×
بین الملل
شناسه خبر : 168527
تاریخ انتشار : شنبه 1403/01/11 ساعت 12:39

نور نیوز تاثیر اقدامات بین المللی بر توقف جنایت صهیونیست‌ها در غزه را بررسی می کند؛

راهبرد بن‌گوریون؛ شمشیر داموکلوس بر سر قطعنامه های بین المللی!

استفاده فعال از ظرفیت‌های بین المللی برای وارد کردن فشار بر رژیم صهیونیستی حتی اگر اثرات محدودی نیز داشته باشد نباید از دایره اقدامات کشورهای اسلامی و مستقل بیرون بماند اما به طور قطع اتکاء صرف به این ابزارها نمی تواند ماشین جنایت و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه رامتوقف کند .

نور نیوز-گروه بین الملل: با شدت گرفتن درگیری‌ها میان جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی، بحران غزه در روندی فزاینده قرار گرفته و جنایات سربازان صهیونیست علیه زنان و کودکان فلسطینی هر روز ابعاد جدید و بی سابقه ای پیدا می کند آنچه باعث شده علی رغم صدور قطعنامه‌های سازمان ملل و محکومیت‌های بین المللی، ارتش رژیم صهیونیستی دست از جنایات خود در غزه برندارد، وجود استراتژی مبتنی بر ایدئولوژی دیوید بن گوریون به نام “ نادیده گرفتن جوامع بین المللی” یا “ اومیش موم” است.

در این راهبرد، بن گوریون هر بیانیه و قطعنامه بین المللی علیه اسرائیل که دارای گرایشات یهود ستیزانه و مخالف با منافع اسرائیل باشد را غیر قابل اعتنا تلقی می کند ارزیابی رفتار نتانیاهو از ۷ اکتبر تا کنون نشان می دهد که او نیز بدون هیچ توجهی به تهدیدات و قطعنامه‌های بین المللی به جنایات خود در غزه ادامه داده وبا وفاداری محض به راهبرد صهیونیستی بن گوریون وقعی به فشارهای بین المللی نمی گذارد. روز گذشته و پس از تصویب قطعنامه آتش بس در غزه از سوی شورای امنیت سازمان ملل یسرائیل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به صراحت اعلام کرد:"اسرائیل جنگ را متوقف نخواهد کرد و تا نابودی حماس و بازگشت کامل اسرا باید جنگ ادامه یابد."

اعلام موضع رسمی رژیم صهیونیستی آن هم بلافاصله پس ازتصویب پیش نویس قطعنامه‌ توقف جنگ در غزه نشان می دهد که هیئت حاکمه رژیم صهیونیستی با وفاداری کامل به راهبرد بن گوریون توجهی به تصمیمات بین المللی برای پایان دادن به بحران غزه ندارد شرایط جاری در سرزمین‌های اشغالی و بی توجهی رژیم صهیونیستی به واکنش‌های بین المللی در قبال جنایت جنگی این رژیم در غزه نشان می‌دهد راه‌کارهای دیپلماتیک تا چه حد می تواند اثر بازدارنده در قبال متوقف سازی جنایاتهای اسرائیل در غزه داشته باشد. به طور قطع استفاده فعال از ظرفیت‌های بین المللی برای وارد کردن فشار بر رژیم صهیونیستی حتی اگر اثرات محدودی نیز داشته باشد نباید از دایره اقدامات کشورهای اسلامی و مستقل بیرون بماند اما به طور قطع اتکاء صرف به این ابزارها نمی تواند ماشین جنایت و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه رامتوقف کند.

نا گفته پیداست بسیاری از کشورهایی که در سازوکارهای معطوف به ایجاد اتش بس در جنگ غزه فعال هستند از سر دلسوزی برای مردم غزه و یا دفاع از حقوق بشر گام در این‌مسیر نگذاشته اند بلکه بدلیل جلوگیری از توسعه تنش که با تحرک قابل ملاحظه مقاومت لبنان، یمن و عراق در حوزه های راهبردی که تهدید کننده منافع آنان است بدنبال راه حلهای موقت برای محدود سازی جبهه مقاومت و جلوگیری از زائل شدن منافع خود هستند.از این رو جلوگیری ازجنایتهای بی سابقه رژیم صهیونیستی در غزه که هدف آن پاکسازی نژادی و قومی است به طور قطع نمی تواند فقط از مسیرهای دیپلماتیک و اتکاء صرف به مجامع بین المللی حاصل شود و حتی اثر بخشی این حوزه نیز بستگی تام به تیزی شمشیر مقاومت در حوزه های مختلف دارد.

نحوه اجرا و میزان اثرگذاری قطعنامه آتش‌بس که روز گذشته در شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب رسید می تواند برای کشورهای اسلامی و سایر کشورهای مستقل که به صورت واقعی بدنبال پایان دادن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه هستند،آزمون الهام بخشی برای طراحی گام‌های بعدی در مسیر پایان دادن به بحران‌جاری در سرزمین‌های اشغالی باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
X
آگهی تبلیغاتی