×
سیاسی
شناسه خبر : 170481
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/28 ساعت 18:27
پوتین: در تنبیه متجاوز با درایت عمل کردید/ رئیسی: ماجراجویی کنند سهمگین‌تر می‌خورند

پوتین: در تنبیه متجاوز با درایت عمل کردید/ رئیسی: ماجراجویی کنند سهمگین‌تر می‌خورند

رئیس‌جمهور روسیه پاسخ ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق را بهترین روش برای تنبیه متجاوز و جلوه‌ای از درایت و عقلانیت رهبران ایران توصیف کرد و آیت‌الله رئیسی هم با تبیین اهداف عملیات "وعده صادق" با قاطعیت تأکید کرد: هرگونه اقدام دوباره علیه منافع کشورمان را سهمگین‌تر و دردناک‌تر از قبل پاسخ می‌دهیم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در گفت وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه ضمن قدردانی از موضع اصولی و سازنده دولت روسیه در قبال دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری ایران در سوریه، این اقدام تروریستی را نقض صریح قوانین بین‌المللی از جمله کنوانسیون وین و تهدیدی جدی علیه صلح‌ بین‌المللی دانست.

رئیس جمهور تصریح کرد: نقش مخرب آمریکا و برخی کشورهای غربی و بی‌عملی و ناکارآمدی نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت در برخورد با اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در سوریه موجب شد، جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حق دفاع مشروع خود بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، عملیاتی را علیه همان مراکزی که علیه ما شرارت کرده بودند، طراحی و اجرا کند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه عملیات "وعده صادق" با هدف تنبیه متجاوز با موفقیت انجام شده است، تاکید کرد: قاطعانه اعلام می‌کنیم هر گونه اقدام علیه منافع ایران را سهمگین‌تر، گسترده و دردناک‌تر از قبل پاسخ خواهیم داد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دیپلماتیک دولت روسیه برای خنثی کردن توطئه‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی در شورای امنیت سازمان ملل، تصریح کرد: به آن دسته از کشورهایی که با رویکردی دوگانه در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی، از افزایش تنش‌ها در منطقه ابراز نگرانی می‌کنند، توصیه می‌کنیم برای حفظ ثبات و امنیت منطقه، از حمایت خود از نسل‌کشی و جنایت‌گری صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم فلسطین دست بردارند.

پوتین: پاسخ ایران، بهترین روش برای تنبیه متجاوز و جلوه‌ای از درایت و عقلانیت رهبران ایران بود

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز در این مکالمه تلفنی ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را خلاف همه موازین و مقررات بین‌المللی دانست و تصریح کرد: آنچه از سوی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این اقدام جنایتکارانه و در سایه انفعال شورای امنیت اتفاق افتاد، بهترین روش برای تنبیه متجاوز و جلوه‌ای از درایت و عقلانیت رهبران ایران بود.

رئیس جمهور روسیه با انتقاد شدید از رفتار آمریکا و برخی کشورهای غربی در تنش‌زایی در منطقه، ‌تصریح کرد: ما اطمینان داریم جمهوری اسلامی ایران از جمله پایه‌های اصلی ثبات و امنیت در منطقه است.

روسای جمهوری اسلامی ایران و روسیه در این مکالمه تلفنی همچنین ضمن مرور آخرین وضعیت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف تجاری، امنیتی، انرژی، حمل و نقل و علم و فناوری بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات و تفاهمات صورت گرفته میان دو کشور و توسعه همکاری‌ها تاکید کردند.

 
 


ریاست جمهوری
نظرات

آخرین اخبار
استقرار گسترده رادارهای اسرائیل در لبنان به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی
سفیر آمریکا در اعتراض به سیاست‌های ترامپ کناره‌گیری کرد
ادعای بحران در صورت توقف پمپاژ نفت واقعیت ندارد
قیمت بنزین در آمریکا همزمان با تداوم تنش‌ها رکورد زد
الزام ادارات به کاهش 70 درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13
تعطیلی 7 مدرسه ایرانی در امارات و کویت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
درگیری مرگبار در شمال تهران؛ صاحبخانه با شلیک گلوله سارق مسلح را از پای درآورد
هشدار 7 سال پیش روحانی به متوهمان آمریکایی در باره تنگه هرمز + فیلم