×
ورزشی
شناسه خبر : 169133
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/14 ساعت 14:37

عسل حیدری از درخشش تیم ملی هاکی روی یخ روایت می‌کند

به افتخار دختران یخی

عسل حیدری لژیونر هاکی روی یخ ایران است. ستاره رشته‌ای که گرچه مدت زمان زیادی از شکل‌گیری و تاسیسش نمی‌گذرد اما حالا قهرمانی آسیا را هم به افتخاراتش اضافه کرده است و تیم‌ملی هاکی روی یخ ایران حالا قهرمان آسیا-اقیانوسیه است.

نورنیوز - گروه ورزشی: عسل حیدری لژیونر هاکی روی یخ ایران است. ستاره رشته‌ای که گرچه مدت زمان زیادی از شکل‌گیری و تاسیسش نمی‌گذرد اما حالا قهرمانی آسیا را هم به افتخاراتش اضافه کرده است و تیم‌ملی هاکی روی یخ ایران حالا قهرمان آسیا-اقیانوسیه است.

او با به ثمر رساندن هشت گل درمسابقات آسیایی ضمن نقش موثری که درقهرمانی تیم ملی داشت، توانست عنوان خانم گل مسابقات آسیا-اقیانوسیه را نیز به دست آورد و در مجموع با به ثمر رساندن هشت گل و سه پاس گل، یازده امتیاز کسب کند و امتیازآورترین بازیکن این مسابقات نیز لقب گیرد. او در گفت‌وگو با «جام‌جم» از اولین مدال طلای هاکی روی یخ ایران و کسب مقام قهرمانی آسیا در قرقیزستان گفت.

اولین مدال طلای هاکی روی یخ ایران را به دست آوردید و با قهرمانی آسیا به کشور بازگشتید‌. مسابقات چطور بود؟
برای ما یک افتخار بزرگ است که توانستیم اولین مدال طلای هاکی روی یخ ایران را به دست آوریم. در این مسابقات تیم ما با تیم قدرتمندی مانند فیلیپین رقابت کردیم که شاید بتوانم بگویم این تیم سخت‌ترین حریف ما بود. مسابقات بسیار هیجان انگیز بودند و هر بازی از لحظات جذابی برخوردار بود و تیم ملی ایران توانست به قهرمانی آسیا-اقیانوسیه برسد. ما با تلاش، هماهنگی و استراتژی‌های منحصر به فرد توانستیم به پیروزی برسیم و مدال طلای تاریخی را به دست آوریم.
 
شما عنوان خانم گلی مسابقات و امتیازآورترین بازیکن را هم به نام خود ثبت کردید.
برای من این افتخار بزرگی بود که در مسابقات به عنوان خانم گل تیم شناخته شدم. تمرکز و تلاش برای بهترین عملکردم در طول مسابقات، هدف اصلی من بود و خوشحالم که توانستم به این نتیجه برسم و به تیمم کمک کنم.یک اتفاق مهم دیگر کسب این جام بدون باخت و بدون گل خورده بود که یک رکوردشکنی هم محسوب می‌شود و فکر می‌کنم لذت قهرمانی را بیشتر کرد.بدون شک این اتفاق برای ما به عنوان یک تیم جایگاهی بسیار ویژه و لذتی مضاعف‌ دارد. بدون گل خورده و بدون باخت قهرمان شدن نشان‌دهنده تمرکز، هماهنگی و تلاش بی‌وقفه تمام اعضای تیم بود. این اتفاق به ما نشان داد که با اراده و انگیزه می‌توان به اهداف رسید هرچند آنها دور و دشوار به نظر برسند.
 
این قهرمانی در حالی است که این تیم کاملا نوپاست و تقریبا چهار سال از شروع فعالیتش می‌گذرد. شما مهم‌ترین دلایل این موفقیت‌ها را چه می‌دانید؟
ما با تجربه‌ای که در سال‌های گذشته در رشته اینلاین هاکی به دست آوردیم توانستیم در ۴ سال با سرعت بالایی در هاکی روی یخ پیشرفت کنیم. از آنجا که داشتن زمین استاندارد و شرکت در رقابت‌های بین المللی هاکی روی یخ سال‌ها آرزوی ما بود، توانستیم در مدت زمانی کم با انگیزه و فشار تمرینی بالا به عنوان یک رقیب سرسخت در مسابقات آسیایی ظاهر شویم و خداراشکر می‌کنم که نتیجه زحمات‌مان را دیدیم و با قهرمانی آسیا به کشور بازگشتیم.
 
از حالا توقعات و انتظارات از شما خیلی بالاتر خواهد رفت. برنامه‌تان برای موفقیت‌های بعد از این چیست؟
برای دستیابی به موفقیت‌های بعدی باید به رشد شخصی و حرفه‌ای ادامه دهیم، مهارت‌هایمان را ارتقا دهیم و با تمرینات مستمر بتوانیم به موفقیت‌های بزرگتری مانند کسب مقام و عنوان در المپیک آسیایی بازی‌های زمستانی دست پیدا کنیم.
 
شما حالا قهرمان آسیا هستید. خواسته‌هایتان از مسئولان چیست؟
به عنوان قهرمان آسیا از مسئولان می‌خواهم بیشترین حمایت را برای توسعه و پیشرفت ورزش هاکی روی یخ در کشورمان از این رشته داشته باشند تا بتوانیم از امکانات و زیرساخت‌های لازم مثل فراهم کردن پیست‌های یخ استاندارد در کشور و جذب اسپانسر برخوردار شویم و به جایگاه بین‌المللی مطلوبی دست پیدا کنیم. اتفاقی که هاکی روی یخ ایران نشان داد اصلا دور از دسترس نیست و دختران ایران شایسته کسب چنین جایگاهی هستند. 

* یگانه عصاری


روزنامه جام جم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
X
آگهی تبلیغاتی