×
اجتماعی
شناسه خبر : 166735
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/12/16 ساعت 09:36
5 منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

5 منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با تأکید بر وجود بیش از 261 هزار پلاک فرسوده در پایتخت، گفت: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود.

نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: سید مهدی هدایت، در مورد تولید مسکن در پایتخت به سیاست‌های شهرداری تهران و همسو کردن این موضوع با بحث تولید مسکن و بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: اقدامات خوبی در بحث تولید مسکن، رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران و نوسازی شهری در مسیر اجرا صورت گرفته که دولت برای اولین بار سیاست‌هایش در موضوع بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده و تولید مسکن با شهرداری تهران همسو شده و این امر نوید اتفاقات خیلی خوب در شهر تهران است.

سیاست شهرداری تهران در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است

او عنوان کرد: سیاست ما در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است؛ در منطقه ۱۹ کار اجرایی یک محله الگوی جدید شروع شده که طراحی این محله الگو از طریق فراخوان عمومی انجام و یک طراحی خیلی خوب با محوریت مسجد با تأمین تمام خدمات مورد نیاز و ساخت همزمان مسکن آغاز شده و در واقع در این محلات رویکرد ما ایجاد محلات با هویت شهری، جدا کردن قلمروهای عمومی و خصوصی و همچنین ایجاد خدمات هفتگانه، استفاده از تکنولوژی‌های نوین ساخت و بحث مصرف انرژی است.

به گفته مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، اتفاقات خوبی در قالب ایجاد محلات الگو در پایتخت در حال اجراست که این محلات الگو در شهر تهران در محدوده‌هایی که امکان اجرای محلات الگو باشد تکثیر خواهد شد، ولی بیشترین تمرکز ما در بافت‌های فرسوده است.

وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران 

هدایت به وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران اشاره کرد و ادامه داد: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود. در شهر تهران بیشتر ساخت و سازها را بخش خصوصی انجام می‌دهد و امیدواریم بین دو تا ۳ سال عرضه بسیار خوبی در شهر تهران شروع شود.

مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی تهران 

او با تأکید بر اینکه باید مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی صورت می‌گیرد که برای اولین بار مصوبه آن در شورای شهر طی هفته‌های گذشته تصویب شد، اظهار کرد: براساس این مصوبه می‌توانیم در محدوده‌هایی که به علت تاریخی بودن امکان نوسازی نیست پروانه مرمت و مقاوم سازی را با ملاحظات میراثی و نظر وزارت میراث فرهنگی ارائه بدهیم.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: عرضه مسکن‌هایی را که از سال گذشته شروع کرده بودیم به ۳۰ درصد رسیده و ما ساز و کاری مثل دولت برای مسکن نداریم، بطوریکه حضور شهرداری تهران در موضوع مسکن بیشتر بحث رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران، نوسازی بافت‌های فرسوده و افزایش عرضه مسکن استطاعت پذیر است.

۵ منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

هدایت ادامه داد: در مناطق ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۵ بیشترین محدوده‌های بافت‌های فرسوده قرار دارد؛ اما در محدوده‌هایی هم بصورت لکه‌ای بافت فرسوده داریم که برای این محدوده‌ها هم برای اولین بار طرح موضعی تهیه و ابلاغ شد تا در مسیر نوسازی شهری قرار گیرند.

انتظار داریم سال آینده، سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد

او در پایان همچنین به فرایند ایمن سازی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: وقتی نوسازی اتفاق بیفتد تاب آوری را در شهر بیشتر می‌کند، در بحث ایمن سازی ساختمان‌ها بخشی را پروژه‌ای ورود کردیم، در بخشی از محدوده‌ها هم به صورت طرح های موضوعی و موضعی ورود کردیم. نوسازی در شهر تهران نسبت به سال قبل بیشتر شده و انتظار داریم سال آینده سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران