×
اجتماعی
شناسه خبر : 169609
تاریخ انتشار :

حقوق پاکبانان قاعده مند خواهد شد؟

شهردار تهران از قاعده‌مند شدن و همسان‌سازی حقوق پاکبانان در مناطق مختلف شهرداری خبر داد.

نورنیوز_ گروه اجتماعی: آیین تجلیل از خادمان غدیر با حضور، علیرضا زاکانی شهردار تهران، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و جمعی از مسئولان و مدیران شهری برگزار شد.

در این نشست علیرضا زاکانی ضمن تبریک ایام سال جدید، بیان کرد: پیشاپیش عید فطر را تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم ایام باقی مانده از ماه رمضان میمون و مبارک باشد. لعن و نفرین خود را بر تجاوزگران، کودک‌کشان و آدمکشان اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی می فرستیم و امیدوارم به برکت خون شهیدان اخیر، روز به روز به زمان مرگ رژیم منحوس صهیونیستی نزدیک شویم.

قدردانی از زحمات پاکبانان در برگزاری رویداد غدیر

او بابیان آنکه از مدت‌ها قبل پس از برگزاری رویداد غدیر مترصد برگزاری این نشست بوده‌ایم، اظهار کرد: بنده از تلاش و زحمات همکاران خوب پاکبان تشکر می‌کنم. سال گذشته پس از رویداد غدیر زحماتی که شما عزیزان در برگزاری باشکوه آن رویداد کشیدید، مورد توجه شخصیت‌های مختلف قرار گرفت. 

زاکانی ادامه داد: از پاکبانان عزیز که با بی خوابی خود آسایش و آرامش را برای مردم آماده می‌کنید، تشکر می‌کنم. رفت و روب جزو فعالیت‌ها و مهم‌ترین وظایف شهرداری تهران است و اگر کاهلی کنیم محل اعتراض شهروندان خواهد بود. اقدامات ما باید به سمتی برود که ثباث شغلی، پرداخت به‌هنگام حقوق و دستمزد و امنیت شغلی این عزیزان برقرار شود.

ساماندهی و همسان‌سازی حقوق پاکبانان به‌طور کامل انجام شد

شهردار تهران با یادآوری آنکه نزدیک به صد هزار پرسنل در شهرداری تهران داریم که بعضی به شکل مستقیم و برخی دیگر به‌صورت غیرمستقیم به ما متصل هستند، بیان کرد: ۲۶هزار نفر از این عزیزان کارگران و زحمت‌کشان حوزه خدمات شهری و فضای سبز ما هستند. استیفای حقوق این عزیزان مهم‌ترین دغدغه ماست. اولین گام ساماندهی و همسان‌سازی حقوق کارگران حوزه خدمات شهری و فضای سبز در مناطق مختلف است. در حوزه پاکبان‌ها هم اتفاقات خوبی رخ داده؛ اما در حوزه فضای سبز، عقب هستیم. شخصاً پیگیر هستم تا این موضوعات نیز به سامان برسد. 

هیچ پیمانکاری حق تعرض به حقوق پاکبانان را ندارد

او افزود: بنا شد یک فرمولی طراحی شود تا پیمانکاران نتوانند به حقوق پاکبانان تعرضی داشته باشند. تبدیل ۱۵۴ پیمانکار سازمان مدیریت پسماند به ۱۴ قرارداد امکان نظارت بر آنها را افزایش می‌دهد. موضوع ثبات شغلی هم در قراردادها دیگر موضوع مهمی است که پیگیری خواهد شد. جنبه دیگر توسعه خدمت بود؛ مثلا شهر سالم به پاکبان‌های شریف و کارگران فضای سبز خدمت‌رسانی کند. موضوع مسکن‌ پاکبانان نیز برای ما بسیار مهم است و در حال پیگیری این موضوع هستیم.

زاکانی با تأکید بر این نکته که همانطور که پاکبانان برای شهر زحمت می‌کشند، دیگران نیز باید دغدغه پاکبانان را داشته باشند، اضافه کرد: دغدغه ما یکپارچه دیدن پرسنل خانواده شهرداری و رسیدن به شرایط بسیار خوب در شهر است. دغدغه مشترک ما دغدغه خدمت به شهروندان و رسیدن به شرایط مناسب زیستی در شهر است.

 شهردار تهران خاطرنشان کرد: موضوع جشن غدیر بهانه‌ای شد تا از صمیم قلب از شما تشکر کنیم. به همت و طبع بلند پاکبانان افتخار می‌کنیم و امیدواریم در مسیر خدمت به شما و مردم گام‌های بلندی را برداریم. هنگام برف و باران و برای نظافت شهر ۲۶ هزار نفر کارگر خدمات شهری مشغول خدمت رسانی هستند که از تلاش و زحمات تمام شما صمیمانه ممنونم. 


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
تصویر لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کارخانه «فردا موتورز» بروجرد +فیلم
انفجار در پادگان امام حسن(ع) کرمانشاه +فیلم
یک جنگنده F-35 اسرائیلی دیگر شکار شد
طارمی به اردوی اینتر نرسید
شهادت فعال اصلاح‌طلب در حملات رژیم اسرائیل
درباره دانشمندان هسته‌ای که در حمله اسرائیل شهید شدند بیشتر بدانید +عکس
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
برگزاری امتحانات مدارس در موعد مقرر ادامه دارد
نوبت دوم کنکور 1404 در تاریخ 5 و 6 تیرماه برگزار می‌شود
جانشین شهید حاجی زاده در نیروی هوافضای سپاه معرفی شد
رژیم صهیونیستی 7 نفر دیگر را در اسدآباد شهید و مجروح کرد
سردار شکارچی: عملیات ایران تا پشیمانی کامل صهیونیست‌ها ادامه دارد
175 کشته و زخمی صهیونیست در حمله موشکی ایران به اسرائیل؛ آمار واقعی پنهان شده!
شهادت 20 کودک تهرانی توسط رژیم صهیونیستی فقط در یک ساختمان
برج آزادی در امان است؛ شایعه اصابت موشک تکذیب شد
وقتی مذاکره بی‌معنا می‌شود؛ ایران تصمیم نهایی را یکشنبه خواهد گرفت
X
آگهی تبلیغاتی