×
سیاسی
شناسه خبر : 166949
تاریخ انتشار : جمعه 1402/12/18 ساعت 13:30
رییس جمهور: اجازه نمی‌دهم رشوه و فساد در سیستم اداری نفوذ کند

رییس جمهور: اجازه نمی‌دهم رشوه و فساد در سیستم اداری نفوذ کند

رییس جمهور در جمع باشکوه مردم ایذه تاکید کرد: اجازه نمی دهم رشوه و فساد در سیستم اداری کشور نفوذ کند چراکه اراده بنده و همه دولتمردان خدمت بی منت، صادقانه و بی چون و چرا به مردم است.

نورنیوز_گروه سیاست: آیت الله سید ابراهیم رییسی روز جمعه در جمع باشکوه مردم ایذه که در مصلای نماز جمعه این شهر برگزار شد، تصریح کرد: مبادا بشنوم که روابط ناسالم در سیستم اداری کشور نفوذ کرده و جای روابط سالم را گرفته است.

وی خطاب به استانداران، فرمانداران، مدیران و مجموعه کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور، افزود: دستگاه‌های دولتی باید نماد کارآمدی و گره گشایی از کار مردم باشد و مبادا بشنوم خدای ناکرده رشوه و فساد در یک مجموعه اداری رخنه کرده است.

رییس جمهور گفت: مردم خوب، متدین، بابصیرت و انقلابی ایران شایسته بهترین ها هستند و باید هنگام مراجعه به دستگاه های اجرایی، احساس کنند که همه توان برای رفع مشکل و گره گشای از کار آنها بکار گرفته شده است.

 دستور رییس جمهور به شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان برای سرمایه‌گذاری در ایذه

آیت الله رییسی با اشاره به گلایه به حق جمعی از جوانان این شهرستان در خصوص مشکل اشتغال، به شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان دستور داد در اسرع وقت نسبت به سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان با هدف ایجاد فرصت های شغلی اقدام کنند.

رییس جمهور تصریح کرد: اجرای طرح فولادی ورق با سرمایه گذاری شرکت‌های ایمیدرو و فولاد خوزستان و چند شرکت بزرگی که می‌توانند در اینجا سرمایه گذاری کنند باید تسریع شود، مقدمات را باید استاندار و وزیر صمت فراهم کنند تا سریعا صنعتی اشتغال زا در منطقه ایجاد شود.

رییس جمهور یکی از دغدغه‌های به حق و اصلی مردم ایذه و مناطق اطراف را اشتغال و توسعه کشاورزی و دامداری عنوان کرد و گفت: سرمایه گذاری صنعتی مهمی با هدف ایجاد اشتغال برای جوانان در بخش فولاد برای این شهرستان درنظر گرفته شده که این مهم با پیگیری‌های وزارت صمت و استاندار خوزستان انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: در همین ارتباط، اعتبارات مناسبی برای فعالیت بیش از ۲۰۰ نفر از کسانی که آمادگی خود برای فعالیت در بخش تولیدات گلخانه‌ای را اعلام کرده اند نیز فراهم خواهد شد.

رییس جمهور اشتغال را یکی از چالش‌های اصلی مردم ایذه دانست و گفت: علاوه بر کارهای انجام شده در بخش دامداری و کشاورزی و همچنین توسعه کسب و کارهای مربوطه، سرمایه گذاری صنعتی بزرگی انجام می‌شود.

 سفرم به خوزستان و شهر ایذه نمایشی نیست و منتج به تصمیمات عملی می‌شود

آیت الله رییسی تاکید کرد: سفر من به ایذه به هیچ عنوان نمایشی نیست و آمده ام که به صورت عملی، تصمیمات عینی و مناسبی برای رفع مسایل و مشکلات این دیار گرفته شود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه تامین آب مورد نیاز شهر ایذه باید به سرعت پیگیری و انجام شود، گفت: دستورات لازم به استاندار و وزیر نیرو داده شده تا طرح انتقال آب به ایذه به منظور تامین مصارف شرب و کشاورزی عملیاتی و خواسته به حق مردم منطقه محقق شود. 

وی با اشاره به اینکه انتقال آب از کارون ۳ به ایذه به طور قطع تسریع خواهد شد، ادامه داد: طرح مطالعاتی انتقال آب از این سد به ایذه انجام و اعتبار لازم نیز تخصیص داده شده است و در این سفر تمام موانع رسیدن آب به ایذه را رفع می‌کنیم. 

آیت الله رییسی اظهار کرد: سفرهای استانی دولت شعاری و نمادین نیست بلکه هدف اصلی سفرها، بررسی مشکلات و در ادامه کار و تلاش برای رفع کمبودها و محرومیت ها است.

رییس جمهور در ادامه افزود: اشتغال، ازدواج و مسکن سه موضوع مهم و محوری برای جوانان کشور است که دولت برای آن برنامه‌ریزی کرده است و اجرای آن نیز در دستور کار قرار دارد.

آیت الله رئیسی همچنین به تکمیل راه های ارتباطی خوزستان و به طور خاص شهرستان ایذه اشاره کرد و افزود: به همین منظور علاوه بر مطالعات کاربردی، سرمایه گذاری لازم در این زمینه انجام می شود.

رییس جمهور در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهرستان ایذه، افزود: ایذه منطقه‌ای باستانی و گردشگری است که سرمایه گذاری برای تقویت و توسعه اقتصاد گردشگری در این منطقه یک موضوع محوری و مورد حمایت دولت است. 

وی  اظهار کرد: طبیعت بسیار زیبا و بکر ایذه یکی از جاذبه‌های اصلی و مهم گردشگری منطقه است که تقویت و توسعه زیرساخت ها برای فعال کردن صنعت گردشگری در این شهرستان به صورت جدی دنبال می شود. 

 آیت الله رییسی، ایذه و منطقه ایل بختیاری را دارای استعداد فراوان ورزشی بیان کرد و گفت: احداث سالن‌های ورزشی چند منظوره برای بانوان شهرستان ایذه برنامه ریزی شده که ساخت این سالن ها به زودی آغاز می شود. 

رییس دولت سیزدهم، حراست از سرمایه فرهنگی ایل بختیاری را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: سنت های ایل بختیاری همواره با آداب و اعتقادات دینی و مذهبی گره خورده که باید تلاش کنیم این فرهنگ غنی و اصیل حفظ شود. 

 حضور در جمع مردم ایذه برای این طلبه خدمتگزار افتخار بزرگی است

آیت الله رئیسی همچنین با قدردانی از حضور گسترده و استقبال باشکوه مردم ایذه اظهار کرد: حضور در این جمع ارزشمند برای بنده به عنوان طلبه‌ای خدمتگزار و همکارانم توفیق بزرگی است.

وی گفت: تاریخ این سرزمین نشانه های زیادی از رشادت، شجاعت و ایستادگی مردم لر و ایل بختیاری دارد، تاریخ ایل بختیاری و این خطه گواه این است که مردم این سرزمین همواره در برابر زیاده طلبی ها ایستادگی و مقاومت کرده اند.
 
آیت الله رییسی همچنین به مقام شامخ شهدای شهرهای ایذه، باغملک، صیدون، میداوود و دهدز ادای احترام کرد و افزود: مردم این دیار همواره پشتوانه ای با ارزش برای انقلاب اسلامی بوده و هستند. 

رییس جمهور که صبح امروز(جمعه ۱۸ اسفند) به منظور بهره برداری از چندین پروژه مهم و بزرگ تولیدی، صنعتی و خدماتی وارد استان خوزستان شد، در میان خیل عظیم جمعیت استقبال کننده وارد شهرستان ایذه شد.

این هشتمین سفر رییس جمهور از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون به خوزستان است.

افتتاح چندین طرح‌ پتروشیمی، بیمارستان بندر امام خمینی (ره) ، سفر به مناطق عملیاتی و حضور در جمع کاروان‌های راهیان نور، بهره برداری از کارخانه فولاد زمزم سه و فولاد آتیه در اهواز و بهره برداری از چند پروژه مهم آب و فاضلاب از جمله برنامه های رییس جمهور در سفر به خوزستان است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم