×
بین الملل
شناسه خبر : 168185
تاریخ انتشار : جمعه 1403/01/03 ساعت 08:02
بورل: اروپا 31 میلیارد یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است

بورل: اروپا 31 میلیارد یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است

جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از ورود به نشست سران این اتحادیه به خبرنگاران گفت: اروپا از ابتدای جنگ به اوکراین 31 میلیارد یورو کمک کرده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: خبرگزاری تاس گفت: این رقم هر روز تغییر می کند.

بورل اضافه کرد: ما حدود ۵۰۰ هزار گلوله توپ و تانک به اوکراین ارائه کرده ایم. همچنین صنعت اروپا ۴۰۰ هزار گلوله توپ و تانک دیگر را به صورت واردات و تولید به اوکراین ارائه کرده است.

او ادامه داد، ما باید به این کمک ها ادامه دهیم زیرا حتی ۲ میلیون گلوله نیز کافی نخواهد بود. "

اتحادیه اروپا متعهد به ارائه یک میلیون گلوله توپ و تانک به اوکراین از ۲۰ مارس ۲۰۲۳ تا ۱۹ مارس ۲۰۲۴ شده، اما این وعده محقق نشد.

در عین حال، کمیسیون اروپا پیشتر اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا از ژانویه سال جاری، تولید گلوله توپ و تانک خود را به یک میلیون عدد در سال افزایش داده است.

شورای اروپا روز دوشنبه در تداوم حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه، بسته ۵ میلیارد یورویی کمک نظامی به جبهه کی‌یف را تصویب کرد.

این بودجه طبق بیانیه‌ اتحادیه اروپا در اختیار صندوق موسوم به کمک به اوکراین، ذیل صندوق تسهیلات صلح اروپا قرار خواهد گرفت تا برای خرید تجهیزات و ارائه آموزش‌های‌ نظامی به نیروهای مسلح اوکراین استفاده شود.

جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره گفت: «با این صندوق، ما به حمایت از اوکراین تا هر زمانی که لازم باشد، ادامه خواهیم داد.» وی با بیان اینکه «اتحادیه اروپا به تعهدات خود عمل می کند» افزود: صندوق کمک به اوکراین سخنان ما را به عمل تبدیل می کند.

اتحادیه اروپا ماه پیش نیز با اختصاص ۵۰ میلیارد یورو کمک مالی به کی‌یف تا سال ۲۰۲۷ موافقت و اعلام کرد که با این تصمیم، مسئولیت حمایت از اوکراین را برعهده می‌گیرد.

این تحولات درحالی صورت می‌گیرد که اروپایی‌ها بشدت نگران بازگشت دونالد ترامپ به قدرت و قطع کمک‌های کاخ سفید به این کشور هستند. دونالد ترامپ به عنوان نامزد پیشتاز حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، درباره خروج ایالات متحده آمریکا از ناتو و قطع حمایت‌های مالی کاخ سفید از این ائتلاف نظامی هشدار داده است.

ترامپ چندی پیش در یک گردهمایی تبلیغاتی در ایالت کارولینای جنوبی گفت: «رئیس جمهوری یک کشور بزرگ به من گفت که اگر ما پول ندهیم و روسیه به ما حمله کند، از ما محافظت می‌کنید؟ من هم در جواب گفتم: شما پولی ندادید و تخلف می کنید. نه، من از شما محافظت نمی کنم. در واقع، آنها را تشویق می‌کنم که هر کاری می‌خواهند انجام دهند».

این اظهارات هرچند با واکنش‌های تندی از سوی برخی رهبران جهان روبه‌رو شد اما به نظر می رسد که احتمال بازگشت ترامپ، مقام‌های اروپایی را به‌شدت نگران کرده است.

روزنامه تایمز چاپ لندن پیشتر به نقل از یک منبع دولت انگلیس نوشت: بریتانیا و سایر کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا مطمئن شوند که در صورت به قدرت رسیدن ترامپ، می‌توانند به اوکراین کمک کنند تا در جنگ علیه روسیه بدون حمایت آمریکا پیروز شود.

بر اساس این گزارش، برخی دیپلمات‌های اروپایی هشدار داده‌اند که در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، این قاره با مشکلات امنیتی بزرگی مواجه خواهد شد. آن‌ها بر همین اساس تاکید دارند که از هم‌اکنون برای سناریوی بازگشت ترامپ برنامه‌ریزی شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم