×
بین الملل
شناسه خبر : 167173
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/20 ساعت 15:34
نه بمب می‌خواهیم نه غذا!

«نورنیوز» از رسوایی فروش پنهانی محموله نظامی امریکا به رژیم اسرائیل طی جنگ غزه گزارش می‌دهد؛

نه بمب می‌خواهیم نه غذا!

روزنامه امریکایی «واشنگتن پست» فاش کرد که دولت آمریکا از آغاز حمله رژیم اسرائیل به غزه علاوه بر دو محموله 250 میلیون دلاری، بیش از یکصد بسته تسلیحاتی به این رژیم تحویل داده، اما فقط دو مورد آنها را به اطلاع نمایندگان کنگره آمریکا رسانده و موافقت آنها را برای انجام آن کسب کرده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: درست در روزهایی که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا سرگرم اجرای نمایش ارسال کمک غذایی به مردم غزه از طریق پرتاب هوایی و اسکله شناور است، خبر فروش پنهانی 100 بسته تسلیحاتی به رژیم اسرائیل در پنج ماه گذشته اعضای کنگره، رسانه‌ها و افکار عمومی را غافلگیر کرد.

بر اساس اطلاعاتی که روزنامه امریکایی «واشنگتن‌پست» افشا کرده است، مقام‌های دولت بایدن به‌تازگی در یک جلسه توجیهی محرمانه به اعضای کنگره آمریکا اطلاع دادند که از زمان آغاز جنگ غزه بی‌سروصدا هزاران مهمات هدایت‌شونده دقیق، بمب‌هایی با قطر کوچک، سنگرشکن، اسلحه‌های کوچک و سایر تجهیزات و مهمات نظامی ساخت ایالات متحده را به رژیم اسرائیل تحویل داده‎اند.

از زمان آغاز حمله تل‌آویو به نوار غزه تنها ۲ فروش تسلیحاتی آمریکا به این رژیم علنی شده بود که شامل یک بسته تسلیحاتی ۱۰۶ میلیون دلاری شامل مهمات تانک و بسته تسلیحاتی دیگری به ارزش بیش از ۱۴۷ میلیون دلار شامل قطعات مورد نیاز برای ساخت گلوله‌های ۱۵۵ میلی‌متری بود.

چون ارزش بسته‌های تسلیحاتی این دو مورد بیش از یکصد میلیون دلار بود، مقام‌های دولت بایدن آنها را به اطلاع نمایندگان کنگره آمریکا رسانده و موافقت آنها را کسب کردند، اما در مورد بیش از یکصد بسته تسلیحاتی دیگر با استفاده از راهکار «فروش نظامی خارجی» (FMS) عمل کردند که به دولت آمریکا اجازه می‌دهد در فروش بسته‌های تسلیحاتی که ارزش آنها کمتر از یک مبلغ خاص باشد، بدون کسب موافقت کنگره این کشور اقدام کنند.

«جرمی کونیندیک»، یکی از مقامات ارشد سابق دولت بایدن و رئیس فعلی سازمان بین‌المللی پناهندگان، گفت: «این تعداد و حجم گسترده از فروش تسلیحات آمریکایی به اسرائیل نشان می‌دهد که جنگ این رژیم در نوار غزه بدون تداوم این سطح از حمایت ایالات متحده پایدار نخواهد بود.» وی افزود: «با این اقدام حتی اگر نظامیان آمریکایی خودشان مستقیماً بمب‌ها را بر سر مردم فلسطین نریزند یا ماشه سلاح‌ها را فشار ندهند، دخالت عمیق آمریکا در جنگ بر علیه مردم فلسطین در غزه واضح است.» کونیندیک در ادامه سخنان خود، تاکید کرد: «ایالات متحده نمی‌تواند از یک طرف مدعی شود اسرائیل یک کشور مستقل است که تصمیمات خود را می‌گیرد و واشنگتن نمی‌تواند تصمیمات آنها را حدس بزند یا در اتخاذ آن تصمیمات دخالت کند و از طرف دیگر این حجم گسترده از تسلیحات را در مدت کوتاهی در اختیار این رژیم بگذارد و بعد طوری رفتار کند که انگار مستقیماً در آن جنگ دخالت ندارد.»

اشاره او به سخنرانی‌های اخیر جو بایدن و مواضع اعضای دولت او در قبال رژیم اسرائیل بازمی‌گردد که در پی القای اختلاف‌نظر با کابینه جنگ رژیم صهیونیستی است.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا پنجشنبه گذشته  نیز همچنان بر مواضع دو گانه اش پافشاری کرد و در سخنرانی  خود درباره «وضعیت عمومی» کشورش در برابر نشست مشترک اعضای دو مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با اشاره به جنگ غزه گفت: « تنها راه‌حل واقعی پیش‌رو، راه‌حل دو کشوری است. من این را به‌عنوان یک حامی مادام‌العمر اسرائیل و تنها رئیس‌جمهوری آمریکا که در زمان جنگ از اسرائیل بازدید کرده است، می‌گویم.»

بایدن در عین حال که از «حق اسرائیل برای دفاع از خود» دفاع کرد، از تل‌آویو خواست روند ارائه کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی را تسهیل کند. او همچنین اعلام کرد که به ارتش آمریکا فرمان داده است در یک ماموریت اضطراری برای انتقال بیشتر کمک‌ها به غزه، برای ساخت بندرگاه یا اسکله موقت در دریای مدیترانه و سواحل نوار غزه، که بتواند پذیرای محموله‌های بزرگ باشد، اقدام کند.

پرتاب 30 هزار وعده غذایی با چتر توسط سه هواپیمای نظامی برای جمعیت دو میلیون و 300هزار نفری در محاصره غزه که روزانه دست‌کم به 500 کامیون کمک غذایی نیاز دارند و ساخت یک کریدور دریایی 350 کیلومتری برای رساندن مواد غذایی از بندری در قبرس به غزه که ساخت اسکله و گذرگاه آن حداقل 2 ماه طول می‌کشد، دو پرده از نمایش بشردوستانه کابینه بایدن است که از سویی با تحویل مستمر و گسترده  تسلیحات به رژیم صهیونیستی اصلی ترین حامی کشتار زنان و کودکان فلسطینی است و از سوی دیگر با اتخاذ رویکرد مزورانه تلاش می‌کند در آستانه انتخابات امریکا از آرای اعتراضی حامیان امریکایی فلسطین بکاهد.

واشنگتن‌پست در گزارش افشاگرانه خود رفتار دولت بایدن را در چند کلمه گویا به تصویر کشید  و نوشت؛" نیاز نیست امریکا از رژیم اسرائیل بخواهد تا ماشین کشتار را متوقف کند، فقط کافی است ایالات متحده به تل‌آویو بمب نفروشد!  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بانک مرکزی: شعب کشیک بانک‌ها شنبه و یکشنبه فعال هستند
پاسخ کوبنده تیم ملی ایران به وزیر امنیت داخلی آمریکا
نوراینفو | 13 ویژگی برجسته امام شهید در پیام رهبر معظم انقلاب
صعود بورس‌های جهانی؛ داوجونز رکورد زد، آسیا سبزپوش شد
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش درمانی مراسم وداع
زلزله سیاسی در عراق؛ بازداشت 3 نماینده زن پارلمان به اتهام فساد مالی
پرونده تخلف یک بانک دولتی به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد
ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد
مقام آمریکایی: احتمال اعزام نیرو به لبنان و اراضی اشغالی وجود دارد
پزشکیان: اختلافات داخلی قدرت ملی را تضعیف و دشمن را امیدوار می‌کند
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
دختر رئیس‌جمهور جنجالی پرو پس از 26 سال به قدرت بازگشت
وزیر جنگ اسرائیل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو پرده برداشت
شرط‌بندی عجیب دو پسر 18 ساله برای گوشی‌قاپی
راهنمای جامع اسکان و خدمات زائران در مراسم تشییع رهبر شهید؛ از زمان سفر تا محل اقامت
چه کسانی بیشترین هزینه تورم خرداد را پرداختند؟
جزئیات خطوط ویژه جدید در بزرگراه‌ها؛ تغییرات ترافیکی تهران
هشدار سازمان ملل درباره گرمای شدید در جام جهانی 2026
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نوراینفو | چه خدمات رایگانی برای سلامت روان ارائه می شود؟
پیام قاطع سرپرست وزارت دفاع به دشمن: در صورت نقض آتش‌بس پاسخ می‌دهیم
تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
برنامه و ساعت بازی‌های امشب و فردا جام جهانی 2026
چرا مربی سابق استقلال قید بازگشت به نیمکت آبی‌ها را زد؟
شرط جدید بانک مرکزی برای وام‌های میلیاردی چیست؟
کری جنجالی سرمربی مراکش؛ هیچ تیمی نمی‌تواند ما را متوقف کند
گرد و خاک 18 شهرستان اصفهان را فرا می‌گیرد
واکنش تلخ کومان پس از حذف هلند؛ آن ضربه همه‌چیز را تغییر داد
استاندار تهران برای میزبانی از زائران مراسم تشییع چه دستوراتی صادر کرد؟
سفیر عراق: بغداد آماده میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا است
تشخیص 50 نوع سرطان با یک آزمایش خون ساده
پدیده ترامپ!
فاش شدن جزئیات محرمانه پیوست امنیتی توافق تحمیلی لبنان
گرمای هوای کرمانشاه تا پایان هفته تشدید می‌شود
شهادت دو پاسدار سپاه در حمله تروریستی پاوه؛ روایت سپاه از جزئیات حادثه
زخمی شدن یک نظامی دیگر اسرائیلی در جنوب لبنان
قانون جدید پارلمان فرانسه؛ زیدان از نیمکت تیم ملی دور می‌شود؟
قیمت نفت برنت کاهشی شد
این اختلافات «حتی موجه» تا کی؟!
مراقب نقشه وحدت‌شکن دشمن باشیم
مین‌روبی یا مهندسی نظم جدید؟
ادارات کرمان امروز تعطیل شد؛ آلودگی هوا به وضعیت بحرانی رسید
زلزله در جام جهانی 2026؛ پایان تلخ آلمان و هلند در یک شب تاریخی
قیمت گوشت قرمز امروز 9 تیر 1405 + جدول
سیاست نامه | اصولگرایی علیه افراط گرایی و تندرویی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 تیر 1405+ جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
خداحافظی احساسی گلر آلمان از مانشافت
نبویان از کدام کودتا حرف می زند؟