×
بین الملل
شناسه خبر : 169274
تاریخ انتشار :

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

سخنرانی مشترک رهبران مقاومت در «منبر قدس»

«منبر قدس» عنوان برنامه مشترک سخنرانی «آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور کشورمان، «سید حسن نصرالله»، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس، «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن، «هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق و شماری از رهبران جبهه مقاومت بود که در آستانه «روز قدس»، واپسین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل؛ «آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور کشورمان در سخنانش با بیان اینکه «عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، قمار روی اسب بازنده است» اظهار داشت: «امروز طرح‌های سازش‌کارانه به بایگانی تاریخ رفته و اجرای هرگونه طرحی بدون حضور فلسطینی‌ها غیر ممکن است». وی با یادآوری اینکه «تحولات غزه، بیش از گذشته ثابت کرد که رژیم صهیونیستی به هیچ‌کدام از اصول اخلاقی پایبند نیست»، افزود: «عادی‌سازی روابط با رژیم‌صهیونیستی امروز به برکت خون مبارزان فلسطینی غیرممکن است.»

انتقاد سیدحسن نصرالله از نادیده‌گرفتن دستاوردهای مقاومت

«سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در سخنانی با بیان اینکه «طوفان آزادگان در جهان در حال گسترش است»،  از اینکه دستاوردهای مقاومت در این نبرد مورد غفلت واقع می‌شود، انتقاد کرد و گفت: «برخی در راستای خدمت به دشمن فقط بر تعداد قربانیان تمرکز می‌کنند و حجم دستاوردهای مقاومت را نادیده می‌گیرد». دبیرکل حزب الله با یادآوری اینکه جنگ جولای(33 روزه)، پروژه خاورمیانه جدید و به همراه پروژه «اسرائیل بزرگ» را دفن کرد، ادامه داد: «عملیات طوفان الاقصی، رژیم اسرائیل را در لبه پرتگاه و سقوط نهایی و زوال قرار داده و نشانه های آن با گذشت زمان آشکار خواهد شد.» نصرالله تصریح کرد که «باید از این نبرد پیروز و ثابت‌قدم خارج شویم و شکست را به دشمن و همه کسانی که پشت سر آن هستند، تحمیل کنیم و باید در این راستا حرکت کنیم».

شروط حماس برای آتش‌بس

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) هم در سخنانی، ضمن محکوم‌کردن حمله رژیم صهیونیستی یه کنسولگری ایران در دمشق گفت: «تجاوز و جنایت‌های رژیم صهیونیستی بدون پشتیبانی و مشارکت مستقیم آمریکا به این درجه از وحشی‌گری نمی‌رسید». او با بیان اینکه «در این نبرد، افسانه‌ای که رژیم صهیونیستی درباره خود، ارتش و توانایی‌هایش ساخته بود، برباد رفت» ادامه داد: «طوفان الاقصی، امت اسلامی را متحد کرد و این اتحاد در وحدت میدان‌ها در لبنان، فلسطین، عراق، یمن و با پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران تبلور یافته است». رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین تاکید کرد: «ما بر خواسته‌های خود یعنی آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی کامل اشغالگران از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق زندگی خود و برداشته‌شدن محاصره نوار غزه اصرار داریم».

تأکید انصارالله یمن بر افزایش توان موشکی و دریایی برای حمایت از غزه

«عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن نیز طی سخنانی اظهار داشت:« وظیفه امت اسلامی و در راستای منافع ملی کشورهاست که با تمام توان و امکانات به یاری و پشتیبانی ملت فلسطین بشتابند زیرا این نبرد، معرکه همه امت اسلامی است» وی با بیان اینکه «برای پشتیبانی بیشتر از ملت فلسطین تلاش می‌کنیم توان موشکی و دریایی خود را افزایش دهیم»، اظهار داشت: «از هیچ تلاش برای یاری ملت فلسطین که حماسه بی نظیری را به نمایش گذاشته است، دریغ نمی‌کنیم.»

مصمم به پایان اشغال عراق هستیم

«هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق هم با بیان اینکه «ما امروز برای پایان‌دادن به اشغال عراق توسط آمریکا مصمم‌تر هستیم و بازگشتی از این تصمیم درکار نیست» خطاب به ساکنان نوار غزه گفت: «با جان و خون خود در کنار شما ایستاده ایم، شرافتمندان شما را تنها نمی‌گذارند و آنهایی که شما را تنها گذاشته‌اند خائن و خوار هستند».


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی