×
بین الملل
شناسه خبر : 169274
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/01/15 ساعت 19:34
سخنرانی مشترک رهبران مقاومت در «منبر قدس»

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

سخنرانی مشترک رهبران مقاومت در «منبر قدس»

«منبر قدس» عنوان برنامه مشترک سخنرانی «آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور کشورمان، «سید حسن نصرالله»، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس، «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن، «هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق و شماری از رهبران جبهه مقاومت بود که در آستانه «روز قدس»، واپسین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل؛ «آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور کشورمان در سخنانش با بیان اینکه «عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، قمار روی اسب بازنده است» اظهار داشت: «امروز طرح‌های سازش‌کارانه به بایگانی تاریخ رفته و اجرای هرگونه طرحی بدون حضور فلسطینی‌ها غیر ممکن است». وی با یادآوری اینکه «تحولات غزه، بیش از گذشته ثابت کرد که رژیم صهیونیستی به هیچ‌کدام از اصول اخلاقی پایبند نیست»، افزود: «عادی‌سازی روابط با رژیم‌صهیونیستی امروز به برکت خون مبارزان فلسطینی غیرممکن است.»

انتقاد سیدحسن نصرالله از نادیده‌گرفتن دستاوردهای مقاومت

«سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در سخنانی با بیان اینکه «طوفان آزادگان در جهان در حال گسترش است»،  از اینکه دستاوردهای مقاومت در این نبرد مورد غفلت واقع می‌شود، انتقاد کرد و گفت: «برخی در راستای خدمت به دشمن فقط بر تعداد قربانیان تمرکز می‌کنند و حجم دستاوردهای مقاومت را نادیده می‌گیرد». دبیرکل حزب الله با یادآوری اینکه جنگ جولای(33 روزه)، پروژه خاورمیانه جدید و به همراه پروژه «اسرائیل بزرگ» را دفن کرد، ادامه داد: «عملیات طوفان الاقصی، رژیم اسرائیل را در لبه پرتگاه و سقوط نهایی و زوال قرار داده و نشانه های آن با گذشت زمان آشکار خواهد شد.» نصرالله تصریح کرد که «باید از این نبرد پیروز و ثابت‌قدم خارج شویم و شکست را به دشمن و همه کسانی که پشت سر آن هستند، تحمیل کنیم و باید در این راستا حرکت کنیم».

شروط حماس برای آتش‌بس

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) هم در سخنانی، ضمن محکوم‌کردن حمله رژیم صهیونیستی یه کنسولگری ایران در دمشق گفت: «تجاوز و جنایت‌های رژیم صهیونیستی بدون پشتیبانی و مشارکت مستقیم آمریکا به این درجه از وحشی‌گری نمی‌رسید». او با بیان اینکه «در این نبرد، افسانه‌ای که رژیم صهیونیستی درباره خود، ارتش و توانایی‌هایش ساخته بود، برباد رفت» ادامه داد: «طوفان الاقصی، امت اسلامی را متحد کرد و این اتحاد در وحدت میدان‌ها در لبنان، فلسطین، عراق، یمن و با پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران تبلور یافته است». رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین تاکید کرد: «ما بر خواسته‌های خود یعنی آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی کامل اشغالگران از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق زندگی خود و برداشته‌شدن محاصره نوار غزه اصرار داریم».

تأکید انصارالله یمن بر افزایش توان موشکی و دریایی برای حمایت از غزه

«عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن نیز طی سخنانی اظهار داشت:« وظیفه امت اسلامی و در راستای منافع ملی کشورهاست که با تمام توان و امکانات به یاری و پشتیبانی ملت فلسطین بشتابند زیرا این نبرد، معرکه همه امت اسلامی است» وی با بیان اینکه «برای پشتیبانی بیشتر از ملت فلسطین تلاش می‌کنیم توان موشکی و دریایی خود را افزایش دهیم»، اظهار داشت: «از هیچ تلاش برای یاری ملت فلسطین که حماسه بی نظیری را به نمایش گذاشته است، دریغ نمی‌کنیم.»

مصمم به پایان اشغال عراق هستیم

«هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق هم با بیان اینکه «ما امروز برای پایان‌دادن به اشغال عراق توسط آمریکا مصمم‌تر هستیم و بازگشتی از این تصمیم درکار نیست» خطاب به ساکنان نوار غزه گفت: «با جان و خون خود در کنار شما ایستاده ایم، شرافتمندان شما را تنها نمی‌گذارند و آنهایی که شما را تنها گذاشته‌اند خائن و خوار هستند».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟