×
ورزشی
شناسه خبر : 170436
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/28 ساعت 09:45

استفاده از ضعف داوری برای رسیدن به قهرمانی

چماق سرخابی ها روی سر هم!

هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال، در حالی پنجشنبه آغاز می شود که با نتایجی که در هفته بیست و سوم این مسابقات به دست آمد، مشخص شد که به احتمال زیاد سرخابی های پایتخت، تنها تیم هایی هستند که در هفته های آینده در کورس قهرمانی با هم رقابت می کنند.چرا که استقلال با نتیجه یک بر صفر آلومینیوم را از پیش رو برداشت و پرسپولیس هم با همین نتیجه از سد ملوان گذشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: اما در سایر بازی ها، تراکتور در تبریز، با نتیجه غیر منتظره چهار بر یک به ذوب آهن باخت و سپاهان هم با تساوی بدون گل برابر نساجی متوقف شد تا تراکتور و سپاهان تقریبا دیگر شانسی برای قهرمانی نداشته باشند. حالا استقلال با ۵۰ امتیاز صدر جدول لیگ برتر را در اختیار دارد و پرسپولیس هم با ۴۹ امتیاز، نزدیک ترین تعقیب کننده این تیم به شمار می رود. در این شرایط هر احتمالی وجود دارد که یکی از این دو تیم بتوانند عنوان قهرمانی لیگ بیست و سوم را از آن خود کنند. اما اتفاقی که در این بین، بیش از هر چیز خودنمایی کرد، بازار داغ بیانیه نویسی میان سرخابی ها بود. موضوعی که استارت اولیه آن را جواد نکونام زد. سرمربی آبی ها در کنفرانس پس از بازی تیمش در اراک، اکثر داوران را پرسپولیسی خواند تا به این ترتیب ادعایی بزرگ را مطرح کرده باشد. صحبتی که باشگاه استقلال هم با بیانیه ای آن را تشدید کرد. این موضوع از سوی باشگاه پرسپولیس بی پاسخ نماند و آنها خواستار رسیدگی کمیته های اخلاق و انضباطی در این مورد شدند. با این حال، باشگاه استقلال دوباره بیانیه دیگری صادر و موضوع گل مشکوک به آفساید پرسپولیس به ملوان و پنالتی نگرفته شده برای انزلی چی ها را مطرح کرد. در این شرایط، باشگاه پرسپولیس از نکونام شکایت کرد تا به ادعاهای او رسیدگی شود.
اما آنچه که از این بیانیه ها، پاسخ ها و شکایت ها به ذهن می رسد این است که هر دو تیم می خواهند هر طور که شده جایگاه خود را بهتر کرده و رقیب را در نقطه ضعف قرار دهند. آنها حالا که شرایط دو تیم از لحاظ فنی در شرایط برابری قرار دارند، به این نتیجه رسیده اند که چه بهتر است از متن به حاشیه رفته و فضای باشگاه مقابل را غبار آلود کنند!
در اینکه فوتبال ایران از لحاظ داوری دچار ضعف است، هیچ تردیدی وجود ندارد. خصوصا اینکه از کمک داور ویدئویی تنها در دو دربی رفت و برگشت استفاده شده و در بیشتر دیدارها اشتباهات داوری وجود داشته است اما حالا سرخابی ها می خواهند این کمبود را به عنوان چماقی محکم بر سر هم بکوبند! روشی که با آن داوران شاید تحت تاثیر قرار بگیرند و در مسابقه، ناخواسته به سود یکی از این دو تیم سوت و پرچم بزنند. البته کمیته داوران برای هفته های آینده، به خصوص دیدارهای حساس هفته بیست و پنجم سرخابی ها که در آنها تراکتور میزبان استقلال است و پرسپولیس هم با سپاهان بازی می کند، خواستار برگزاری بازی ها با VAR شده و باید دید در این شرایط سرنوشت بازی های لیگ به چه صورت پیش خواهد رفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی