×
بین الملل
شناسه خبر : 168185
تاریخ انتشار : جمعه 1403/01/03 ساعت 08:02
بورل: اروپا 31 میلیارد یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است

بورل: اروپا 31 میلیارد یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است

جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از ورود به نشست سران این اتحادیه به خبرنگاران گفت: اروپا از ابتدای جنگ به اوکراین 31 میلیارد یورو کمک کرده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: خبرگزاری تاس گفت: این رقم هر روز تغییر می کند.

بورل اضافه کرد: ما حدود ۵۰۰ هزار گلوله توپ و تانک به اوکراین ارائه کرده ایم. همچنین صنعت اروپا ۴۰۰ هزار گلوله توپ و تانک دیگر را به صورت واردات و تولید به اوکراین ارائه کرده است.

او ادامه داد، ما باید به این کمک ها ادامه دهیم زیرا حتی ۲ میلیون گلوله نیز کافی نخواهد بود. "

اتحادیه اروپا متعهد به ارائه یک میلیون گلوله توپ و تانک به اوکراین از ۲۰ مارس ۲۰۲۳ تا ۱۹ مارس ۲۰۲۴ شده، اما این وعده محقق نشد.

در عین حال، کمیسیون اروپا پیشتر اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا از ژانویه سال جاری، تولید گلوله توپ و تانک خود را به یک میلیون عدد در سال افزایش داده است.

شورای اروپا روز دوشنبه در تداوم حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه، بسته ۵ میلیارد یورویی کمک نظامی به جبهه کی‌یف را تصویب کرد.

این بودجه طبق بیانیه‌ اتحادیه اروپا در اختیار صندوق موسوم به کمک به اوکراین، ذیل صندوق تسهیلات صلح اروپا قرار خواهد گرفت تا برای خرید تجهیزات و ارائه آموزش‌های‌ نظامی به نیروهای مسلح اوکراین استفاده شود.

جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره گفت: «با این صندوق، ما به حمایت از اوکراین تا هر زمانی که لازم باشد، ادامه خواهیم داد.» وی با بیان اینکه «اتحادیه اروپا به تعهدات خود عمل می کند» افزود: صندوق کمک به اوکراین سخنان ما را به عمل تبدیل می کند.

اتحادیه اروپا ماه پیش نیز با اختصاص ۵۰ میلیارد یورو کمک مالی به کی‌یف تا سال ۲۰۲۷ موافقت و اعلام کرد که با این تصمیم، مسئولیت حمایت از اوکراین را برعهده می‌گیرد.

این تحولات درحالی صورت می‌گیرد که اروپایی‌ها بشدت نگران بازگشت دونالد ترامپ به قدرت و قطع کمک‌های کاخ سفید به این کشور هستند. دونالد ترامپ به عنوان نامزد پیشتاز حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، درباره خروج ایالات متحده آمریکا از ناتو و قطع حمایت‌های مالی کاخ سفید از این ائتلاف نظامی هشدار داده است.

ترامپ چندی پیش در یک گردهمایی تبلیغاتی در ایالت کارولینای جنوبی گفت: «رئیس جمهوری یک کشور بزرگ به من گفت که اگر ما پول ندهیم و روسیه به ما حمله کند، از ما محافظت می‌کنید؟ من هم در جواب گفتم: شما پولی ندادید و تخلف می کنید. نه، من از شما محافظت نمی کنم. در واقع، آنها را تشویق می‌کنم که هر کاری می‌خواهند انجام دهند».

این اظهارات هرچند با واکنش‌های تندی از سوی برخی رهبران جهان روبه‌رو شد اما به نظر می رسد که احتمال بازگشت ترامپ، مقام‌های اروپایی را به‌شدت نگران کرده است.

روزنامه تایمز چاپ لندن پیشتر به نقل از یک منبع دولت انگلیس نوشت: بریتانیا و سایر کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا مطمئن شوند که در صورت به قدرت رسیدن ترامپ، می‌توانند به اوکراین کمک کنند تا در جنگ علیه روسیه بدون حمایت آمریکا پیروز شود.

بر اساس این گزارش، برخی دیپلمات‌های اروپایی هشدار داده‌اند که در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، این قاره با مشکلات امنیتی بزرگی مواجه خواهد شد. آن‌ها بر همین اساس تاکید دارند که از هم‌اکنون برای سناریوی بازگشت ترامپ برنامه‌ریزی شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405
عوامل تیراندازی در میدان آزادی کرمان دستگیر شدند
آسیا تایمز: آسه‌آن در مسیر کاهش وابستگی دفاعی به آمریکا
504 همت یارانه برای گندم و نان در بودجه 1405
رایزنی عراقچی و پادشاه عمان درباره تحولات منطقه در مسقط
انفجار کنترل‌شده مهمات فرسوده در اندیمشک
نفر بعدی در لیست اخراجی ترامپ کیست؟
میدری: انسجام و اقتصاد قوی زمینه‌ساز عزت و استقلال است
قهرمانی دوباره الاهلی در آسیا و کسب جایزه 12 میلیون دلاری
ثبت بیش از 1.8 میلیون دامنه فارسی در کشور
هشدار سپاه درباره انفجار کنترل‌شده مهمات در زنجان
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ همه چیز تحولات خاورمیانه وابسته شد
نوراینفو | پنج تداخل دارویی شایع اما مرگبار
نوراینفو | تمرینات ساده برای جلوگیری از آلزایمر
لندن در شوک جنگ؛ هشدار درباره اختلال در تنگه هرمز
جزئیات سناریوهای پیشنهادی افزایش اعتبار کالابرگ
تشدید محدودیت‌های چین بر سرمایه‌گذاری آمریکا در فناوری‌های حساس
مسی بهترین بازیکن زمین، اینترمیامی همچنان بدون سرمربی
رسانه عبری: تصور نابودی ایران و حزب‌الله یک خطای راهبردی است
سانچز: اسرائیل به قوانین بین‌المللی احترام نمی‌گذارد
وزارت دادگستری آمریکا تحقیقات درباره رئیس فدرال رزرو را متوقف کرد