×
رادیو نور
شناسه خبر : 169050
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/01/13 ساعت 20:30

بررسی تاثیر متقابل انتخابات امریکا و جنگ غزه؛

بازیگران جنگ غزه | قسمت یازدهم؛ بازیِ بی‌سروصدایِ دونالد ترامپ

یکی از شخصیت‌های ماندگارِ خلق‌شده در جهانِ داستانی فرانسه «جوئین پلینِ» دلقک است که جهان او را با عنوانِ «مردی که می‌خندد» می‌شناسد.

رادیونور: اگر کسی بخواهد به سیاقِ ویکتورهوگو روی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق امریکا لقبی بگذارد، شاید بهترین گزینه «مردی که حرف می‌زند» باشد.

چراکه ترامپ، بیش از هر چیز به نطق‌های پرشمار، صریح، هیجانی و البته جنجالی‌اش شهره است.

بر همین اساس این سوال پیش آمد که چرا او در پنج ماه گذشته درباره جنگ جاری در غزه هیچ اظهارنظری نداشته است و واپسین موضع‌گیری‌اش هم به‌جای اینکه سیاست او را درباره این نبرد شفاف کند، بر ابهام و گنگی‌اش افزود؟

در یازدهمین قسمت از پادکست «بازیگران غزه» به دنبال یافتن پاسخ برای این سوال هستیم که انتخابات امریکا و جنگ غزه چه تاثیری روی یکدیگر خواهند گذاشت؟

آیا سیاست‌های حمایتی و البته پرهزینه جو بایدن از رژیم اسرائیل در جنگ غزه، شانس دونالد ترامپ برای پیروزی در ایالت‌هایی که امریکایی‌های عرب‌تبار یا مسلمان در آن غالب هستند را افزایش می‌دهد یا نه؟ و در صورت پیروزی ترامپ، او چه سیاستی در قبال فلسطین و رژیم اسرائیل در پیش خواهد گرفت؟


نورنیوز
کلید واژگان
آمریکاترامپغزهجنگ
اخبار مرتبط
بی‌بی در برزخ
دوشنبه 1403/02/31 ساعت 20:00
پادکست | «رادیونور» سناریوهای پیش‌روی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را بررسی می‌کند
بی‌بی در برزخ
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت دهم | «آتش‌بس موقت»، اسب تروای اسرائیلی است؟
شنبه 1402/12/19 ساعت 19:53
«رادیونور» نسخه رژیم صهیونیستی برای توقف موقت درگیری‌ها در غزه را بررسی می‌کند
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت دهم | «آتش‌بس موقت»، اسب تروای اسرائیلی است؟
«اسب تروا»، یک حیله جنگی است که یونانی‌ها با توسل به آن تروا را فتح کردند. این افسانه نماد وضعیتی است که یک‌طرف نزاع که نتوانسته در میدان نظامی حریفش را شکست دهد، به نیرنگ و فریب متوسل می‌شود. در این پادکست می‌شنویم که چرا «آتش بس موقت» اسب تروای امریکا و رژیم اسرائیل بعد از 5 ماه کشتار کودکان، زنان و افراد بی‌گناه است.
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت هشتم، «بازگشت دمشق»
دوشنبه 1402/11/23 ساعت 18:42
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت هشتم، «بازگشت دمشق»
سوریه، نقطه اتصال سه قاره آسیا، اروپا و آفریقاست که همسایگی‌اش با فلسطین اشغالی، لبنان و عراق، این کشور را به یکی از نقاط استراتژیک در مناقشات تاریخی اعراب و رژیم اسرائیل تبدیل کرده است. «بشار اسد» در مناقشه پرتلفات باریکه غزه چه سیاستی را در دستور کار قرار داده است؟
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت هفتم | بازی پارادوکسیکال قاهره
شنبه 1402/11/07 ساعت 19:38
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت هفتم | بازی پارادوکسیکال قاهره
مصر تنها کشوری است که با غزه و اراضی اشغالی، مرز مشترک دارد و این موقعیت سبب شده همواره در معرض انتخاب‌های دشوار قرار بگیرد. قاهره از سالها پیش تلاش کرده روابط خود با حماس و رژیم اسرائیل را خارج از دو چارچوب «دوستی صمیمی» یا «دشمنیِ آشکار» تعریف و تنظیم کند، اما گستره، مقیاس و مخاطرات جنگ کنونی میان غزه و رژیم صهیونیستی شبیه خصومت‌های مزمن گذشته نیست. سوال اینجاست که مصر تا چه زمانی می‌تواند با «عدم انتخابِ» گزینه‌های روی میز، بین شرایط داخلی و موقعیت منطقه‌ای‌اش، تعادل ایجاد کند؟
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت ششم | شطرنج هوشمندانه سید
یکشنبه 1402/11/01 ساعت 16:38
«رادیو نور» نقش بازدارنده دبیرکل حزب‌الله لبنان در ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی را بررسی می‌کند
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت ششم | شطرنج هوشمندانه سید
چه رازی است که بعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» و حمله رژیم صهیونیستی به غزه، سیل پیام‌های واشنگتن از طریق واسطه‌های عربی روانه مرکز فرماندهی حزب‌الله لبنان شده است؟ استراتژی سید حسن نصرالله چیست که سبب شده رژیم صهیونیستی با تمام ادعاها و لفاظی‌هایش، درگیری در دو سوی مرزی که شمال اراضی اشغالی را از جنوب لبنان جدا می‌کند، در مقیاسی محدود نگه دارد و از تشدید تنش بپرهیزد؟ قسمت ششم پادکست بازیگران جنگ غزه از « شطرنج هوشمندانه سید» می‌گوید و به این سوال‌ها پاسخ می‌دهد.
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت سوم، گوترش بدون عصای جادویی!
یکشنبه 1402/10/10 ساعت 20:59
«رادیو نور» مواضع دبیرکل سازمان ملل درباره درگیری‌های خونین اخیر را بررسی می‌کند
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت سوم، گوترش بدون عصای جادویی!
مواضع «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد درباره غزه، امریکا، رژیم اسرائیل و متحدان غربی و عربی‌اش را حسابی غافلگیر کرد. خشم و نارضایتی رژیم صهیونیستی از سیاست‌مدار پرتغالی در رأس سازمان ملل به حدی بود که روزنامه «هارتص» نوشت:‌ « گوترش، مردی جدی و با صداقت است؛ پایبندی او به ارزش‌هایی مانند عدالت و برابری ستودنی است؛ او مردی باهوش و متعهد به صلح و رفاه بشریت است، اما باید بداند تا کنون هیچ جنگ و بحرانی با عصای جادویی دبیرکل سازمان ملل به پایان نرسیده است!»
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت دوم | بازی باخته بایدن
دوشنبه 1402/09/27 ساعت 19:57
رادیو نور» تأثیر حمایت رئیس‌جمهور امریکا از درگیری‌های غزه را روی سرنوشت سیاسی او بررسی می‌کند
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت دوم | بازی باخته بایدن
اگرچه بایدن تا پیش این نماینده تمام‌عیار یهودیان دست راستی به شمار نمی‌رفت اما این اتفاق، محاسبات آتی‌اش در خاورمیانه را به هم ریخته و او را ناگزیر ‌کرد تا اسرائیل را همچون فرزنده‌خوانده خود در بحبوحه وقایع طوفانی غزه بپذیرد.
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت اول، «راسوها»
چهارشنبه 1402/09/22 ساعت 19:45
«رادیو نور» عملیات نظامی رژیم صهیونیستی را در هزارتوی زیرزمینی غزه بررسی می‌کند
بازیگران جنگ غزه؛ قسمت اول، «راسوها»
«سومار» یا «راسو» نام یگان نظامی رژیم اسرائیل است که از سال 2014 تشکیل شد و مأموریت اصلی‌اش این بود که تونل‌های زیرزمینی حماس در غزه را شناسایی و پاکسازی کند. در آغاز سومین ماه از درگیری‌های جدید در غزه و اراضی اشغالی، این سوال مطرح است که «راسو»ها چه نقش و کارکردی داشتند؟ آیا این واحد ویژه نیروی زمینی رژیم صهیونیستی توانست در مأموریتی که حدود ده سال است برای آن تمرین می‌کند، موفق شود؟ «رادیو نور» در این پادکست، عملکرد واحد نظامی رژیم صهیونیستی را در هزارتوی زیرزمینی غزه بررسی می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
ناسا به ساختار نسل‌های آینده ستارگان نزدیک شد
وعده ترامپ برای پایان سریع «موضوع ایران» و سقوط قیمت نفت
ایران اتهام حمله پهپادی به نیروگاه هسته ای امارات را رد کرد
ترامپ در مراسم ازدواج پسرش شرکت نمی‌کند
رایزنی جدید فدراسیون فوتبال با AFC درباره معرفی نمایندگان ایران
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد + علت سفر
دومین پیروزی استقلال با غلبه بر نفت جهرم
تهران حلقه پیوند دیپلماسی همسایگی و همکاری‌های اقتصادی با پاکستان است
مقاومت تنها ضامن حفظ موجودیت لبنان است
پس‌انداز خانوارهای انگلیسی صفر شد
نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد
سقوط نرخ فعالیت اقتصادی در منطقه یورو
داوید آلابا از رئال مادرید خداحافظی می کند؟
پشت پرده استعفایی دیگر در دولت ترامپ
ورود نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی به بورس انرژی
تمرینات تیم ملی فوتبال با سه لژیونر برگزار شد
فرانسه قطعنامه ماموریت تنگه هرمز را به شورای امنیت می برد
نخستین اظهارنظر پیاتزا بعد از ورود به تهران چه بود؟
هشدار فرانسه درباره عواقب گزینه نظامی آمریکا علیه تنگه هرمز
تسلط ایران بر گلوگاه اینترنت منطقه و تعیین «مجوز عبور»
چرا رهبران جمهوری‌خواه از رأی‌گیری برای ادامه جنگ با ایران خودداری کردند؟
قزاقستان میزبان مسابقات جهانی کشتی بزرگسالان شد
ایران دهها جنگنده و پهپاد آمریکایی را در جنگ اخیر سرنگون کرد
ویزای تمام اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی 2026 صادر می‌شود
مدیر اطلاعات ملی آمریکا استعفا داد
ادعاهای تکراری ترامپ: ایران مشتاق رسیدن به توافق است
تل‌آویو در تله صمود؛ شکست بزرگ بدون جنگ مستقیم
کاروان پاراوزنه‌برداری یک طلا و یک برنز گرفت
عاصم منیر وارد تهران شد
واکنش سفارت ایران به آلمان در پی اتهام‌زنی بی‌اساس
معمای پرکاری پاکستان!
هند موشک بالستیک کوتاه‌برد آزمایش کرد
تاثیر مثبت جام جهانی بر تولید ناخالص داخلی کانادا
تجمع اعتراضی هزاران نفر از مردم کوبا مقابل سفارت آمریکا
انتقاد پوتین از وضعیت فساد در رژیم کی‌یف
گنبد آهنین و نفربر ارتش اسرائیل زیر حملات حزب الله
اعتراض صدراعظم آلمان به خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری
تیم ملی آمریکا مقصد بعدی گواردیولا است؟
اضافه کاری کارکنان بعد از ساعت 13 ممنوع!
یمن: تجاوز جدید با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند