×
ورزشی
شناسه خبر : 168939
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/12 ساعت 11:15
هیچ‌کس پرسپولیس و استقلال را نمی‌خواهد!

هیچ‌کس پرسپولیس و استقلال را نمی‌خواهد!

با پیدا نشدن مشتری برای واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس، مشکل مالکیت مشترک سرخابی‌ها همچنان به قوت خود باقی است. دو باشگاه تا 11 فروردین برای پرداخت و تعیین تکلیف بدهی‌ها فرصت داشتند و گفته می‌شود مشکل مالکیت مشترک نیز باید تا 5 اردیبهشت برطرف شود، یعنی 25 روز دیگر.

نورنیوز-گروه ورزش: با پیدا نشدن مشتری برای واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس، مشکل مالکیت مشترک سرخابی‌ها همچنان به قوت خود باقی است.

با وجود انتشار آگهی فروش ۵۱ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در روز ۱۱ فروردین، اتفاقی که پیش‌بینی می‌شد رخ داد و هیچ خریداری پا پیش نگذاشت.

بعد از عملیات ناموفق واگذاری پرسپولیس به سازمان تأمین اجتماعی، صحبت از بانک‌های غیردولتی به میان آمد. نام بانک ملت برای خرید باشگاه پرسپولیس و بانک تجارت برای استقلال هم مطرح شد، اما آنچه در این مدت دیده شد، بی‌میلی محض بانک‌ها برای در اختیار گرفتن سهام دو تیم بزرگ پایتخت بود و بس.

بعد از اینکه موضوع واگذاری سرخابی‌ها به بانک‌ها مطرح شد، نخستین واکنش، منع بانک‌ها از بنگاهداری بود. با این حال حتی اگر موانع قانونی برطرف شود، باز هم نمی‌توان به واگذاری سرخابی‌ها به بانک‌ها یا نهاد‌های مشابه چندان امیدوار بود.

واقعیت این است که استقلال و پرسپولیس اگر چه از اسمی بزرگ برخوردارند، اما به همان اندازه با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

هر مجموعه‌ای که این دو باشگاه را در اختیار بگیرد صد‌ها میلیارد تومان باید برای یک سال هزینه کند، اما در ازای چنین هزینه‌ای چه آورده‌ای خواهد داشت؟ بلیت‌فروشی؟ تبلیغات محیطی یا حق پخش تلویزیونی؟ پاسخ، «هیچ‌کدام» است.

کدام مجموعه دولتی، شبه‌دولتی یا خصوصی با چنین ارقامی می‌تواند برای خرید سرخابی‌ها پیش‌قدم شود و سودی هم نبرد؟ پرسپولیس و استقلال را بخرد، زیر ذره‌بین برود و سودی هم نکند و ضرر بدهد؟ 

باید پذیرفت تا شرایط همین‌گونه است استقلال و پرسپولیس در واگذاری با چالش بسیار جدی روبه‌رو خواهند شد. 

طبق آگهی منتشر شده، فرآیند واگذاری استقلال قرار است ۲۱ فروردین انجام شود، اما بانک تجارت همانند بانک ملت تاکنون رغبتی برای خرید سهام این باشگاه از خود نشان نداده است.

مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس کماکان مشکل بزرگ این دو باشگاه برای کسب مجوز حرفه‌ای است و باید دید در نهایت این مشکل چگونه حل خواهد شد.

دو باشگاه تا ۱۱ فروردین برای پرداخت و تعیین تکلیف بدهی‌ها فرصت داشتند و گفته می‌شود مشکل مالکیت مشترک نیز باید تا ۵ اردیبهشت برطرف شود، یعنی ۲۵ روز دیگر. آیا تا آن تاریخ مشکل سرخابی‌ها حل می‌شود؟ با این اوضاع و احوال بعید است!


انتخاب
نظرات

آخرین اخبار
شناسایی 234 ملک مازاد دولت در تهران
بن‌گویر به دنبال کوچ 1.86 میلیون فلسطینی از غزه
فرمانده سپاه: خون شهدای کوهستک بی‌پاسخ نمی‌ماند
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 13 شهریور ؛ بازار در انتظار جهش یا سقوط
رد مال مالباختگان پرونده خودرو در آزادشهر آغاز شد
هشدار آیمو به شرکت‌های دریایی درباره تنگه هرمز
شهادت6نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریست های امریکا به جنوب کشور
شکست عجیب و باورنکردنی تیم ملی جوانان برابر کره شمالی
رکورد تولید آبزیان ایران؛ صادرات در مسیر یک میلیارد دلار
دریافت مبلغ مرخصی استعلاجی، آنلاین شد
شروع قدرتمند اعتمادپور؛ شکست نماینده پاکستان در اسکواش
اسکای‌نیوز: آمریکا در جنگ ایران راهی برای پیروزی ندارد
جریمه بانک‌های متخلف در بازار ارز و طلا
کاپیتان آرژانتینی در «اینتر » ماندنی شد
معادن فاقد پروانه زیر ذره بین قانون
سرشماری 1405 بدون خوداظهاری مردم انجام می‌شود
دو تصادف در شاهرود؛ 5 کشته و 7 مصدوم
تیراندازان ایران راهی ناگویا می‌شوند
ائتلاف دریایی عربستان وارد فاز عملیاتی شد
زلزله انتخاباتی در اسرائیل؛ نتانیاهو به یک قدمی آیزنکوت رسید
واشنگتن در جنگ ایران به سمت طوفان حرکت می‌کند
نقش متفاوت رامین ناصرنصیر در «کارآگاه علوی 3»
فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای مقابله با هر تهدیدی آماده‌ایم
فرمانده جدید ارتش اسرائیل برای کرانه باختری معرفی شد
جدول قطعی برق گیلان فردا جمعه13 شهریور؛ جدول خاموشی رشت
برنز مچ اندازی جهانی دست راست به محدثه تبرک رسید
ترامپ یک دلاری در بازار آمریکا
عارف: آمریکایی‌ها به فکر ذخیره بنزین و سوخت باشند
مرغ بالای 280 هزار تومان؛ گرانفروشی است
«نان سنگک» ثبت ملی شد
جنوب کشور بارانی می‌شود؛ خطر سیلاب و طغیان رودخانه‌ها
بحران مهمات در ارتش اسرائیل
گردن آویز برنز برای صحرایی در کشتی سمیرم
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه 9 میلیون تومان گران شد
پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد
تهران نفس‌گیر شد؛ شاخص آلودگی هوا به 124 رسید
کی‌روش در غنا ماندنی شد
پزشکیان: رانندگان و مردم را با اصلاح الگوی مصرف آشنا کنید
تیراندازی در کرانه باختری؛ 2 فلسطینی شهید شدند
بن بست ترامپ در جنگ با ایران
اسرائیل سطح آماده‌باش در کرانه باختری را افزایش داد
آخرین قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 12 شهریور 1405؛ دلار بازهم افزایشی شد
سایپا هم قیمت 4 خودرو تولیدی اش را گران کرد+ جدول خودروها و قیمت های جدید
استقلال از داوران دربی شکایت کرد
پاسخ مسکو به آمریکا؛ حمایت روسیه از ایران ادامه دارد
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
مخالفت پکن با تحریم های مرتبط با ایران
توقف همه مسابقات فوتبال در آرژانتین در دقیقه 10
رقابت خاتون بم در گروه مرگ