×
سیاسی
شناسه خبر : 169665
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 20:32
امیرعبداللهیان: ایران جزیره ثبات و امنیت در غرب آسیا است

در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه عمان در مسقط؛

امیرعبداللهیان: ایران جزیره ثبات و امنیت در غرب آسیا است

وزیر امور خارجه گفت: ایران جزیره بزرگ ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا است و جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد که امنیت ملی کشور خدشه دار شود.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حسین امیرعبداللهیان بعدازظهر یکشنبه ۱۹ فروردین در نشست خبری مشترک با بدرالبوسعیدی وزیر امور خارجه عمان افزود: در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان حامل سلام های گرم دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران برای دولت و مردم خوب کشور همسایه عمان هستم.

وی گفت: سفر امروز بنده به مسقط در راستای تداوم مشورت های بسیار مهم با برادرم آقای بدرالبوسعیدی است و در ترکیب هیات همراهم، علاوه بر مدیران ارشد وزارت خارجه آقای جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز حضور دارد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: در راستای دیدارها و توافقات عالی دو کشور، شاهد پیشرفت فزاینده مناسبات تهران و مسقط در همه زمینه‌های مورد توافق هستیم.

امیرعبداللهیان افزود: حجم تبادلات تجاری دو کشور به ویژه در چارچوب بخش خصوصی به بیش از دو و نیم برابر ارتقا یافته است. فعال سازی کریدور شمال - جنوب از جمله موضوعات مهم مورد توجه دو کشور است.

وی تصریح کرد: دو طرف مصمم هستند که موافقتنامه میان ایران، عمان ترکمنستان و ازبکستان که شامل منافع مشترک ما هست به مرحله اجرایی برسد و این موضوعات را به نفع منافع دسته جمعی در منطقه می‌دانیم‌.

وزیر امور خارجه افزود: معتقدیم تقویت هرچه بیشتر مناسبات با همسایگان به ثبات، امنیت و توسعه بیشتر منطقه کمک می‌کند. چالش‌هایی در منطقه پیرامونی و مشترک ما هنوز هم وجود دارد.

امیرعبداللهیان گفت: مشکلات جمعی در منطقه نیازمند همکاری‌ها و راه‌حل‌های جمعی منطقه است. در این چارچوب از تلاش‌های سلطنت عمان در راستای تقویت همکاری‌های منطقه ای و بین المللی تشکر می‌کنم. همچنین از تلاش‌ها و ابتکار سلطان عمان در کمک به لغو تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران نیز سپاسگزارم.

وی ادامه داد: ایده سلطان عمان همچنان به عنوان یک ابتکار قابل توجه در دستور کار بنده با برادرم آقای بوسیدی قرار دارد. همانطور که آقای وزیر هم گفتند مساله نسل کشی و بحران انسانی در غزه مورد اهتمام جدی ما در گفت وگوها است.

وزیر امور خارجه عنوان کرد: دو طرف اتفاق نظر داریم که باید جنگ در غزه فورا متوقف و ارسال کمک‌های انسانی به غزه باید بدون اتلاف وقت انجام شود. از تلاش‌های سلطنت عمان در مخالفت با نسل کشی و حمایت از حقوق فلسطین و پذیرش تعدادی از مجروحین غزه در بیمارستان‌های عمان صمیمانه تشکر می‌کنیم.

رژیم‌ صهیونیستی به معنای واقعی در باتلاق غزه گرفتار شده است

امیرعبداللهیان گفت: در شرایطی وارد هفتمین ماه تجاوزات جنایات جنگی و تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری شدیم که این رژیم‌ به معنای واقعی در باتلاق غزه گرفتار آمده است. این رژیم از دستیابی به کوچکترین اهداف خود در غزه عاجز مانده است.

وی بیان کرد: بنابراین رژیم صهیونیستی سیاست جنگ افروزی و توسعه جنگ در منطقه را دنبال می‌کند و همواره هم از حمایت کامل آمریکا در جنگ افروزی‌های خود برخوردار خواهد بود.

وزیر امور خارجه ادامه داد: حمله موشکی و تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، صفحه جدیدی از جنگ افروزی صهیونیست‌ها و کشیدن پای دیگران به درگیری و جنگ در منطقه است. به محض وقوع این حادثه تروریستی علیه مستشاران ایرانی و تنی چند از شهروندان سوری، اقدامات و تصمیمات لازم در نشست شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی کشورم آغاز شد.

امیرعبداللهیان گفت: پیام شفاف و روشنی از طریق سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران به کاخ سفید ارسال کردیم، آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت خود در قبال حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی شانه خالی کند.

وی بیان کرد: ایران جزیره بزرگ ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا است و جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد که امینت ملی این کشور خدشه دار شود.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: در موضوع یمن ضمن قدردانی از تلاش های دولت نجات ملی یمن در حمایت از مردم غزه، از تلاش ها برای رسیدن به توافق سیاسی میان صنعا و ریاض خرسندیم. همواره در موضوعات منطقه ای و بین المللی با مقامات عالی رتبه عمان در مشورت و تعامل هستیم و از تلاش های خیرخواهانه و حکمت آمیز سلطان عمان در مسیر تقویت گفت وگوهای منطقه‌ای تشکر می‌کنیم.

پیگیری های جدی‌ برای اجرای توافقات دو جانبه ایران و عمان داریم

همچنین در ادامه این نشست خبری بدرالبوسعیدی وزیر امور خارجه عمان اظهار داشت: از حضور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی و هیات همراه در مسقط و در ماه مبارک رمضان تشکر می‌کنم.

وی گفت: این فرصت فرصت خوبی برای گسترش روابط و حسن همجواری مثبت و تلاش برای منفعت مشترک دو کشور دوست و برادر است.

وزیر امور خارجه عمان افزود: پیگیری های جدی‌ برای اجرای توافقات دو جانبه داریم و از فرصت حضور وزیر خارجه ایران برای کاهش تنش در منطقه و ایجاد آرامش استفاده می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد راه حل هایی برای نزاع ها و تنش های منطقه پیدا کنیم و درد و رنج مردم غزه و تداوم تهاجم نظامی رژیم صهیونسیتی علیه مردم غزه از جمله این مسائل است.

وی تاکید کرد: راهی جز تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی وجود ندارد و به رایزنی و گفت و گو برای توقف جنگ ادامه می‌دهیم.


وزارت امور خارجه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
X
آگهی تبلیغاتی