخار امت اسلامیست. به جای ارتباط با رژیم جنایتکار صهیونیستی و قمار بر روی اسب بازنده به داشته‌های خود و نیروهای مقتدر مسلمان اتکا کنید و بدانید ارتباط با این رژیم جنایتگر و در عین حال متزلزل و ضعیف امنیت‌ساز نخواهد بود.

دکتر رئیسی همچنین خطاب به ملت بزرگ ایران گفت: بدانید نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش، سپاه، بسیج و دیگر نیروها با فرماندهی حکیمانه رهبری معظم انقلاب اسلامی، شبانه‌روز برای استقلال، اقتدار و امنیت هر چه بیشتر کشور و همچنین صیانت از آب و خاک و هوا و دریای وطن عزیزمان در تلاشند و در مقابل هر تهدیدی با قدرت و اقتدار ایستاده‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه کسانی که تا دیروز فکر تعدی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشتند، امروز دریافته‌اند که در صورت کوچک‌ترین خطایی ضربه‌ای پشیمان‌کننده دریافت خواهند کرد، افزود: دولت مردمی و خدمتگزار در وزارت دفاع، پشتیبانی از نیروهای مسلح را وظیفه خود می‌داند و پیگیری مسائل فردی و سازمانی قهرمانان امنیت‌ساز کشور در دستور کار دولت است.

دکتر رئیسی تصریح کرد: همکاری و هماهنگی دولت با نیروهای مسلح در سطح بسیار خوبی است و جلوه‌های بسیار زیبای آن در جای جای کشور در مسیر خدمت‌رسانی به مردم قابل مشاهده است و حتما در گره‌گشایی از مشکلات و زندگی آنان موثر و نقش‌آفرین خواهد بود.


پایگاه اطلاع رسانی دولت
نظرات

آخرین اخبار
جمعی از اعضای مجلس خبرگان در پی پیام رهبر انقلاب بیانیه صادر کردند
وزیر جنگ اسرائیل: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
جدایی دو بازیکن از فولاد خوزستان
تلفات زلزله در ونزوئلا به 1430 نفر افزایش یافت
تأکید عارف بر روایت‌سازی جهانی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
تیم ملی فوتسال زنان ایران قهرمان آسیای مرکزی شد
نورنما | بهشتی؛ صدای غریب عدالت و اعتدال
ونس: از روند مذاکرات با ایران راضی هستیم
اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت فزاینده ایران
سه کشور عربی خواستار اجرای کامل تفاهم تهران و آمریکا شدند
شعله‌های آتش غرب آمریکا را فراگرفت؛ یوتا در وضعیت تخلیه
زمان و جزئیات مراسم تشییع زنده‌یاد سیمین‌دخت وحیدی اعلام شد+تسلیت وزیر ارشاد
آموزش‌وپرورش زمان قطعی شدن پیش‌ثبت‌نام کلاس اولی‌ها را اعلام کرد
قطع برق تعدادی از مناطق تهران؛ دلیل مشخص شد
آمریکایی‌ها به تحقق اهداف ترامپ در جنگ با ایران تردید دارند
جنبش امل بر حفظ وحدت ملی لبنان تأکید کرد
فولاد خوزستان استارت لیگ برتر را از تهران زد
متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل
رئیس فیفا: دیدار ایران و مصر همه جذابیت‌های فوتبال را داشت
دادگستری تهران درباره پرونده «مولی‌الموحدین» توضیح داد
نقض دوباره آتش‌بس؛ رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد
اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
هند به دنبال افزایش واردات نفت و گاز از ایران
چند گزینه برای محل تدفین رهبر شهید در دست بررسی است
بانک مرکزی: تخصیص ارز به بخش صنعت دوباره افزایش یافت
کادر فنی تیم ملی هندبال با حضور نناد کلاییچ تکمیل شد
عضو دفتر سیاسی انصارالله: توافق بیروت و تل‌آویو علیه مقاومت است
رئیس سازمان بازرسی: 214 گلوگاه فساد شناسایی شده است
هشدار پلیس: 44 درصد جان‌باختگان تصادفات تهران موتورسوار هستند
روایت سفیر روسیه از احداث نیروگاه هسته‌ای جدید «هرمز»
سخنگوی دولت: توسعه تجارت با همسایگان از مرزهای کارآمد آغاز می‌شود
اردوغان: صهیونیسم بر نسل‌کشی، اشغالگری و توسعه‌طلبی استوار است
اسموتریچ: شهرک‌سازی در غزه، کرانه باختری و جنوب لبنان گسترش می‌یابد
استقرار بیمارستان صحرایی برای مراسم وداع رهبر شهید در مصلای تهران
اسکوچیچ سرمربی پرسپولیس شد
زلزله 6 ریشتری هندوکش افغانستان را لرزاند
عراقچی: ایران بزرگ‌ترین قربانی سلاح‌های شیمیایی است
فرصت ویرایش حوزه آزمون دستیاری پزشکی از 7 تیر آغاز می‌شود
آموزش‌وپرورش تهران هزار مدرسه را برای اسکان زائران آماده کرد
ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه
بازتاب تساوی ایران و مصر در رسانه‌های عربی چه بود؟
معاریو: لبنان و اسرائیل خط ارتباطی مستقیم نظامی ایجاد کرده‌اند
المالکی و سفیر ایران درباره امنیت منطقه رایزنی کردند
برخورد هواپیما به یک آسمان‌خراش در چین با یک کشته و 13 زخمی+ فیلم
رئیس پارلمان لبنان: توافق با تل‌آویو یک فتنه است
تنگه هرمز در وضعیت هشدار؛ انگلیس از افزایش تهدید امنیتی خبر داد
جنایت هولناک در اندرزگو؛ همه‌چیز از یک تماس با پلیس شروع شد
نشست سران قوا برگزار شد
بازی بعدی ایران در سینماها؛ به شرط صعود پخش می شود
آتش‌سوزی شناور حامل خودرو در آبهای قشم صحت ندارد