×
سیاسی
شناسه خبر : 167398
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/12/22 ساعت 21:03
رهبر انقلاب: مقاومت، بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید

در محفل انس با قرآن کریم؛

رهبر انقلاب: مقاومت، بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید

رهبر معظم انقلاب اسلامی، کمک به مردم غزه را تکلیف دینی دنیای اسلام برشمردند و خاطرنشان کردند: به لطف و فضل الهی مقاومت بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید.

نورنیوز ـ سیاست: در اولین روز از ماه مبارک رمضان «محفل انس با قرآن» بعدازظهر امروز سه شنبه با حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

رهبر انقلاب در این مراسم در سخنانی تلاوت قرآن را «هنر مقدس» خواندند و تاکید کردند: باید هدف اصلی از این کار بسیار با ارزش، انتقال معنی و پیام قرآن به آحاد مردم و جامعه و زمینه‌سازی برای تدبر در قرآن باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اظهار خرسندی از تعداد بالای قاریان جوانِ «صحیح‌خوان» و «خوشخوان» در کشور، رشد فزاینده قاریان جوان را از نعمت‌های بزرگ انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: قرآن یک هنر الهی و خدایی است و مهمترین وظیفه قاری قرآن، انتقال معانی و «تصویرسازی‌های قرآن» در موضوعات مختلف، به ذهن مستمعین است، بنابراین قاریان قرآن مصداق مُبلغین رسالت‌های الهی هستند و خود را نیز باید با شرایط یک مُبلِغ رسالت‌های الهی تطبیق دهند.

ایشان در ادامه ضمن بیان چند توصیه تخصصی به قاریان قرآن، بر لزوم گسترش و تکثیر «حَلَقات و جلسات قرآنی» در مساجد و منازل تاکید کردند و گفتند: در جلسات قرآنی باید به ترجمه و تفسیر قرآن نیز توجه ویژه شود تا زمینه ارتقای سطح معارف دینی جامعه به‌وجود آید.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پخش تصاویری از غزه و تلاوت قرآن به‌وسیله نوجوانان در غزه، خاطر نشان کردند: قله استقامتی را که امروز در غزه شاهد هستیم، نتیجه فهم قرآن و عمل به آن است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شرایط غزه را از دو بُعد در «اوج» توصیف کردند و افزودند: امروز در غزه از یک طرف شاهد اوج جنایت و وحشیگری و ظلم هستیم و از طرف دیگر اوج ایستادگی و استقامت نیز مشاهده می‌شود.

ایشان جنایت‌های کم‌سابقه در غزه همچون کشتن کودکان و نوزادان از طریق گرسنگی و تشنگی را مفتضح کننده تمدن غرب خواندند و تاکید کردند: به‌رغم آنکه صهیونیست‌ها از انواع سلاح‌ها و کمک‌های آمریکا و غرب برخوردار هستند اما با صبر بی‌نظیر مردم غزه و ایستادگی رزمندگان مقاومت تاکنون دشمن هیچ غلطی نتوانسته بکند و حدود نود درصد امکانات و توانایی‌های مقاومت محفوظ است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: به لطف و فضل الهی مقاومت بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کمک به مردم غزه را تکلیف دینی دنیای اسلام برشمردند و گفتند: هرگونه کمک به دشمن صهیونیستی حرام قطعی و جنایت واقعی است و متاسفانه برخی دولتها و کشورهای اسلامی این کار را انجام می‌دهند اما روزی پشیمان خواهند شد و ان‌شاءالله سزای این خیانت را خواهند دید.

در ابتدای این مراسم تعدادی از قاریان به قرائت قرآن و اجرای همخوانی و «ابتهال» پرداختند.

در این دیدار همچنین تصاویری از مقاومت مردم غزه به‌خصوص کودکان و نوجوانان و تمسک آنان به قرآن، پخش شد.

محفل انس با قرآن کریم در نخستین روز ماه مبارک رمضان با حضور شماری از قاریان و استادان ممتاز و فعالان قرآنی در محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
این مراسم که هر ساله در نخستین روز از ماه رمضان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود به شکل زنده از شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن در حال پخش است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد
منطق عصر حجر؛ بازتولید نازیسم در قرن بیست‌ویکم
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد
انهدام دومین جنگنده فوق پیشرفته F35 آمریکا در آسمان ایران
اعمال کارمزد 3.5 درصدی آمازون برای جبران افزایش هزینه سوخت
واکنش عراقچی به گزافه گویی ترامپ
آتش‌سوزی عمدی در کارخانه پهپادسازی همکار با اسرائیل در چک
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
وال استریت ژورنال: کنترل تنگه هرمز پیروز جنگ را مشخص می‌کند
روسیه دومین کشتی حامل نفت را به کوبا ارسال می‌کند
حزب‌الله از حملات بیشتر علیه نظامیان صهیونیست خبر داد
اعتراف بی‌سابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قوی‌تر شد!
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد