×
بین الملل
شناسه خبر : 170125
تاریخ انتشار : شنبه 1403/01/25 ساعت 13:17
چادرها چرا در مرز غزه برپا می‌شوند؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چادرها چرا در مرز غزه برپا می‌شوند؟

با گذشت قریب به 7 ماه از جنایات بی‌امان رژیم صهیونیستی در نوار غزه و شکست‌های پی‌درپی سران این رژیم در دستیابی به اهداف موهوم خود، تلاش‌های شهرک‌نشینان صهیونیست برای بازگشت به شهرک‌های هم‌مرز با غزه در اعتراض به وضعیت موجود شدت گرفته است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در حالی هفتمین ماه خود را پشت سر گذاشت که در تحولی تامل برانگیز، گروهی از شهرک‌نشینان اسرائیلی اعلام کردند برای فراهم شدن بازگشت فوری ساکنان مناطق مرزی به خانه‌هایشان، روز ۲۵ آوریل همزمان با «عید پسح» در نزدیک‌ترین نقطه مرزی با غزه چادر می‌زنند. این در حالی است که پس از طوفان الاقصی سران رژیم اسرائیل به اهالی دهکده‌ها و شهرک‌های هم مرز با غزه دستور دادند تا خانه‌های خود را خالی کنند و اکنون پس از گذشت ۷ ماه بازگشت به محل‌های اسکان قبلی از مطالبات اصلی شهرک نشینان آواره شده است.

این رفتار شهرک نشینان صهیونیست نه یک رویکرد برگرفته از برقراری امنیت و تسلط دوباره صهیونیست‌ها بر این مناطق بلکه نشات گرفته از یک حرکت اعتراضی به سیاست‌های دولتمردان این رژیم است که ابعاد جدیدی از اعتراضات و فشارهای اجتماعی سنگین به دولت نتانیاهو را آشکار می‌سازد. 

در همین حال نتایج نظرسنجی رسانه‌های صهیونیست نشان می‌دهد که ۷۱ درصد از ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواستار استعفای بنیامین نتانیاهو هستند؛ اعتراض‌های خیابانی علیه وی همچنان ادامه دارد و خانواده‌های اسرای صهیونیست به صورت روزانه با برگزاری تظاهرات چند ده هزار نفری خواستار توافق آتش بس و مبادله فوری اسرا هستند. 

در همین خصوص، عوفر شیلح» عضو سابق کنست رژیم صهیونیستی با انتقاد از سیاست‌های شکست خورده نتانیاهو گفت: نتانیاهو حرف‌های توخالی می‌زند و از پیروزی و برچیدن گردان‌های حماس در رفح دم می‌زند اما اسرائیلی‌ها به دلیل عدم اعتماد به توان مدیریت دولتمردان از یک سو و اثبات ناتوانی ارتش از سوی دیگر چشم انداز آتی این‌جنگ‌را کاملا تیره می‌بینند و حتی برای تامین‌مایحتاج ماههای آتی خود به مراکز تجاری هجوم آورده‌اند تا آب و غذا تهیه کنند.

روزنامه صهیونیستی«یدیعوت آحارونوت» نیز در همین‌چارچوب با انتشار گزارشی نوشت: برخی افسران ارتش رژیم صهیونیستی معتقدند که شکست حماس به زودی محقق نخواهد شد و در بهترین حالت ممکن ،شکست حماس پیش از سال ۲۰۲۷ دست نیافتنی است.

از این واکنش‌ها و رفتارهای اعتراضی می‌توان دریافت که نسل‌کشی و جنایات رژیم صهیونیستی که به عنوان یک حربه علیه مقاومت فلسطین و به منظور تحریک ساکنان غزه علیه مقاومت انجام شده بود نه تنها موفق نبوده بلکه گریبان‌ خود صهیونیست‌ها را گرفته است.

اعتراضات علیه سران کشورهای غربی حامی جنایات رژیم صهیونیستی نیز که اعتماد بنفس کاذب در نتانیاهو ایجاد کرده نیز به صورت پیوسته در گوشه و کنار این کشورها قابل مشاهده است؛ چنانکه  نظرسنجی جدید موسسه «یوگاو» (YouGov) که از ۶ تا ۹ آوریل (۱۸ تا ۲۱ فروردین) انجام شد، حکایت از آن دارد که اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که رژیم صهیونیستی مرتکب نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها شده است و دولت ایالات متحده باید کمک‌های نظامی خود به این رژیم دا کاهش دهد. پیشتر ۴۰ نماینده کنگره آمریکا در نامه‌ای از بایدن خواستند تا فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و کمک‌های واشنگتن به این رژیم را مشروط کند. 

همچنین گروه انگلیسی موسوم به «یوث دماند» که حامی «تحریم تسلیحاتی اسرائیل» است، در پیامی در رسانه ایکس نوشت: وزارت دفاع انگلیس، دفاع نمی‌کند بلکه می‌کشد.

در کنار وضعیت بحرانی داخلی رژیم صهیونیستی و افزایش انزجاز از این رژیم دردرون جوامع غربی  زنگ هشدار برای سران کشورهایی همچون آمریکا، آلمان و انگلیس را که تاکنون به صورت تمام قد به دفاع از این رژیم کودک کش پرداخته اند به صدا دراورده است.. زنگ خطری که حتی می‌تواند هزینه‌های سنگین سیاسی برای افرادی همچون بایدن، شولتز و سوناک به همراه داشته باشد و هزینه های حمایت از رفتارهای جنون آمیز نتانیاهو را برای آنان تا شکست کامل در کارزارهای سیاسی و انتخاباتی پیش‌ببرد


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها