×
بین الملل
شناسه خبر : 168613
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/01/08 ساعت 09:24
واکنش حماس به ادعای ترور یکی از فرماندهانش

واکنش حماس به ادعای ترور یکی از فرماندهانش

اسامه حمدان، از رهبران حماس: ادعای ارتش رژیم اسرائیل در ترور مروان عیسی، از فرماندهان میدانی در مرکز غزه، از سوی فرماندهان تأیید نشده است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  سخنگوی ارتش اسرائیل مدعی شد: یکی از فرماندهان حماس را ترور کردیم

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که نظامیان این رژیم مروان عیسی از رهبران شاخه نظامی جنبش حماس را در غزه ترور کرده‌اند.

 دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، ادعا کرد: عملیات ترور مروان عیسی ۲ هفته پیش در اردوگاه نصیرات در مرکز غزه انجام شده است.

وی همچنین با طرح این ادعا که عملیات ترور مروان عیسی با هماهنگی شاباک انجام شده است، مدعی شد: عیسی نفر شماره سه شاخه نظامی حماس و یکی از طراحان حمله هفتم اکتبر بود و به همراه غازی طماعه مسئول تسلیحات رزمی حماس ترور شد.سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین، ادعا کرد: به چندین سایت حزب الله لبنان حمله کردیم و به تحمیل هزینه سنگین به آنها ادامه خواهیم داد.

هاگاری همچنین درباره جنایت کشتار غیرنظامیان در بیمارستان شفا نیز، مدعی شد: تروریست‌هایی را که از داخل بیمارستان شفا به سوی نیروهای ما شلیک کردند، نابود کردیم.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.


واکنش حماس به ادعای ترور یکی از فرماندهانش

 عزت الرشق از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: هیچ اعتمادی به روایت رژیم اشغالگر در مورد ترور فرمانده مجاهد، مروان عیسی نیست و رهبری گردان‌های القسام باید در این باره اظهار نظر کند.

وی تاکید کرد که اعلام ترور مروان عیسی از سوی رژیم اشغالگر برای سرپوش گذاشتن بر بحران‌های پیش روی بنیامین نتانیاهو و ناکامی ارتش این رژیم در دستیابی به اهداف خود بوده است.

از سوی دیگر، اسامه حمدان از رهبران حماس نیز تاکید کرد که هنوز اخبار موثقی درباره ترور و شهادت مروان عیسی به دست نیامده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب در اظهاراتی مدعی شد که نظامیان این رژیم دو هفته قبل، مروان عیسی از رهبران شاخه نظامی جنبش حماس در غزه را ترور کرده‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.


 


 


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید