×
سیاسی
شناسه خبر : 167360
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/12/22 ساعت 14:25
فرمانده مرزبانی کشور: امسال 4 هزار تحرک تروریستی در مرزهای کشور خنثی شد+فیلم

فرمانده مرزبانی کشور: امسال 4 هزار تحرک تروریستی در مرزهای کشور خنثی شد+فیلم

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: در سال جاری بیش از 4 هزار تحرک عناصر تروریستی در نقطه صفر مرزی خنثی شده است.

نورنیوز-گروه سیاست: سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا صبح امروز (سه‌شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:  امسال در سه مرحله تجهیزاتی، توان رصد و حرکتی مرزبانان را ارتقا داده‌ایم، به عنوان مثال از پهپادها در پایش مرزهای زمینی و آبی استفاده کرده‌ایم.

گودرزی خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار مرکز آموزش تفنگدار دریایی را افتتاح کرده‌ایم تا ناخداها و ملوانان شناورها آموزش‌های لازم را ببینند. همچنین قرار است که برجک‌ها و پاسگاه‌ها به فیبر نوری، انواع پرنده‌ها و دیگر تجهیزات رصدی مجهز شوند.

او با بیان این که در بیشتر پاسگاه‌های مرزبانی برق‌کشی انجام شده است، گفت: طرح خوشایندسازی محیط خدمت در ۶۰۰ واحد مرزی اجرا شده است تا هم محیط خدمت برای مرزنشینان خوشایند شود و هم اقتدار مرزبانان بالاتر رود.

گودرزی خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار مرکز آموزش تفنگدار دریایی را افتتاح کرده‌ایم تا ناخداها و ملوانان شناورها آموزش‌های لازم را ببینند. همچنین قرار است که برجک‌ها و پاسگاه‌ها به فیبر نوری، انواع پرنده‌ها و دیگر تجهیزات رصدی مجهز شوند.

او با بیان این که در بیشتر پاسگاه‌های مرزبانی برق‌کشی انجام شده است، گفت: طرح خوشایندسازی محیط خدمت در ۶۰۰ واحد مرزی اجرا شده است تا هم محیط خدمت برای مرزنشینان خوشایند شود و هم اقتدار مرزبانان بالاتر رود.

گودرزی با بیان این که ۶۱۰ کیلومتر از جاده‌های مرزی مرمت و بازسازی شده است، اظهار داشت: تعداد زیادی رادار در دریا و سیستم‌های الکترونیکی ایجاد کردیم تا قبل از اینکه حریف به مرزهای ایران ورود کند، شناسایی و رهگیری شود.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور تاکید کرد: تلاش داریم تا دوربین‌های اپتیکی را در داخل کشور تولید کنیم و برای تجهیزات مرزی به توان داخلی تکیه کنیم و تا جایی که امکان داشته باشد تجهیزاتی از خارج از کشور وارد نکنیم.

او با بیان این که مرزبانان تلاش دارند تا محیطی امن برای فعالیت سرمایه‌گذاران ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: طی ۲ ماه که به سامانه وزارت نفت متصل شدیم از قاچاق بیش از ۲۷ میلیون سوخت جلوگیری شد.

فرمانده مرزبانی فراجا همچنین بیان کرد: در گذشته هر مرز نشین باید به صورت حضوری برای دریافت پروانه گذر مراجعه می‌کرد که امسال این امکان را در «سامانه پلیس من» ایجاد کرده‌ایم که افراد به صورت برخط پروانه مربوطه را دریافت کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست.

این مقام ارشد. انتظامی ادامه داد: مرزبانی فراجا امسال ۲۱ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق کشف و توقیف و ۱۳ هزار و ۵۲۹ پرونده قاچاق را برای این کالاها تشکیل داد؛ همچنین ۲۷ هزار و ۵۷۷ فقره پرونده اقتصادی را مرزبانان به محاکم قضائی ارجاع داده است.

گودرزی در ادامه گفت: در طول سال جاری تعداد زیادی از گروهک‌ها تلاش کردند به مرزهای ایران نزدیک شوند که مرزبانان به آنها اجازه عرض اندام ندادند و تعداد زیادی سلاح و مهمات، جلیقه انتحاری و ریموت بمب کشف شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان این که امسال بیش از ۲۶ هزار تلفن همراه سرقتی و بیش از ۲۰۰ خودروی سرقتی در مرزها کشف و ضبط شده است، اظهار داشت: امسال بیش از ۷۰ هزار تن انواع مواد مخدر توسط نیروهای مرزبانی فراجا کشف شده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.

او با بیان این که کشفیات مواد مخدر اغلب با درگیری مسلحانه همراه بوده است، تصریح کرد: امسال ۷۱۸ نفر قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند و ۳۲ نفر از اشرار به هلاکت رسیدند.

گودرزی با بیان این که در طول سال ۱۴۰۲، ۳۱ میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف شده که نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است، گفت: امسال ۱۲۵ میلیون نخ انواع سیگار کشف شده است که نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد افزایش کشف داشته‌ایم. امسال همچنین ۱۰ میلیون قلم انواع داروی قاچاق کشف شده است که این داروها عمدتا آموکسی‌سیلین، آنتی‌بیوتیک و داروهای سرماخوردگی بوده است که قاچاقچیان سعی داشتند این داروها را از کشور خارج کنند.

او در پایان گفت: امسال ۱۳۹ دستگاه موتورسیکلت و خودروی قاچاق که توسط قاچاقچیان در حال ورود به کشور بود، توسط عوامل مرزبانی فراجا کشف شد و ۲۸ هزار راس انواع دام سبک و سنگین نیز کشف شده است.


سایر رسانه
نظرات

آخرین اخبار
نگرانی و حیرت اسرائیل از سرعت ایران در بازسازی زیرساخت‌ها
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ انفجارهای متعدد در اهواز و سقوط هواگرد ناشناس در قشم
رویترز: اسرائیل نگران توافق هسته‌ای میان آمریکا و عربستان است
هشدار ایران به شورای امنیت : سکوت در برابر تجاوز آمریکا خطرناک است
عقب‌نشینی ترامپ؛ از تهدید به «نابودی زیرساخت» تا «توقیف دارایی»
با این 6 عادت ساده، حال جسم و روانتان را بهتر کنید
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد