×
بین الملل
شناسه خبر : 168100
تاریخ انتشار :

دیدار بلینکن با بن‌سلمان

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در جده با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا دیدار و درباره نیاز فوری به توقف درگیری‌ها در غزه گفت‌وگو کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (واس)، محمد بن سلمان و بلینکن روز چهارشنبه درباره «تحولات در نوار غزه و پیرامون آن، علاوه بر تلاش برای توقف عملیات نظامی» گفت‌وگو کردند.

براساس گزارش خبرگزاری واس، آنها همچنین در مورد وضعیت امنیتی و انسانی در منطقه بحث و تبادل‌نظر کردند.

آنتونی بلینکن که در سفری در منطقه به سر می‌برد، همچنین گفت مذاکرات برای تضمین آتش‌بس در جنگ غزه که با آزادی اسیران صهیونیست به دست حماس مرتبط است، به توافق «نزدیک» می‌شود.

براساس متنی که وزارت امور خارجه آمریکا منتشر کرده، بلینکن در مصاحبه‌ای در جده گفت: «فکر می‌کنم شکاف‌ها در حال کاهش است و فکر می‌کنم توافق بسیار امکان‌پذیر باشد.»

وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه خبری الحدث عربستان مدعی شد: «ما با قطر، مصر و اسرائیل بسیار سخت کار کردیم تا یک پیشنهاد قوی روی میز بگذاریم. ما این کار را کردیم؛ حماس آن را نمی‌پذیرد. آنها با درخواست‌ها و خواسته‌های دیگری برگشتند. مذاکره‌کنندگان در حال حاضر روی آن کار می‌کنند.»

اظهارات بلینکن در شرایطی مطرح می‌شود که بیش از ۳۱۰۰۰ فلسطینی از زمان شروع حملات ارتش صهیونیستی به غزه کشته شده‌اند، اکثر جمعیت این منطقه آواره شده‌اند و اکثر ساختمان‌های آن آسیب دیده یا ویران شده است.

در همین حال شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد، بلینکن جزئیاتی در مورد اینکه چه شکاف‌هایی در حال کاهش است یا چه چیزی باعث دلگرمی و اعتماد او به امکان رسیدن به توافق شده است، ارائه نکرد. او بار دیگر تاکید کرد که مسئولیت پذیرفتن پیشنهادی که روی میز است، بر عهده حماس است.

او گفت: «ما باید ببینیم که آیا حماس می‌تواند به این پیشنهاد بله بگوید یا خیر. اگر این کار را کرد، این فوری‌ترین راه برای کاهش درد و رنج مردم غزه است و این دقیقا همان چیزی است که ما می‌خواهیم.»

در حالی بلینکن توپ را در زمین حماس می‌اندازد که ایالات متحده از زمان آغاز یورش‌های زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده و سه مرتبه قطعنامه آتش‌بس غزه را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کرده است.

بلینکن که امروز (پنجشنبه) برای دیدار با رهبران عرب به مصر سفر می‌کند و روز جمعه هم عازم اراضی اشغالی فلسطین می‌شود، همچنین گفت: «این مهم است که پس از پایان یافتن جنگ، برای آنچه به حکومت در غزه مرتبط است، آماده باشیم.»

تاکید بلینکن بر تشکیل کشور مستقل فلسطین

از سوی دیگر آنتونی بلینکن و شاهزاده فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان بر اهمیت تداوم مشارکت‌های منطقه‌ای در رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه و در نهایت حل و فصل مناقشه تاکید کردند.

به گفته متئو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، این دو «درباره نیاز فوری به حفاظت از همه غیرنظامیان در غزه» و افزایش فوری جریان کمک‌ها گفت‌وگو کردند.

در این بیانیه آمده است: «بلینکن بر تعهد ایالات متحده برای دستیابی به صلح پایدار از طریق ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی با تضمین‌های امنیتی برای اسرائیل تأکید کرد.»

مقامات ایالات متحده ماه‌هاست مدعی هستند که برای ایجاد زمینه برای چنین «صلح پایداری» تلاش می‌کنند، با این ایده که این امر توافق عادی‌سازی عربستان و رژیم صهیونیستی را تسهیل می‌کند. بلینکن در سفرهای اخیر خود به منطقه تاکید کرده است که اگر کابینه تل‌آویو می‌خواهد به عادی‌سازی با عربستان سعودی دست یابد و حمایت همسایگان عرب خود را برای امنیت و بازسازی غزه می‌خواهد، باید تصمیم‌های «سختی» بگیرد و به سمت راه‌حل دو دولتی حرکت کند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
X
آگهی تبلیغاتی