×
اجتماعی
شناسه خبر : 167209
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/20 ساعت 20:26
هر 64 ثانیه یک تجاوز!

«نورنیوز» خشونت جنسی علیه زنان در امریکا و اروپا را بررسی می‌کند

هر 64 ثانیه یک تجاوز!

هشتم مارس هر سال به‌‌عنوان روز جهانی زن با گزارش‌های متعددی همراه می‌شود؛ از جمله گزارش‌هایی درباره زنان قربانی خشونت، تجاوز و قتل در سراسر جهان.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: طبق برآورد «RAINN» سازمان ضد خشونت جنسی در آمریکا، هر ۶۴ ثانیه یک تعرض جنسی در ایالات متحده به زنان رخ می‌دهد. نشریه «فوربس» نیز گزارش داده که طبق اعلام رسمی سازمان بین‌المللی مطالعات زندان‌‎ها، حدود یک‌ سوم از زنان زندانی جهان، در زندان‌های ایالت متحده بازداشت هستند.

وب‌سایت موسسه دریانوردی آمریکا می‌نویسد: پنتاگون در سال 2021، تعداد 8866 گزارش تجاوز دریافت کرد که هزار و 50 مورد بیشتر از سال 2020 است. تجاوز در نیروی زمینی 25 درصد، تجاوز در نیروی دریایی حدود 10 درصد، تجاوز در نیروی هوایی و تفنگ‌داران نیز 2 درصد افزایش داشته است. گزارش وزارت دفاع آمریکا بیان می‌کند که 6797 نیروی فعال در طول سال مالی 2022  قربانی تجاوز جنسی شده‌اند.  

از تمام موارد قتل زنان در کشور‌های با درآمد بالا، ۷۰ درصد در آمریکا رخ می‌دهد. در آمریکا، تقریبا هر روز ۳ زن از سوی شریک زندگی خود کشته می‌شوند؛ براساس آمارمنتشره وزارت دادگستری آمریکا، از هر ۵ دانشجوی دختر در دانشگاه‌ها، یک نفر قربانی «تجاوز جنسی» می‌شود.

تجاوز روزانه به 300 زن در انگلیس

بنابر گزارش‌های رسمی، در انگلیس نیز روزانه به ۳۰۰ زن تجاوز جنسی می‌شود. آزار و تجاوز جنسی در انگلیس حتی به پارلمان این کشور نیز رسیده است؛ چنانچه «کارولین اسپلمن» از نمایندگان حزب محافظه‌کار می‌گوید که استفاده از الفاظ جنسی امری رایج در پارلمان به‌شمار می‌آید و نمایندگان زن تهدید به تجاوز می‌شوند.

بیش از ۴ هزار نفر از پرسنل زن، سربازان عادی، نیرو‌های ذخیره و کهنه‌سربازان، در کمیته فرعی و دفاعی مجلس عوام انگلیس به ریاست «سارا آترتون»، سرباز سابق و نماینده محافظه‌کار، درباره تجاوز جنسی در ارتش شهادت دادند.

براساس آمار منتشر شده، از هر ۴ زن در انگلیس و ولز یک نفر به‌عنوان یک زن بزرگسال هدف تجاوز و یا آزار جنسی قرار گرفته که این رقم معادل ۶.۵۴ میلیون نفر است.

آمارهای وزارت کشور انگلیس نشان می‌دهد در سال منتهی به سپتامبر 2022، حدود 200 هزار مورد جرایم جنسی توسط نیروهای نظامی در سراسر انگلیس و ولز و همچنین بیش از 70 هزار مورد تجاوز جنسی ثبت شده است. بیش از هزار و ۵۰۰ افسر پلیس انگلیس به جرایم خشونت‌آمیز علیه زنان و دختران در یک دوره شش‌ماهه متهم و کم‌تر از یک درصد از آن‌ها اخراج شده‌اند.

براساس بررسی سال ۲۰۲۱ سازمان ملل، ۹۷درصد از زنان ۱۸ تا ۲۴‌ساله در انگلیس آزار و اذیت جنسی را در مکان‌های عمومی تجربه کرده‌اند و ۷۰درصد از زنان در تمام سنین گزارش داده‌اند که تجربه‌های مشابهی داشته‌اند. در عین حال، بررسی‌ها در سال ۲۰۲۲ نشان داد که هزاران مدرسه و دانشگاه در انگلیس گرفتار خشونت جنسی علیه زنان و دختران هستند. ۷۹ درصد از آزار و اذیت‌های جنسی ثبت‌شده در مدارس و دانشگاه‌های انگلیس، تجاوز جنسی است.

 بر اساس آخرین آمار رسمی، سالانه بیش از 210 هزار زن در فرانسه در معرض خشونت قرار می‌گیرند و هر سه روز ​یک زن به دست شوهر یا شریک قبلی خود کشته می‌شود. در کانادا  ۹۶درصد از قربانیان کشف‌شده قاچاق انسان، زنان و دختران هستند. از هر ۱۰۰ مورد تجاوز جنسی، تنها ۶ مورد و ۲ درصد از «تجاوزات جنسی» به پلیس گزارش می‌شود.

افزایش تعداد زنانی که گفته می‌شود توسط مردان کشته می‌شوند، در سال ۲۰۲۳ موجب نگرانی شهروندان استرالیا شده است. از هر ۱۰ زنی که در استرالیا تجاوز جنسی را تجربه می‌کنند، ۹ نفر هرگز با پلیس تماس نمی‌گیرند. همچنین در آلمان گزارش‌ها حکایت از آن دارد که هر سه روز یک زن آلمانی قربانی خشونت‌های زناشویی می‌شود. در سرزمین‌های اشغالی تحت حاکمیت رژیم جعلی اسرائیل نیز از هر سه زن، یک زن در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عطش پیروزی در نخستین رویارویی استقلال
عزم تراکتور برای رد شدن از پیکان
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا
پنتاگون به دنبال بازسازی ذخایر پدافندی
پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت حداثا
شکست نقشه‌های تجاوزگرانه در منطقه با تکیه بر فرهنگ مقاومت
دومینوی کناره‌گیری از دولت ترامپ
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا علیه ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 24 مرداد
معاملات آتی برق ژاپن 3 برابر شد؛ سایه بحران هرمز بر بازار انرژی
جهش قیمت نفت در بازار جهانی؛ برنت به 87 دلار رسید
ماجرای توقیف فوری 18 موتورسیکلت و 3 خودرو در آران و بیدگل چه بود؟
پیش بینی بورس فردا شنبه 24 مرداد/ بورس فردا صعود می کند؟