×
بین الملل
شناسه خبر : 167315
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/12/22 ساعت 07:33
حادثه ای دیگر برای بویینگ/ سقوط سهام غول هواپیماسازی آمریکا

حادثه ای دیگر برای بویینگ/ سقوط سهام غول هواپیماسازی آمریکا

بدنبال بروز حوادث متعدد برای هواپیماهای بویینگ در سراسر جهان،اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد؛ به نظر می‌رسد در خط تولید شرکت بوئینگ ایرادهای بسیاری وجود دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: کاهش ناگهانی ارتفاع یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۸۷ شرکت هواپیمایی لاتام که از سیدنی استرالیا عازم اوکلند نیوزلند بود دست‌کم ۵۰ نفر از سرنشینان را روانه بیمارستان کرد که حال یک نفر از مجروحین وخیم گزارش شده است.

رخداد اخیر چندمین حادثه ای است که طی هفته های اخیر برای هواپیماهای بوئینگ در سراسر جهان بوقوع می پیوندد بر اساس بیانیه شرکت لاتام ایرلاینز، هواپیما در میانه پرواز به صورت ناگهانی تکان شدیدی خورد که بر اثر آن تعدادی از مسافران و خدمه مجروح وبه بیمارستان منتقل شدند.

سخنگوی این شرکت هواپیمایی متعلق به شیلی گفته است که مشکل فنی در حین پرواز و تکان‌های شدید هواپیما باعث آسیب دیدن تعدادی از خدمه و مسافران شده است.

گفته می‌شود که سرنشینان هواپیما به‌دلیل تکان‌های شدید در کابین سُر خورده و در بخش‌های از بدنه و سقف کابین آثار خون وجود دارد این هواپیما با ۲۶۳ مسافر و ۹ خدمه توانست که طبق برنامه از پیش تعیین‌شده بعدازظهر دوشنبه در فرودگاه اوکلند بر زمین بنشیند.

به گفته یکی از مسئولان بیمارستان هاتو هون سنت جان که پزشکانش حدود ۵۰ نفر را در فرودگاه مداوا کرده‌اند، شرایط جسمانی یکی از مجروحان حادثه وخیم است، اما جراحات مابقی سرنشینان هواپیما خفیف تا متوسط بوده است.

یکی از مسافران این هواپیما به خبرنگاران گفت: «هواپیما بدون هیچ اعلامی یک دفعه افتاد. منظورم از افتادن چیزی است که من هیچ وقت در پروازها تجربه نکرده بودم. بر اثر این اتفاق مسافران از صندلی‌هایشان پرتاب شدند و به سقف هواپیما برخورد کردند.»

علت این رخداد هنوز مشخص نشده، چنان‌که کارشناسان معتقدند حوادثی از این دست علت‌های چندگانه دارد و باید تحقیقات جامعی پیرامون آن انجام بگیرد.

شرکت هواپیما سازی بوئینگ اعلام کرده که در حال جمع‌آوری اطلاعات درباره حادثه است، اما در همین حال سهام بوئینگ حدود ۳ درصد سقوط کرد.

اخیرا اداره هوانوردی فدرال آمریکا پس از وقوع حوادث متعدد برای هواپیماهای بوئینگ گفت که به نظر می‌رسد در خط تولید شرکت بوئینگ ایرادهای بسیاری وجود دارد.

مرگ افشاگر بوئینگ در آمریکا

بدن بیجان «جان بارنت» ۶۲ ساله در حالی در کامیون خود در پارکینگ هتلی در شهر چارلستون یافت شد که تنها چند روز از آغاز اقدام حقوقی وی علیه بوئینگ می‌گذشت.

پزشکی قانونی ایالتی در بیانیه‌ای گفته است که بارنت به دلیل آنچه «زخم گلوله حاصل از یک خودزنی» به نظر می‌رسد، درگذشته است. 

او در افشاگری‌های خود علیه بوئینگ که پس از بازنشستگی آغاز کرده بود می‌گفت «علائم نگران ‌کننده‌ای از تخطی از استانداردها» در تولیدات این شرکت مشاهده کرده است.

بارنت ادعا می‌کرد دلیل بی‌توجهی به استانداردها این است که این غول صنعت هوایی برای مونتاژ هواپیماهای خود «عجله» دارد و «شتابزده» عمل می‌کند.

او در یک مصاحبه همچنین گفت یک آزمایش انجام‌ شده در سال ۲۰۱۶ نشان داده که یک‌ چهارم از ۳۰۰ ماسک اکسیژن نصب‌شده در هواپیماهای بوئینگ در شرایط اضطراری کار نمی‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قاتل متواری پس از 22 سال در یکی از جزایر خلیج فارس دستگیر شد
کتاب‌خوان نداریم، همه کتاب‌نویس شده‌اند
اکونومیست: هیچ کاری برای بازسازی غزه انجام نشده است
شهادت مدیر یک مدرسه در حمله اسرائیل به لبنان
برنامه رقابت‌های دهمین روز بازی‌های کشورهای اسلامی
آغاز واریز حقوق آبان بازنشستگان تأمین اجتماعی از چهارشنبه + جدول زمانبندی
سوش جدید کرونا با نام XFG؛ گلودرد بیشتر اما کم خطر
مخالفت گروه‌های فلسطینی با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت
خصوصی‌سازی در فضای مه‌آلود
مویه‌های آماری و غرق‌شدگی
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 26 آبان 1404
دوفوریتی | پیاله را از دست بچه بگیر
پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت دانش‌آموز لنگرودی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 26 آبان1404 + وضعیت استان‌ها
ردیابی پیری پوست با گجت نوین
سلاحی جدید در برابر ویروس آنفلوآنزا
کشف حس هفتم در انسان
مغز جدید ربات‌ها با الهام از پرندگان و مورچه‌ها برای مسیریابی بدون GPS
نرم افزار جدیدی که شبیه سازی مغز را ارتقا می دهد
حتی یک لیوان آب را نباید هدر داد
رد نور ستاره های صورت فلکی شکارچی بر فراز دماوند در مدت 20 دقیقه عکاسی
نظامی اسرائیلی اطلاعاتی حساس در اختیار ایرانی‌ها قرار داد
وجود ذرات مگنت در هوای تهران تایید نشد
استقبال پاکستان از پیشنهاد میانجیگری ایران میان اسلام‌آباد و کابل
کمک 5 همتی شورای شهر برای انتقال آب طالقان و لار به تهران
نتانیاهو: نمی‌دانم آتش‌بس غزه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت
حماس: پیش‌نویس قطعنامه آمریکا به نفع ثبات غزه نیست
شهرهای پربارش امروز کدامند؟
برنج تنظیم بازاری به تهران رسید
حمله شورشیان به بیمارستانی در کنگو
غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم
5 کشته در تصادف دلخراش جاده حمزه ـ دزفول/دستور استاندار خوزستان برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز
هشدار بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره یک دروغ مهندسی شده
پایان کار انگلیس و فرانسه با پیروزی بر رقبا
زلزله 3.5 ریشتری اَهِل فارس را لرزاند
الشرع به دنبال سازش با رژیم اسرائیل
حماس: برای اجرای مرحله دوم آتش‌بس در غزه به رژیم صهیونیستی فشار آوردید
آمریکا در تولید پهپاد از چین عقب است
مدیرعامل ایران ایر برکنار شد
مادورو مدعی شد: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد
نورنما | ویدیویی حیرت‌انگیز از مولکول‌های مختلف زیر میکروسکوپ
اعتراضات در مکزیک؛ 20 معترض و 100 پلیس زخمی شدند
مشخص شدن اعلام زمان نتایج نهایی انتخابات عراق
حمله ارتش رژیم صهیونیستی به حومه «صیدا الجولان» در سوریه
ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد فورد آمریکا به کارائیب رسید
عراقچی: از دولت، مردم و مقاومت لبنان حمایت می‌کنیم
عربستان تا نتانیاهو هست، روابطش را عادی‌سازی نمی کند
ایران: جنایات اسرائیل در کرانه باختری محکوم است
دختران و پسران ووشوکار ایران طلایی شدند
دکتر پزشکیان: اگر مصرف تولیدات داخلی بهینه نشود، خودروسازان اجازه ادامه تولید نخواهند داشت
X
آگهی تبلیغاتی