×
اجتماعی
شناسه خبر : 166735
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/12/16 ساعت 09:36
5 منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

5 منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با تأکید بر وجود بیش از 261 هزار پلاک فرسوده در پایتخت، گفت: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود.

نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: سید مهدی هدایت، در مورد تولید مسکن در پایتخت به سیاست‌های شهرداری تهران و همسو کردن این موضوع با بحث تولید مسکن و بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: اقدامات خوبی در بحث تولید مسکن، رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران و نوسازی شهری در مسیر اجرا صورت گرفته که دولت برای اولین بار سیاست‌هایش در موضوع بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده و تولید مسکن با شهرداری تهران همسو شده و این امر نوید اتفاقات خیلی خوب در شهر تهران است.

سیاست شهرداری تهران در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است

او عنوان کرد: سیاست ما در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است؛ در منطقه ۱۹ کار اجرایی یک محله الگوی جدید شروع شده که طراحی این محله الگو از طریق فراخوان عمومی انجام و یک طراحی خیلی خوب با محوریت مسجد با تأمین تمام خدمات مورد نیاز و ساخت همزمان مسکن آغاز شده و در واقع در این محلات رویکرد ما ایجاد محلات با هویت شهری، جدا کردن قلمروهای عمومی و خصوصی و همچنین ایجاد خدمات هفتگانه، استفاده از تکنولوژی‌های نوین ساخت و بحث مصرف انرژی است.

به گفته مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، اتفاقات خوبی در قالب ایجاد محلات الگو در پایتخت در حال اجراست که این محلات الگو در شهر تهران در محدوده‌هایی که امکان اجرای محلات الگو باشد تکثیر خواهد شد، ولی بیشترین تمرکز ما در بافت‌های فرسوده است.

وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران 

هدایت به وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران اشاره کرد و ادامه داد: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود. در شهر تهران بیشتر ساخت و سازها را بخش خصوصی انجام می‌دهد و امیدواریم بین دو تا ۳ سال عرضه بسیار خوبی در شهر تهران شروع شود.

مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی تهران 

او با تأکید بر اینکه باید مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی صورت می‌گیرد که برای اولین بار مصوبه آن در شورای شهر طی هفته‌های گذشته تصویب شد، اظهار کرد: براساس این مصوبه می‌توانیم در محدوده‌هایی که به علت تاریخی بودن امکان نوسازی نیست پروانه مرمت و مقاوم سازی را با ملاحظات میراثی و نظر وزارت میراث فرهنگی ارائه بدهیم.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: عرضه مسکن‌هایی را که از سال گذشته شروع کرده بودیم به ۳۰ درصد رسیده و ما ساز و کاری مثل دولت برای مسکن نداریم، بطوریکه حضور شهرداری تهران در موضوع مسکن بیشتر بحث رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران، نوسازی بافت‌های فرسوده و افزایش عرضه مسکن استطاعت پذیر است.

۵ منطقه‌ای که بیشترین بافت فرسوده را در خود جای داده‌ است

هدایت ادامه داد: در مناطق ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۵ بیشترین محدوده‌های بافت‌های فرسوده قرار دارد؛ اما در محدوده‌هایی هم بصورت لکه‌ای بافت فرسوده داریم که برای این محدوده‌ها هم برای اولین بار طرح موضعی تهیه و ابلاغ شد تا در مسیر نوسازی شهری قرار گیرند.

انتظار داریم سال آینده، سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد

او در پایان همچنین به فرایند ایمن سازی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: وقتی نوسازی اتفاق بیفتد تاب آوری را در شهر بیشتر می‌کند، در بحث ایمن سازی ساختمان‌ها بخشی را پروژه‌ای ورود کردیم، در بخشی از محدوده‌ها هم به صورت طرح های موضوعی و موضعی ورود کردیم. نوسازی در شهر تهران نسبت به سال قبل بیشتر شده و انتظار داریم سال آینده سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا