×
اجتماعی
شناسه خبر : 167780
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/27 ساعت 11:16
چگونه از سرقت منزل در تعطیلات نوروزی جلوگیری کنیم

چگونه از سرقت منزل در تعطیلات نوروزی جلوگیری کنیم

سرهنگ علی ولایتی معاون اجرایی پلیس آگاهی فراجا در مورد راهکارهای پیشگیری از سرقت در ایام نوروز اظهار کرد: بکارگیری هشدارهای پیشگیرانه عین عقلانیت است و شهروندان باید با بکارگیری هشدارها در حفظ جان و مال خود بکوشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وی مهمترین موضوع پیشگیری را پیشگیری وضعی دانست و گفت: مردم باید اموال خود را در جای محفوظ نگه دارند و از اطمینان بیمورد به افراد ناشناس خودداری کنند. همچنین در سپردن منازل از افراد آشنا استفاده کنند. پیشگیری وضعی موجب می‌شود اگر کار سارق ابتر بماند، ممکن است از ادامه کار خود منصرف و اموال مردم حفظ می‌شود و ورودی پرونده به مراجع قضایی نیز کاهش می‌یابد و مهمتر آنکه، امنیت خدشه دار نخواهد شد.

همسایه بانی از مهمترین مراقبت‌های از منزل در ایام نوروز

معاون اجرایی پلیس آگاهی فراجا همسایه بانی را از مهمترین مراقبت‌های از منزل در ایام نوروز برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از شگردهای سارقین برای دستبرد به منازل اطمینان از خالی بودن منازل است. در این حوزه باید در هنگام مسافرت، منزل به یک فرد آشنا و مطمئن سپرد و یا منزل را به سیستمهای هشداری و امنیتی مجهز کرد. یکی از عارضه‌های امروز جامعه، نگهداری ارز و طلا در منزل است که سارقین می‌توانند با شگردهای مختلف اینگونه منازل را شناسایی کنند. بنابراین تا حد امکان اقلام با ارزش را نباید در منزل نگه داشت و در غیر این صورت توصیه می شود تمام اقلام در یک جا نگهداری نشود.

سرهنگ ولایتی با تاکید بر لزوم القا کردن به سارق مبنی بر خالی نبودن منزل بار دیگر سپردن منزل به یک فرد امین را یکی از بهترین راهکارها در مقابله با سرقت عنوان کرد و در عین حال گفت: باید به ساکنان آپارتمان‌ها آموزش داد تا پیش از شناسایی کامل افراد، از باز کردن درب منزل خودداری شود. مردم می‌توانند پیش از مسافرت، به پلیس آگاهی اطلاع دهند تا گشتهای پلیس مراقبتهای لازم را انجام دهند و در عین حال با رعایت موارد زیر ایمنی منزل خود را در برابر سارقان افزایش دهند:

-یکی دیگر از شگردهای سارقین در این ایام، در پوشش جابجایی و اسباب کشی است و لذا شهروندان باید اثاث کشی‌های خود را براساس مجوز کلانتری انجام دهند تا موارد غیر و دزدی قابل شناسایی باشد.

- با توجه به ورود بسیاری از سارقان از بالکن طبقات اول به منازل شهروندان، توصیه می‌شود حتما برای بالکن طبقات اول و پنجره‌ها حفاظ مناسب نصب شود.
 
- از گذاشتن کلید منزل زیر جا کفشی، داخل کفش، گلدان و ... خودداری کنید.
 
-هنگام ترک منزل از نگهداری هر گونه وجه نقد، اشیاء قیمتی و طلا و جواهرات در منزل خودداری کنید و آنها را به صندوق امانات یا افراد مورد اعتماد بسپارید.
 
-درب و پنجره‌ها را قبل از ترک منزل کنترل و از قفل‌های ایمن و استاندارد استفاده کنید و از بسته بودن درب ورودی پشت بام و تمام درب‌های داخلی ساختمان اطمینان کامل حاصل کنید.
 
- توصیه می‌شود از نوشتن نام و مشخصات خود بر روی زنگ منزل خودداری کنید.
 
- حفاظت فیزیکی منزل را کامل کنید، استفاده از نرده و حفاظ برای پنجره‌ها، دیوار حیاط و نصب درب ضد سرقت ضروری است و چنانچه در اطراف محل زندگی شما خانه‌های خالی از سکنه و نیمه ساز وجود دارد از منزل خود مراقبت بیشتری به عمل آورید.

مردم در همه حال باید هشدارهای پلیس را رعایت کنند

معاون اجرایی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه مردم در همه حال باید هشدارهای پلیس را رعایت کنند گفت: برای جلوگیری از سرقت خودرو مردم باید وسایل خود را در نقاط پر نور و با رفت و آمد پارک کرده و از دزدگیرهای مناسب استفاده کنند. از قرار دادن وسایل در ماشین جلوگیری کرده و از قفل صندوق عقب برای خودروی خود استفاده کنند. برای پیشگیری از سرقت گوشی نیز نباید موقع پیاده روی از گوشی استفاده کرد و یا در خودرو شیشه ماشین پایین نباشد. اگر سارقی نیز برای سرقت گوشی اقدام کرد مردم می‌توانند گوشی خود را به حیات یکی از منازل نزدیک سُر بدهند.

ولایتی در مورد مراقبت از محل کسب و کار نیز گفت: استفاده از آژیر خطر و نصب در محلی دور از دسترس سارق، استفاده از کرکره‌های مشبک، روشنایی کافی در ورودی مغازه‌ها، محفوظ کردن راه‌های کولر پشت بام، بستن قفل در شیشه‌ای و کرکره‌ای و استفاده از قفلهای سوئیچی از جمله اقدامات پیشگیرانه در این حوزه است.

این معاون پلیس آگاهی کشور نسبت به شگردهای کلاهبرداری نیز هشدار داد و خاطرنشان کرد: کلاهبرداران به بهانه‌های مختلف با مردم تماس می‌گیرند. مردم نباید به هیچ عنوان اطلاعات شماره حسابی خود را در اختیار قرار دهند و از کلیک کردن بر لینک  پیامکهای مشکوک و بی‌هویت پرهیز کنند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مخدر گل و تهدیدات آن: پزشک متخصص اعتیاد از خطرات پنهان می‌گوید
سرمربی تیم ب استقلال کیست ؟
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
X
آگهی تبلیغاتی