×
سیاسی
شناسه خبر : 167053
تاریخ انتشار : شنبه 1402/12/19 ساعت 14:36
آقای صداوسیما شما چرا؟!

رسانه ملی برنامه ای را روی آنتن زنده برد که مصداق تخطی از تذکر عمومی رهبر انقلاب بود

آقای صداوسیما شما چرا؟!

رنامه جنجالی شبکه خبر با حضور آقای رسایی جدیدترین اقدام انتخاباتی صداوسیما بود اما همانند چند اقدام هدفمند دیگر نتیجه‌ای جز تخریب و پایمال کردن حق دیگران نداشت.

نورنیوز - گروه سیاسی: اظهارات جنجال برانگیز حمیدرسایی در گفت و گوی ویژه خبری تلویزیون با واکنش های زیادی همراه شد. او  که به تازگی از حوزه انتخابیه تهران به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده است، در اظهاراتی برخی رسانه‌ها را متهم کرد که درباره او انتقادات ناروایی مطرح کرده‌اند. رسایی اگرچه در این گفت و گو ابتدا نام فرد یا رسانه ای را بر زبان نیاورد، اما با پرسش های عجیب  و مکرر مجری مبنی بر این که «نام ببرید نام ببرید چرا نام نمی برید»، گفت که خبرگزاری تسنیم و روزنامه جوان این کار را کرده‌اند.

 مجری این برنامه برخلاف روال مجریان صداوسیما که در بحث‌ها و مناظرات تلویزیونی اشخاص را از نام بردن افراد نهی می‌کردند، این بار با تهییج حمید رسایی بارها از او می خواست که با نام بردن از افراد مشخص کند که این رسانه ها متعلق به چه کسانی هستند و رسایی نیز اظهار کرد: «من می‌گویم باید تغییر ایجاد شود و یک باره برخی رسانه‌ها شروع به فحاشی‌ و حمله می‌کنند، در حالی که این طبیعت انتخابات است. الان مثل روز روشن است که برخی از خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها در این یکی دو روزه انواع و اقسام فحاشی‌ها را نسبت به من انجام داده‌اند. برخی اعضای هیئت مدیره این رسانه‌ها، عضو شورای ائتلاف هستند و نظرشان به سمت آقای قالیباف است.» 

این گفت وگوی زرد و عجیب  رسانه ملی و اصرار بر نام آوردن افراد و طرح اتهامات روی آنتن زنده با موجی از واکنش ها در فضای مجازی همراه شد. درهمین باره کاربری نوشت: «نقد برخی رسانه ها به جناب آقای رسایی  در واقع نقد و نکوهش همین بداخلاقی ها و  آتش افروزی های ایشان بوده است که مع الاسف باز هم همین نقد های دلسوزانه را دستمایه جنجال آفرینی دیگری کردند.» کاربر دیگری نوشت: «اواخر دهه80 و اوایل دهه بعد از آن نیز  شاهد این ابتذال سیاسی و طرح حرف های خاله زنکی و بگم بگم ها چه در رسانه و چه در صحن علنی مجلس بودیم؛ ثمره آن چه شد؟ مشکلی حل شد؟ رشد سیاسی حاصل شد یا فقط باعث دلزدگی مردم وسیاه نمایی و انحطاط نظام حکمرانی کشور شد؟! آقای رسایی اگر به دنبال اصلاح شیوه حکمرانی و تحقق اهداف انقلاب هستید باور بفرمایید این راهش نیست و این ره که تو می روی به ترکستان است.»

در همین راستا کانال تلگرامی کاخ رسانه نیز نوشت: «برنامه جنجالی  شبکه خبر با حضور آقای رسایی جدیدترین اقدام انتخاباتی صداوسیما بود اما همانند چند اقدام هدفمند دیگر نتیجه‌ای جز تخریب و پایمال کردن حق دیگران نداشت. در انتحار اخیر، مجری شبکه خبر با هدایت اتاق رژی بعد از این که رسایی اسم روزنامه جوان و خبرگزاری تسنیم را می‌آورد، اصرار می‌کند که به مردم بگویید این رسانه ها متعلق به چه نهادی هستند!این اقدام انتحاری و اصرار بر ادای تهمت از زبان رسایی به ارکان جمهوری اسلامی اقدامی فراموش نشدنی ونیازمند برخورد جدی است. صداوسیما رسانه در خدمت جمهوری اسلامی است، نه بنگاهی تهمت زن برای مقابله با جمهوری اسلامی.»
در این میان برخی دیگر از کاربران نیز با اشاره به بیانات و توصیه های چند روز قبل رهبر انقلاب مبنی بر این که «نمایندگان جدید مراقب باشند کام ملت و فضای سیاسی کشور تلخ نشود» از اظهارات رسایی انتقاد کردند. یزدان پناه رئیس اداره اخبار مجلس در مطلبی نوشت: «تنها چند ساعت پس از هشدارهای صریح رهبر انقلاب به نمایندگان منتخب نسبت به پرهیز از «دعوا راه انداختن»، «کشمکش»، «ستیزه‌گری» و «سخنان اختلاف‌انگیز»، صداوسیما در گفت‌وگوی ویژه خبری از آقای رسایی دعوت کرد و مجری به طرز خارج از عرف، موضوع بحث را به جایی کشاند که رسایی دست به تخریب و تهمت علیه دکتر قالیباف زد. یعنی حتی اجازه ندادند یک‌روز از هشدار آقا بگذرد و بعد خیمه شب بازی کنند.»

در همین راستا مجید شاکری کارشناس حوزه اقتصاد با انتشار بخشی از اظهارات رسایی نوشت: «(این) گفت و گوی ویژه خبری یکی از عجیب ترین و غیرعادی ترین نمونه های چند سال اخیر  و صراحتا علیه نکات امروز رهبری بود.» کاربردیگری هم نوشت :« دقیقا روزی که رهبر انقلاب در مورد رعایت حدود شرعی در مجلس و تلخ نکردن کام مردم با دعواهای سیاسی تذکر دادن، صدا و سیمای آقای جبلی از حمید رسایی دعوت کردن تو شبکه خبر و ایشون هم زحمت کشیدن به رقبای خودشون حمله کردند! غفلت زشته، اما غفلت عمدی خیلی زشت تره.»


روزنامه خراسان
نظرات

آخرین اخبار
خطر جهش قیمت انرژی بالا گرفت
دیدار روبیو و پاپ در سایه اختلافات بر سر جنگ علیه ایران
تشدید سرکوب شیعیان در بحرین با بازداشت ده‌ها عالم دینی
تمایل کشورهای اروپایی به حفظ ائتلاف ناتو با آمریکا
نورویدیو | چگونه آمریکا جهان را با پایگاه هایش نا امن کرد؟
درسی که رهبر جدید ایران به ترامپ داد
تساوی برابر چلسی لیورپول را به رده چهارم رساند
واردات نهاده‌های دامی 10 درصد افزایش یافت
تحول در بازار برق با رقابت شرکت‌های خرده‌فروشی استارت خورد
تنیسور ایرانی به مصاف نماینده رژیم صهیونیستی نرفت
نورنما | نمایش تحسین برانگیز پهپادها در شهر چونچینگ چین
برقراری پرواز روزانه تهران- ارومیه از امروز
عیسی امیدوار، جهانگرد نامدار و مستندساز ایرانی درگذشت
امارات در کمین جایگزینی به جای ایران در جام جهانی 2026
پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در آستانه آغاز
چرا درآمد نفتی اوپک برای سومین سال سقوط کرد؟
فرصت دوباره برای پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان دانشگاه الزهرا
حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی
حمایت مورینیو از تیم ملی فوتبال ایران
بازگشت 3700 مگاوات نیروگاه حرارتی به مدار تولید
خط و نشان دادستان تهران برای مجرمان اقتصادی
عباسعلی کدخدایی جانشین ذوالقدر شد
دستگیری 7 نفر به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند در ساوه
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دستیاری
بازگشت شبکه برق به شرایط پیش از جنگ
جاده چالوس از ساعت 17 یکطرفه می‌شود
تغییر سکان هدایت تکواندو
موافقت دولت با تغییر مسیر تأمین کالاهای اساسی به تهران
چگونه جنگ ایران پایان دکترین سلطه آمریکا را رقم زد
روابط عمومی فرمانداری بندرلنگه: اخبار مفقودی شناورها در بندر خصب صحت ندارد
عارف: دشمن در جنگ رمضان زیرساخت‌ها و صنایع کشور را هدف گرفت
اعتراض گسترده هنری به حضور اسرائیل در دوسالانه ونیز 2026
نماینده حزب‌الله: هر حمله اسرائیل با پاسخ مقاومت روبه‌رو می‌شود
بازگشت تدریجی پروازهای ایران و عراق به آسمان منطقه
آمار جدید فروش سینماهای ایران در اردیبهشت 1405
چرا ما ابرقدرتیم؟
گسترش شهرک‌سازی اسرائیل محور نشست ویژه شورای امنیت شد
انتقاد معاون دفتر پزشکیان از ضعف اطلاع‌رسانی داخلی
دیدار سخنگوی وزارت خارجه با آیت‌الله مکارم شیرازی
تولید نفت ایران در میادین مختلف بدون اختلال ادامه دارد
تأثیر تنش‌های خاورمیانه بر بازار نفت چین
سیدحسن خمینی: به تصمیم‌گیران کشور اعتماد کنیم
جزئیات برگزاری امتحانات غیرنهایی دانش‌آموزان اعلام شد
ایران با قدرت در جام جهانی 2026 حاضر می‌شود
شهادت مأمور انتظامی خرمشهر در عملیات دستگیری سارقان
هشدار هواشناسی تهران برای پنج روز آینده
خداحافظی با جهانگرد پیشگام ایرانی
بازار گوشت در مسیر افت قیمت با افزایش عرضه داخلی
مسجدجامعی: یک سند می‌تواند یک تمدن درخشان را نشان دهد
جزئیات اتهامات دو زن استرالیایی در پرونده داعش و برده‌داری