×
بین الملل
شناسه خبر : 167173
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/20 ساعت 15:34
نه بمب می‌خواهیم نه غذا!

«نورنیوز» از رسوایی فروش پنهانی محموله نظامی امریکا به رژیم اسرائیل طی جنگ غزه گزارش می‌دهد؛

نه بمب می‌خواهیم نه غذا!

روزنامه امریکایی «واشنگتن پست» فاش کرد که دولت آمریکا از آغاز حمله رژیم اسرائیل به غزه علاوه بر دو محموله 250 میلیون دلاری، بیش از یکصد بسته تسلیحاتی به این رژیم تحویل داده، اما فقط دو مورد آنها را به اطلاع نمایندگان کنگره آمریکا رسانده و موافقت آنها را برای انجام آن کسب کرده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: درست در روزهایی که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا سرگرم اجرای نمایش ارسال کمک غذایی به مردم غزه از طریق پرتاب هوایی و اسکله شناور است، خبر فروش پنهانی 100 بسته تسلیحاتی به رژیم اسرائیل در پنج ماه گذشته اعضای کنگره، رسانه‌ها و افکار عمومی را غافلگیر کرد.

بر اساس اطلاعاتی که روزنامه امریکایی «واشنگتن‌پست» افشا کرده است، مقام‌های دولت بایدن به‌تازگی در یک جلسه توجیهی محرمانه به اعضای کنگره آمریکا اطلاع دادند که از زمان آغاز جنگ غزه بی‌سروصدا هزاران مهمات هدایت‌شونده دقیق، بمب‌هایی با قطر کوچک، سنگرشکن، اسلحه‌های کوچک و سایر تجهیزات و مهمات نظامی ساخت ایالات متحده را به رژیم اسرائیل تحویل داده‎اند.

از زمان آغاز حمله تل‌آویو به نوار غزه تنها ۲ فروش تسلیحاتی آمریکا به این رژیم علنی شده بود که شامل یک بسته تسلیحاتی ۱۰۶ میلیون دلاری شامل مهمات تانک و بسته تسلیحاتی دیگری به ارزش بیش از ۱۴۷ میلیون دلار شامل قطعات مورد نیاز برای ساخت گلوله‌های ۱۵۵ میلی‌متری بود.

چون ارزش بسته‌های تسلیحاتی این دو مورد بیش از یکصد میلیون دلار بود، مقام‌های دولت بایدن آنها را به اطلاع نمایندگان کنگره آمریکا رسانده و موافقت آنها را کسب کردند، اما در مورد بیش از یکصد بسته تسلیحاتی دیگر با استفاده از راهکار «فروش نظامی خارجی» (FMS) عمل کردند که به دولت آمریکا اجازه می‌دهد در فروش بسته‌های تسلیحاتی که ارزش آنها کمتر از یک مبلغ خاص باشد، بدون کسب موافقت کنگره این کشور اقدام کنند.

«جرمی کونیندیک»، یکی از مقامات ارشد سابق دولت بایدن و رئیس فعلی سازمان بین‌المللی پناهندگان، گفت: «این تعداد و حجم گسترده از فروش تسلیحات آمریکایی به اسرائیل نشان می‌دهد که جنگ این رژیم در نوار غزه بدون تداوم این سطح از حمایت ایالات متحده پایدار نخواهد بود.» وی افزود: «با این اقدام حتی اگر نظامیان آمریکایی خودشان مستقیماً بمب‌ها را بر سر مردم فلسطین نریزند یا ماشه سلاح‌ها را فشار ندهند، دخالت عمیق آمریکا در جنگ بر علیه مردم فلسطین در غزه واضح است.» کونیندیک در ادامه سخنان خود، تاکید کرد: «ایالات متحده نمی‌تواند از یک طرف مدعی شود اسرائیل یک کشور مستقل است که تصمیمات خود را می‌گیرد و واشنگتن نمی‌تواند تصمیمات آنها را حدس بزند یا در اتخاذ آن تصمیمات دخالت کند و از طرف دیگر این حجم گسترده از تسلیحات را در مدت کوتاهی در اختیار این رژیم بگذارد و بعد طوری رفتار کند که انگار مستقیماً در آن جنگ دخالت ندارد.»

اشاره او به سخنرانی‌های اخیر جو بایدن و مواضع اعضای دولت او در قبال رژیم اسرائیل بازمی‌گردد که در پی القای اختلاف‌نظر با کابینه جنگ رژیم صهیونیستی است.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا پنجشنبه گذشته  نیز همچنان بر مواضع دو گانه اش پافشاری کرد و در سخنرانی  خود درباره «وضعیت عمومی» کشورش در برابر نشست مشترک اعضای دو مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با اشاره به جنگ غزه گفت: « تنها راه‌حل واقعی پیش‌رو، راه‌حل دو کشوری است. من این را به‌عنوان یک حامی مادام‌العمر اسرائیل و تنها رئیس‌جمهوری آمریکا که در زمان جنگ از اسرائیل بازدید کرده است، می‌گویم.»

بایدن در عین حال که از «حق اسرائیل برای دفاع از خود» دفاع کرد، از تل‌آویو خواست روند ارائه کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی را تسهیل کند. او همچنین اعلام کرد که به ارتش آمریکا فرمان داده است در یک ماموریت اضطراری برای انتقال بیشتر کمک‌ها به غزه، برای ساخت بندرگاه یا اسکله موقت در دریای مدیترانه و سواحل نوار غزه، که بتواند پذیرای محموله‌های بزرگ باشد، اقدام کند.

پرتاب 30 هزار وعده غذایی با چتر توسط سه هواپیمای نظامی برای جمعیت دو میلیون و 300هزار نفری در محاصره غزه که روزانه دست‌کم به 500 کامیون کمک غذایی نیاز دارند و ساخت یک کریدور دریایی 350 کیلومتری برای رساندن مواد غذایی از بندری در قبرس به غزه که ساخت اسکله و گذرگاه آن حداقل 2 ماه طول می‌کشد، دو پرده از نمایش بشردوستانه کابینه بایدن است که از سویی با تحویل مستمر و گسترده  تسلیحات به رژیم صهیونیستی اصلی ترین حامی کشتار زنان و کودکان فلسطینی است و از سوی دیگر با اتخاذ رویکرد مزورانه تلاش می‌کند در آستانه انتخابات امریکا از آرای اعتراضی حامیان امریکایی فلسطین بکاهد.

واشنگتن‌پست در گزارش افشاگرانه خود رفتار دولت بایدن را در چند کلمه گویا به تصویر کشید  و نوشت؛" نیاز نیست امریکا از رژیم اسرائیل بخواهد تا ماشین کشتار را متوقف کند، فقط کافی است ایالات متحده به تل‌آویو بمب نفروشد!  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
X
آگهی تبلیغاتی