×
سیاسی
شناسه خبر : 169868
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/01/22 ساعت 11:56
بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های خارجی: «رژیم خبیث باید تنبیه شود»

بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های خارجی: «رژیم خبیث باید تنبیه شود»

بیانات مقام معظم رهبری در مراسم امروز (چهارشنبه) عید سعید فطر درباره «تنبیه رژیم صهیونیستی به دلیل حمله به ساختمان سفارت ایران در سوریه» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: خبرگزاری رویترز به نقل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تیتر زد: اسرائیل باید برای حمله به سفارت سوریه تنبیه شود.
این خبرگزاری انگلیسی به نقل از بیانات آیت الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم ایران به مناسبت پایان ماه مبارک رمضان، افزود: رژیم خبیث اشتباه کرد و باید مجازات شود و خواهد شد.
رویترز درباره آنچه که این خبرگزاری «شدت گرفتن جنگ اسرائیل با دشمنان منطقه‌ای اش توصیف کرد»، نوشت: هواپیماهای جنگی منسوب به (رژیم) اسرائیل، کنسولگری ایران در پایتخت سوریه را در اول آوریل (۱۳ فروردین) بمباران کردند؛ حمله‌ای که به گفته ایران به شهادت هفت مستشار نظامی این کشور منجر شد و ایران وعده داد آن را تلافی کند.

خبرگزاری فرانسه نیز سخنرانی مقام معظم رهبری را با این تیتر بازتاب داد: رهبر ایران بار دیگر تهدید انتقام علیه اسرائیل را مطرح کرد.

این خبرگزاری فرانسوی افزود: آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه بار دیگر هشدار داد که اسرائیل به دلیل حمله هوایی به دمشق که به شهادت هفت نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله دو سردار منجر شد، «تنبیه» خواهد شد.

این رسانه نوشت: وی در نطق تلویزیونی بعد از نماز عید فطر در تهران گفت: «رژیم خبیث» در این زمینه اشتباه کرد و باید تنبیه شود و تنبیه خواهد شد.

 خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش بازتاب خود از بیانات مقام معظم رهبری آورده است: وی حمله اول آوریل، که ساختمان پنج طبقه کنسولگری جنب سفارت ایران در سوریه را هدف قرار داد، بر خلاف توافقات بین المللی مبنی برمصونیت اماکن دیپلماتیک بود.

وی گفت: کنسولگری و دفاتر سفارت در هر کشوری به منزله خاک یک کشور هستند. وقتی به کنسولگری ما حمله می کنند یعنی به خاک ما حمله کرده اند.

این خبرگزاری افزود: (سردار سرلشگر) یحیی رحیم صفوی مشاور ارشد رهبری روز یکشنبه هشدار داد که «سفارت های (رژیم) اسرائیل دیگر امن نیستند».

به نوشته خبرگزاری فرانسه، هفته گذشته (اسرائیل) اعلام کرد که به دنبال تهدیدهای ایران برای انتقام گیری، قدرت دفاعی خود را تقویت  و مرخصی‌ یگان‌های رزمی را متوقف کرده است.

خبرگزاری فرانسه همچنین در گزارش خود آورده است: ایران، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد. ایران، اسرائیل را به موج حملات خرابکارانه و ترور علیه برنامه هسته‌ای خود متهم می‌کند.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز در مطلبی نوشت، آیت الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه وعده تلافی اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن سرداران ایرانی در سوریه را تکرار کرد.

آسوشیتدپرس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت عید فطر و پایان ماه مبارک رمضان، نوشت: وی حمله به کنسولگری ایران در سوریه را در اوایل ماه جاری میلادی، «اشتباهی» علیه دفتر یک دیپلماتیک که خاک ایران محسوب می‌شود، خواند.

آسوشیتدپرس نیز این بخش از بیانات رهبری را بازتاب داد که «وقتی به کنسولگری ما حمله می‌کنند انگار به خاک ما حمله می‌کنند. رژیم خبیث باید مجازات شود و مجازات خواهد شد».

به نوشته این خبرگزاری، این حمله به شهادت ۱۲ نفر از جمله هفت نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، چهار سوری و یک عضو حزب الله منجر شد. رژیم صهیونیستی دخالت خود در این حمله را تایید نکرده هر چند خود را برای واکنش ایران به این حمله که در جنگ در سایه بلندمدت بین دو طرف شدت قابل توجهی داشت، آماده کرده است.

این خبرگزاری آمریکایی افزود: تلویزیون دولتی ایران بیانات رهبری را که تشریح نکرد که ایران چگونه این حمله را تلافی خواهد کرد، به صورت زنده پخش کرد.

آسوشیتدپرس به نقل از بیانات امروز مقام معظم رهبری افزود: وی همچنین از غرب به ویژه آمریکا و انگلیس به دلیل حمایت از رژیم اسرائیل در جنگ با حماس در غزه انتقاد کرد. چرا که « انتظار می‌رفت آنها در این فاجعه جلوی (رژیم اسرائیل) را می گرفتند. اما این کار را نکردند. دولت های غربی به وظایف خود عمل نکردند.»


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد