×
سیاسی
شناسه خبر : 169868
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/01/22 ساعت 11:56

بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های خارجی: «رژیم خبیث باید تنبیه شود»

بیانات مقام معظم رهبری در مراسم امروز (چهارشنبه) عید سعید فطر درباره «تنبیه رژیم صهیونیستی به دلیل حمله به ساختمان سفارت ایران در سوریه» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: خبرگزاری رویترز به نقل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تیتر زد: اسرائیل باید برای حمله به سفارت سوریه تنبیه شود.
این خبرگزاری انگلیسی به نقل از بیانات آیت الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم ایران به مناسبت پایان ماه مبارک رمضان، افزود: رژیم خبیث اشتباه کرد و باید مجازات شود و خواهد شد.
رویترز درباره آنچه که این خبرگزاری «شدت گرفتن جنگ اسرائیل با دشمنان منطقه‌ای اش توصیف کرد»، نوشت: هواپیماهای جنگی منسوب به (رژیم) اسرائیل، کنسولگری ایران در پایتخت سوریه را در اول آوریل (۱۳ فروردین) بمباران کردند؛ حمله‌ای که به گفته ایران به شهادت هفت مستشار نظامی این کشور منجر شد و ایران وعده داد آن را تلافی کند.

خبرگزاری فرانسه نیز سخنرانی مقام معظم رهبری را با این تیتر بازتاب داد: رهبر ایران بار دیگر تهدید انتقام علیه اسرائیل را مطرح کرد.

این خبرگزاری فرانسوی افزود: آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه بار دیگر هشدار داد که اسرائیل به دلیل حمله هوایی به دمشق که به شهادت هفت نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله دو سردار منجر شد، «تنبیه» خواهد شد.

این رسانه نوشت: وی در نطق تلویزیونی بعد از نماز عید فطر در تهران گفت: «رژیم خبیث» در این زمینه اشتباه کرد و باید تنبیه شود و تنبیه خواهد شد.

 خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش بازتاب خود از بیانات مقام معظم رهبری آورده است: وی حمله اول آوریل، که ساختمان پنج طبقه کنسولگری جنب سفارت ایران در سوریه را هدف قرار داد، بر خلاف توافقات بین المللی مبنی برمصونیت اماکن دیپلماتیک بود.

وی گفت: کنسولگری و دفاتر سفارت در هر کشوری به منزله خاک یک کشور هستند. وقتی به کنسولگری ما حمله می کنند یعنی به خاک ما حمله کرده اند.

این خبرگزاری افزود: (سردار سرلشگر) یحیی رحیم صفوی مشاور ارشد رهبری روز یکشنبه هشدار داد که «سفارت های (رژیم) اسرائیل دیگر امن نیستند».

به نوشته خبرگزاری فرانسه، هفته گذشته (اسرائیل) اعلام کرد که به دنبال تهدیدهای ایران برای انتقام گیری، قدرت دفاعی خود را تقویت  و مرخصی‌ یگان‌های رزمی را متوقف کرده است.

خبرگزاری فرانسه همچنین در گزارش خود آورده است: ایران، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد. ایران، اسرائیل را به موج حملات خرابکارانه و ترور علیه برنامه هسته‌ای خود متهم می‌کند.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز در مطلبی نوشت، آیت الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه وعده تلافی اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن سرداران ایرانی در سوریه را تکرار کرد.

آسوشیتدپرس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت عید فطر و پایان ماه مبارک رمضان، نوشت: وی حمله به کنسولگری ایران در سوریه را در اوایل ماه جاری میلادی، «اشتباهی» علیه دفتر یک دیپلماتیک که خاک ایران محسوب می‌شود، خواند.

آسوشیتدپرس نیز این بخش از بیانات رهبری را بازتاب داد که «وقتی به کنسولگری ما حمله می‌کنند انگار به خاک ما حمله می‌کنند. رژیم خبیث باید مجازات شود و مجازات خواهد شد».

به نوشته این خبرگزاری، این حمله به شهادت ۱۲ نفر از جمله هفت نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، چهار سوری و یک عضو حزب الله منجر شد. رژیم صهیونیستی دخالت خود در این حمله را تایید نکرده هر چند خود را برای واکنش ایران به این حمله که در جنگ در سایه بلندمدت بین دو طرف شدت قابل توجهی داشت، آماده کرده است.

این خبرگزاری آمریکایی افزود: تلویزیون دولتی ایران بیانات رهبری را که تشریح نکرد که ایران چگونه این حمله را تلافی خواهد کرد، به صورت زنده پخش کرد.

آسوشیتدپرس به نقل از بیانات امروز مقام معظم رهبری افزود: وی همچنین از غرب به ویژه آمریکا و انگلیس به دلیل حمایت از رژیم اسرائیل در جنگ با حماس در غزه انتقاد کرد. چرا که « انتظار می‌رفت آنها در این فاجعه جلوی (رژیم اسرائیل) را می گرفتند. اما این کار را نکردند. دولت های غربی به وظایف خود عمل نکردند.»


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
X
آگهی تبلیغاتی