×
فرهنگی
شناسه خبر : 170089
تاریخ انتشار : شنبه 1403/01/25 ساعت 10:04
نتایج آزمون استخدامی آموزگاری کی اعلام می‌شود؟

نتایج آزمون استخدامی آموزگاری کی اعلام می‌شود؟

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: نتایج آزمون استخدامی آموزگاری در هفته جاری اعلام می‌شود و 28 فروردین اولین روز فراخوان داوطلبان برای ارزیابی تکمیلی خواهد بود.

نورنیوز_ گروه فرهنگی: حمید طریفی حسینی، در خصوص زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: نتایج آزمون احتمالاً هفته آینده اعلام می‌شود و از سه برابر ظرفیت افراد معرفی شده، حدود ۲۸ هزار نفر جذب و کار اداری و تشکیل پرونده آن‌ها در اداره کل انجام و به حوزه‌های ارزیابی تکمیلی برای تعیین ۶۰ درصد نمره داوطلبان معرفی می‌شوند.

او با اشاره به فرآیند ارزیابی‌های تکمیلی افزود: امسال فرآیند ارزیابی در حوزه‌های ارزیابی تکمیلی کوتاه‌تر شده است؛ زمان تشکیل پرونده ارزیابی تکمیلی و بررسی «اسناد امتیاز آور» و بخشی از امور گزینش و بررسی‌های پزشکی بلافاصله پس از اعلام نتیجه اولیه و در زمان مراجعه به اداره کل آموزش‌وپرورش انجام می‌شود و در صورت تکمیل شدن پرونده، به حوزه ارزیابی معرفی و گروه‌های ارزیابی حرفه‌ای کار ارزیابی تکمیلی را انجام می‌دهند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که ۲۸ فروردین اولین روز فراخوان داوطلبان برای ارزیابی تکمیلی باشد ادامه داد: طبق برنامه فرآیند «ارزیابی تکمیلی» تا قبل از ۲۸ اردیبهشت ماه به سرانجام می‌رسد و نتایج نهایی توسط سازمان سنجش در اواسط خرداد اعلام می‌شود.

طریفی حسینی با اشاره به اینکه در اوایل تیرماه اقدامات مربوط به جذب و استخدام و سازماندهی پذیرفته شدگان نهایی در مدارس انجام خواهد شد گفت: ابلاغ آنها و سازماندهی معلمان رسمی در مدارس دوره ابتدایی در تیرماه انجام می‌شود تا نیازسنجی دقیقی از کمبود نیروی انسانی به دست آید و به تفکیک استان، منطقه و مدرسه در طول تابستان کمبودها بررسی، جبران و از ابتدای مهر بدون مشکل وارد مدارس شوند.

کار آموزش پذیرفته‌شدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان به صورت فشرده از تابستان آغاز می‌شود

او زمان برگزاری دوره‌های ضمن خدمت معلمان را بلافاصله بعد از تشکیل پرونده استخدامی و در اواخر خرداد ماه اعلام و اظهار کرد: کار آموزش پذیرفته‌شدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال و دوره آموزشی به صورت فشرده از تابستان آغاز می‌شود و در صورت نیاز در حین خدمت نیز از مهرماه کار آموزش معلمان جدیدالاستخدام، ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش در خصوص کمبود نیرو بعد از استخدام معلمان جدید در سال تحصیلی پیش رو گفت: همیشه کمبود نیرو در نظام آموزش‌وپرورش از طریق معلمان رسمی موظف تأمین نمی‌شود، بخشی از نیاز آموزش‌وپرورش از طریق نیروهای غیرموظف، معلمین غیرموظف به صورت اضافه کار، بازنشستگان و معلمان حق التدریس تأمین می‌شود؛ ابتدا نیروهای موظف در تیرماه سازماندهی و بعد از تیرماه بقیه نیروها نیازسنجی می‌شوند که در هر منطقه و مدرسه چه تعداد نیرو نیاز است؛ سپس از نظر کمبود وارد برنامه ریزی نیروهای غیرموظف، حق التدریس و بازنشسته می‌شویم.

طریفی حسینی عنوان کرد: کمبود نیرو زمانی مشخص می‌شد که سازماندهی نیروهای انسانی دیر انجام و کسری دیر مشخص می‌شد. امسال به‌صورت مستمر جلسات اتاق وضعیت نیروهای انسانی در سطح ستاد وزارتخانه با حضور وزیر و در ادارات کل استان‌ها برگزار شده که امیدواریم با آغاز سال تحصیلی پیش رو چالشی نداشته باشیم.


خبرگزاری مهر
نظرات

آخرین اخبار
سقف کارت به کارت خودپردازهای بانک ملی 100 میلیون تومان شد
رویترز: بنزین، برگ برنده ترامپ را سوزاند
افزایش بودجه نظامی کشور در دستور کار مجلس
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
شهادت 2 دانش آموز در تبریز
تمهیدات فعالیت بورس در هفته آینده، اندیشیده شد
قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
حمید هیراد درگذشت
تحلیلگر سیا: ایران با انهدام رادارهای ارتش آمریکا، چشمان آن را نابینا کرده است
آلمان در سمت اشتباه تاریخ ایستاده است
«زیاد النخاله» خطاب به رهبر انقلاب: ملت‌های آزاده در کنار شما هستند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/صدای انفجار در اهواز
11 شهید و 32 زخمی در جریان حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان