در

توضیحاتی در مورد ادعا‌های اخیر یکتا ناصر

خبرگزاری قوه‌قضاییه گفت: شب گذشته یک بازیگر خانم با انتشار ویدیویی از خود، مدعی شد برای دیدن فرزندش به محل ملاقات مراجعه کرده، اما موفق به دیدن دخترش نشده است.

توضیحاتی در مورد ادعا‌های اخیر یکتا ناصر
0 دقیقه

نورنیوز-گروه فرهنگ: آن‌طور که یکتا ناصر روایت می‌کند؛ مطابق توافق صورت‌گرفته روز سه‌شنبه یکتا ناصر دخترش را به همسر سابقش تحویل داده و قرار بوده است روز چهارشنبه همسر سابق وی دختر را به او تحویل دهد که این موضوع رخ نمی‌دهد.

یکتا ناصر با حضور در کلانتری۱۲۳ نیاوران شکایت خود را ثبت کرده است. در حال حاضر موضوع عنوان‌شده فقدان یا آدم‌ربایی نیست و آن‌طور که یکتا ناصر اعلام کرده حضانت با وی بوده و حسب دستور موقت دادگاه خانواده پدر حق ملاقات هفته‌ای یک ساعت در کلانتری را داشته است.

خانم بازیگر در رابطه با ادعای اخیر خود تاکنون مراجعه‌ای به دادگستری نداشته است و‌ صرفا شکایت خود را در کلانتری ثبت کرده است و پرونده در حال پیگیری است.


تسنیم

ارسال نظر