×
اجتماعی
شناسه خبر : 166945
تاریخ انتشار : جمعه 1402/12/18 ساعت 12:57
وضعیت دریاچه ارومیه رو به بهبود/ حفاظت مشارکتی در دستورکار سازمان محیط ‌زیست

وضعیت دریاچه ارومیه رو به بهبود/ حفاظت مشارکتی در دستورکار سازمان محیط ‌زیست

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: وضعیت دریاچه ارومیه به کوری چشم کسانی که نمی‌خواهند شادابی این کشور را بیند، رو به بهبود است.

نورنیوز_گروه اجتماعی: علی سلاجقه در سفری به کاشان و در حاشیه بازدید از عرصه های طبیعی قمصر و برزک به عنوان بخشی از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست، در سخنانی با بیان اینکه حفاظت مشارکتی را به عنوان موضوع اساسی در دستورکار قرار دادیم، خاطرنشان کرد: در این بخش برای طبیعت‌گردی مناطق حفاظت شده برنامه‌ریزی می‌شود که شهرستان کاشان نیز در این قسمت از بومیان خود منطقه استفاده خواهد کرد .

وی مساله پسماندهای کشور را از جمله موضوعاتی دانست که دولت توجه ویژه به آن دارد و افزود: در موضوع پسماند سراوان استان گیلان حدود ۶۰ درصد کار انجام شده است تا پسماندها ساماندهی شود زیرا پسماند ارزش افزوده برای کشور دارد؛ یک فرهنگسازی خوبی در این باره صورت گرفته است و  هر ماه یک نشست ملی داریم‌.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: درخصوص گرد و غبار در بُعد داخلی و بین المللی موفقیت‌های بسیار عالی کسب کردیم که هفته قبل در نشست محیط ‌زیست سازمان ملل پیشنهاد و قطعنامه ایران پذیرفته شد و یک ظرفیت ملی و بین المللی ایجاد کرده است.

سلاجقه با بیان اینکه در حوزه تنوع زیستی گام های خوبی برداشته شده به طوری که در کاهش شکار خوشبختانه وضعیت بسیار خوبی داشتیم، گفت:  در آمار سرشماری حیات وحش و گونه ها وضعیت مناسبی است و اگر شرایط اقلیمی کمک کند مشکل تالاب‌ها هم برطرف می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه قبل از بارش‌های اخیر بسیاری از تالاب‌های کشور وضعیت مناسبی نداشتند، افزود: با اقداماتی که شده تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه در وضعیت بسیار خوبی بودند و بارش‌های اخیر هم سبب شد که اکنون دریاچه در وضعیت بسیار مناسبی باشد.

معاون رئیس جمهور درخصوص دریاچه ارومیه اظهار داشت: برای نخستین بار موضوع حقابه در حال پیگیری است، وزارت نیرو اقدام به رها سازی دو سد را کرده است و طبق هماهنگی های صورت گرفته  تا پایان سال نیز مابقی سدهای حوضه آبخیز این دریاچه رهاسازی می شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از آنچه که متأسفانه معاندین و مغرضین این دریاچه را از نقشه ایران حذف کرده بودند و به کوری چشم کسانی که نمی‌خواهند شادابی این کشور را بیند، وضعیت دریاچه ارومیه رو به بهبود است.

به گفته سلاجقه،  مجله ساینس یکی از مجلات علمی مهم جهان درباره خلیج گرگان مطلبی نوشت و آن را یکی از دستاوردهای بسیار مهم برای کشور ایران دانسته است؛ در چهار هفته اول ۳۰۰۰ هکتار به تالاب گرگان اضافه شد و در بحث طبیعت گردی آشوراده لایروبی که انجام شد و همچنان در حال انجام است.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست زیست، وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم چند میثاق‌نامه ملی محیط‌زیستی بسته است که آن ها را رعایت می کند که از جمله آنها این است که هیچ پروژه عمرانی را بدون مجوز محیط زیست کلنگ نمی‌زند و میثاق دیگر این است هر صنعتی بخواهد اجرا شود قبل از آن حتما باید تصفیه پساب را اجرا کند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ