×
سیاسی
شناسه خبر : 170463
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/28 ساعت 14:41
اژه‌ای: «وعده صادق» صرفاً یک اقدام تنبیهی بود

اژه‌ای: «وعده صادق» صرفاً یک اقدام تنبیهی بود

رئیس دستگاه قضا گفت: عملیات «وعده صادق» صرفاً یک اقدام تنبیهی و علیه دو مقر نظامی صهیونیست‌ها بود.

نورنیوز- سیاسی: رئیس قوه قضاییه گفت: عملیات «وعده صادق» که صرفاً یک اقدام تنبیهی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی بود، حق مشروع جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شد، چرا که همه دنیا در روز 13 فروردین متوجه اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل در تجاوز به کنسولگری ایران در دمشق شدند.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای، با اشاره به عملیات غرورآفرین و ظفرمندانه «وعده صادق» در تنبیه جنایتکاران صهیونیستی، اظهار کرد: باید ابتدائاً از همه کسانی که در راستای عزت و اقتدار و حکمت ایران اسلامی تلاش و مجاهدت می‌کنند، تقدیر و تشکر داشته باشیم؛ عملیات «وعده صادق» یک اقدام فوق‌العاده و در راستای عزت و اقتدار و حکمت ایران اسلامی بود. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» که صرفاً یک اقدام تنبیهی علیه رژیم جنایتکار صهیوینستی بود، حق مشروع جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شد، چرا که همه دنیا در روز ۱۳ فروردین متوجه اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل در تجاوز به کنسولگری ایران در دمشق شدند؛ اقدامی که مغایر با عرف و حقوق بین‌الملل بود و به شهادت مستشاران ایرانی منجر شد؛ مستشارانی که به خواست و دعوت دولت سوریه در این کشور حضور داشتند.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا اعلام کرد که جنایت رژیم متجاوز صهیونیستی در حمله به کنسولگری‌اش در دمشق را که به منزله حمله به خاک کشور است، بی‌پاسخ نمی‌گذارد؛ از اینرو، عملیات «وعده صادق» صرفاً در حد یک اقدام تنبیهی، تحقق یافت؛ البته به اذعان کارشناسان بین‌المللی و صاحبنظرانی نظامی و سیاسی از جبهه دشمن، عملیات مزبور، اقدامی پیچیده و شگفت‌آور بود و سبب ایجاد تحول در معادلات جهانی و منطقه‌ای شد؛ حتی برخی کارشناسان و صاحبنظران از جبهه دشمن، اعلام داشتند که باید وضعیت قاره آسیا را به قبل و بعد از عملیاتِ «وعده صادق» تقسیم کرد. 

رئیس عدلیه اظهار داشت: دشمن اعلام کرد که باور نداشت ایران اسلامی همزمان بتواند این تعداد و این انواع از موشک و پهپاد را به سمت اراضی اشغالی و پایگاه‌ها و مواضع صهیونیست‌های غاصب گسیل دارد؛ باید توجه داشت که جمهوری اسلامی ایران از پیش اعلام کرده بود که یک اقدام تنبیهی و متناسب را در قبال جنایت اسرائیل در دمشق صورت می‌دهد، فلذا صهیونیست‌ها با همکاری آمریکایی‌ها و برخی دیگر از دوّل غربی، تمهیدات لازم را برای رهگیری موشک‌ها و پهپاد‌های ما اندیشیده بودند، اما با این حال، تعداد قابل توجهی از این پرتابه‌ها، با موفقیت به اهداف مورد نظر اصابت کردند و اثرات مورد نظر را گذاشتند.
حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه گفت: به موجب عملیات موفقیت‌آمیز و غرورآفرین «وعده صادق»، قلوبِ همه دوستداران حق و همه مخالفانِ قدرت‌های استکباری و همه بیزاران از ظلم، شاد و مَسرور شد؛ فراموش نکنیم که بیش از ۶ ماه است که ماشین کشتار رژیم غاصب صهیونیستی تحت حمایت آمریکا و برخی دیگر از دوّل غربی، در باریکه غزه مشغول انواع و اقسام جنایت‌هاست؛ همه کسانی که با مشاهده تصاویر جنایات سَبعانه و وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، قلوبشان جریحه‌دار شده بود، پس از عملیات وعده صادق، مشعوف و مُبتهج شدند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: در داخل کشور نیز پس از عملیات ظفرمندانه «وعده صادق» همه جریان‌ها با گرایش‌های مختلف، خوشحال و مسرور شدند؛ بدیهی است وقتی به مکان دیپلماتیک ما که به منزله خاک کشور است حمله شد، دیگر گرایش‌های سیاسی معنا پیدا نمی‌کند و وحدت و انسجام ملی برای پاسخ به متجاوز، مضاعف می‌گردد. 

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: آمریکایی‌ها و دیگر دوّل غربی که مدام از ضرورت خویشتنداری صحبت می‌کنند باید بدانند که عملیات «وعده صادق» صرفاً یک اقدام تنبیهی و علیه دو مقر نظامی صهیونیست‌ها بود؛ دو مقری که در حمله به کنسولگری ما در دمشق نقش داشتند؛ بنابراین کشور‌هایی که مدعی‌اند نمی‌خواهند آتش جنگ فراگیر شود باید سران رژیم غاصب صهیونیستی را در سر جایشان بنشانند و بدانند اگر آن‌ها دست از پا خطا کنند، اقدام بعدی ما تنبیهی نخواهد بود. 

رئیس عدلیه بیان داشت: صهیونیست‌ها بیش از ۶ ماه است که علی‌رغم انواع و اقسام جنایات در باریکه غزه علیه غیرنظامیان و زنان و کودکان، به هیچ‌کدام از اهدافشان علیه مقاومت فلسطین نرسیده‌اند؛ بنابراین لازمه بازگشت آرامش به منطقه غرب آسیا، آن است که قدرت‌های استکباری و در صدر آن‌ها آمریکا، دستِ حمایت همه‌جانبه خود را از سر صهیونیست‌ها بردارند؛ صهیونیست‌ها مرکز شر و شرارت هستند؛ البته فهمیده‌اند که اگر علیه ایران اسلامی دست به شرارت بزنند، خسارات زیادی را متحمل خواهند شد.


میزان
نظرات

آخرین اخبار
بانک مرکزی درباره اختلال در چهار بانک اطلاعیه صادر کرد
ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان رهبری، آماده‌ایم از امنیت و منافع ملت حراست کنیم
یورش نخست‌وزیر سابق به دیپلماسی نتانیاهو
اعلام دلیل تعویق مذاکرات روز جمعه در سوئیس از زبان بقایی/تکذیب بازدید از تاسیسات هسته ای
پرسپولیس مدافع چپ فولاد را می خواهد
اعلام آتش‌بس میان حزب‌الله واسرائیل/نقض‌دوباره آتش‌بس؛حمله به شهرک‌هاو روستاهای جنوب لبنان
روسیه متهم کرد: آمریکا می‌خواهد ما را از بازار جهانی حذف کند
حماس: مقاومت لبنان حماسه‌ای بزرگ در برابر اشغالگران صهیونیست آفرید
هشدار کرملین: فاجعه در کمین خط مقدم اوکراین
از ونیز تا مونیخ؛ چرا جهان دوباره شیفته «باشو، غریبه کوچک» شد؟
هشدار تند شورای امنیت نسبت به فاجعه انسانی در غزه
مرگ در سایه لغو واکسن؛ ارتش آمریکا در تله آنفلوآنزا افتاد!
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی