×
سیاسی
شناسه خبر : 169407
تاریخ انتشار : جمعه 1403/01/17 ساعت 12:45
سردار سلامی: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از شر فتنه‌هایی که ایجاد می‌کند بگریزد

در سخنرانی روز قدس،

سردار سلامی: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از شر فتنه‌هایی که ایجاد می‌کند بگریزد

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز با تنفس مصنوعی آمریکا زنده است، گفت: این رژیم نمی‌تواند از شر فتنه‌هایی که ایجاد می‌کند بگریزد، در دسترس و در معرض است و می‌داند که چه خواهد شد.

نورنیوز_گروه سیاست: سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه مراسم روز قدس در دانشگاه تهران اظهار داشت: رژیم صهیونیستی خنجری است که نظام مزور و شیطانی انگلیس از ۷۵ سال قبل آن را در پهلوی پیکره امت اسلام فرو کرد و بعد از آن آمریکا جنایتکار این رژیم را به عنوان یک سر پل سیاسی و امنیتی و جغرافیایی در منطقه جهان اسلام تقویت کرد تا اهرمی برای مهار و تنظیم سیاست‌های جنایتکارانه و استعمارگرانه آمریکای جنایتکار باشد.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: از آن تاریخ ننگین سال ۱۹۴۵ به این طرف، که رژیم صهیونیستی به عنوان موجودیت تصنعی در ذل حمایت‌های شیطانی غرب به‌خصوص آمریکا و انگلیس قرار گرفت، جنایت‌های بی‌شمار این رژیم، امنیت و شب و روز خوش و آرامش را از ملت مسلمان فلسطین و از بخش دیگری از سرزمین‌های اسلامی و عربی گرفته است. جنگ‌های ۱۹۴۸ و ۱۹۵۶ و ۱۹۶۷ ، ۱۹۷۳ تا قبل از انقلاب اسلامی مجموعا نبردهایی بود که آمریکا و انگلیس و فرانسه با میدان داری رژیم صهیونیستی برای بی‌سرزمین کردن و آواره‌کرن یک ملت ریشه‌دار روی زمین به نام فلسطین انجام دادند.

وی جنایت‌های رژیم صهیونیستی را نمادهای واضحی از سم مهلک تزریق شده از سوی آمریکا بر پیکره جهان اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد: آمریکای فاقد عقل سیاسی برای حفظ و بقای این رژیم بی‌ریشه که فروپاشی آن از هر جهت بسیار شدنی و ممکن و به فضل الهی نزدیک است، هزینه‌های سنگین سیاسی، اقتصادی و امنیتی فراوانی را متحمل شده است. امروز جنایت‌های رژیم صهیونیستی که توسط آمریکا حمایت می‌شود آمریکا را در مرکز نفرت جهانی قرار داده است. شخصیت سیاسی آمریکا تحت تاثیر حمایت مالی و لجستیکی از رژیم صهیونیستی و حمایت سیاسی در وتو کردن همه قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و حمایت‌های روانی رژیم آمریکا از رژیم صهیونیستی و تلاش برای غلبه دادن اراده سیاسی خود از طریق سلطه دادن به این رژیم بر جهان اسلام، امروز شخصیت اخلاقی و سیاسی آمریکا در منطقه و جهان در حال زوال است.

 سرلشکر سلامی با بیان اینکه آمریکا مجبور شده است نقطه تمرکز خود را از اقتصاد بر امنیت در شرق مدیترانه قرار دهد و زوال او از این منظر شتاب گرفته است اما آمریکا حاضر نیست این رژیم را رها کند، گفت:  رژیم صهیونیستی با تنفس مصنوعی آمریکا امروز زنده است. او در اتاق مراقبت‌های ویژه سیاسی، امنیتی، و روانی آمریکا در حال نفس کشیدن است هرگاه این دستگاه تنفس مصنوعی غرب از بینی رژیم صهیونیستی برداشته شود او حیات نباتی به خود خواهد گرفت و فرو خواهد ریخت و این نزدیک است و دور نیست.

فرمانده کل سپاه اظهار داشت: امروز ما براساس وعده‌های صدق الهی عمل می‌کنیم. خداوند خلف وعده نمی‌کند و نصرتش را بر مسلمانان جاری می‌کند. امروز رژیم صهیونیستی باید این واقعیت را درک کند که با گسترش شرارت‌ها نمی‌تواند به امنیت بیشتری برسد.

وی افزود: رهبر بزرگ و علمدار انقلاب‌مان فرمودند که دلاورمردان ما رژیم صهیونیستی را تنبیه خواهند کرد. این رژیم نمی‌تواند از شر فتنه‌هایی که ایجاد می‌کند بگریزد، در دسترس و در معرض است و می‌داند که چه خواهد شد. ما هشدار می‌دهیم هیچ عملی از هیچ دشمنی در مورد نظام مقدس ما بدون پاسخ نخواهد ماند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است