×
بین الملل
شناسه خبر : 169823
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/21 ساعت 15:56
طٖرح «آتش‌بس آمریکایی» در غزه و تنفس مصنوعی به اسرائیل

نورنیوز بررسی کرد؛

طٖرح «آتش‌بس آمریکایی» در غزه و تنفس مصنوعی به اسرائیل

افزایش فشار افکار عمومی بر اسرائیل و طولانی شدن جنگ غزه باعث شده است، آمریکایی‌ها با همراهی برخی کشورهای غربی به دنبال پیگیری طرح آتش‌بس در غزه باشند تا از این طریق بتوانند به نوعی فضای تنفسی برای اسرائیل ایجاد کنند.

نورنیوز – گروه بین‌الملل: سخنگوی «شورای امنیت ملی» کاخ سفید از حضور رئیس سازمان سیا در روز یکشنبه گذشته برای گفت‌وگو درباره توافق آتش‌بس در قاهره خبر داد و مدعی شد در پایان این مذاکرات طرحی به حماس ارائه شده که پاسخ به آن نیازمند چند روز زمان است.

در همین راستا، جنبش مقاومت اسلامی حماس با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد، موضع رژیم اشغالگر همچنان سرسختانه است و پاسخگوی هیچ یک از خواسته‌های ملت و مقاومت اسلامی نیست؛ با این وجود، رهبران این جنبش طرح پیشنهادی را با مسئولیت‌پذیری ملی بررسی می‌کنند سپس پاسخ خود را به اطلاع واسطه‌ها خواهند رساند.

یکی از اعضای هیات مذاکرات مقاومت فلسطین به شبکه تلویزیونی «المیادین» اعلام کرد تا زمانی که خواسته‌های مردم فلسطین شامل آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط و خروج نیروهای اشغالگر و شکستن محاصره عملی نشود، صحبت درباره آتش‌بس معنایی ندارد.

کارشناسان نیز بر این باورند که طرح دولت بایدن تنها از نظر کشورهای غربی طرحی رو به جلو تلقی می‌شود در حالی که این طرح بیشتر به منظور کاهش دادن به التهابات و اعتراضاتی است که علیه اسرائیل ایجاد شده است.

در همین حال براساس اعلام منابع رسانه‌ای، دور جدید مذاکرات آتش‌بس غزه در حالی از هفته گذشته آغاز شد که فشارها بر نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای انعطاف در مذاکرات بیش از پیش افزایش یافته‌است.

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی اعلام کرد که اغلب اعضای کابینه اسرائیل، پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه را تأیید کردند اما نتانیاهو با آن مخالفت و اعلام کرده است که زمان ورود به رفح تعیین خواهد شد. به نوشته این روزنامه «نتانیاهو به دلیل فشارهای اسموتریچ و بن گویر دو وزیر افراطی کابینه، با پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه مخالفت کرده است.

با این حال کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین ارتباط اعلام کرد نتانیاهو از سوی هم حزبی‌هایش تحت فشار قرار گرفته و همه اعضای کابینه از حزب لیکود، به جز گالانت وزیرجنگ، انعطاف در مذاکرات را خواستار شده‌اند.

از سوی دیگر روسای جمهور فرانسه و مصر و شاه اردن در مقاله‌ای مشترک در روزنامه لوموند فرانسه خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند. آن‌ها در این مقاله تاکید کردند که لازم است هرچه سریع‌تر قطعنامه شورای امنیت در مورد آتش‌بس فوری در غزه اجرا شده و اسرا آزاد شوند. سران سه کشور مذکور از مذاکرات جاری به واسطه مصر، آمریکا و قطر اعلام حمایت کرده و نسبت به پیامدهای حمله زمینی به رفح که بیش از ۱.۵ میلیون آواره در آنجا حضور دارند، هشدار دادند.

در طی هفته‌های گذشته فشارهای داخلی و بین‌المللی بر اسرائیل افزایش یافته است و تنها امریکا و انگلیس هستند که به جای کمک‌رسانی به مردم آواره فلسطین و غزه و رفح و ارسال کمک یا بازکردن مسیر کمک رسانی به مردم، به تسلیح این رژیم کمک می‌کنند. طرح‌های آتش‌بس این کشورها نیز بیش از آنکه ناظر بر واقعیات و جلوگیری از جنایات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی باشد بر تامین منافع رژیم صهیونیستی دلالت دارد.

در طول دهه‌های گذشته نیز همواره چنین بوده است؛ مهمترین موضوعی که نادیده گرفته شده بحث فلسطین و اشغال آن بوده و تمام طرح‌های صلح و آتش‌بس نیز نه تنها ناظر به حل مساله مردم فلسطین و سرزمین فلسطین نبوده و بلکه برای حل و کاهش مشکلات اشغالگران این سرزمین است.

 

 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟