×
بین الملل
شناسه خبر : 166440
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/13 ساعت 11:33

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

کشتار گرسنگانی که در انتظار غذا بودند

جهان بار دیگر شاهد جنایتی هولناک بود که رژیم صهیونیستی با کشتار گرسنگان و تشنگانی رقم زد که در انتظار دریافت کمک‌های امدادی جهانی بودند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: هفته گذشته مقامات بهداشتی غزه خبر دادند حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان به هنگام دریافت غذا و کمک‌های انسانی منجر به شهادت 112 نفر و زخمی شدن بیش از 700 تن دیگر شد. سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه هم در گزارشی اعلام کرد که تحقیقات اولیه حاکی از آن است که نظامیان رژیم صهیونیستی عامل کشتار آوارگان فلسطینی در صف انتظار دریافت کمک‌های بشردوستانه در غرب غزه هستند.

تیم‌های تحقیقاتی این سازمان اسناد و مدارکی در مورد شلیک گسترده و مستقیم  سربازان رژیم صهیونیستی به سمت این آوارگان  بدست آورده اند که طی آن ۱۱۲ نفر شهید و ۷۶۰ نفر دیگر زخمی شدند

«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل روز پنجشنبه با قرائت بیانیه «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل گفت: «دبیر کل سازمان ملل حادثه امروز در شمال غزه را محکوم کرد».  

این جنایت چنان هولناک است که حتی کشورهای غربی نیز مصلحت‌اندیشی را کنار گذاشته و سکوت خود را شکسته‌اند؛ چنانکه «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این اقدام را «قتل عامی جدید» و «کاملاً غیر قابل قبول» خواند و آن را محکوم کرد.

وزارت خارجه فرانسه نیز اعلام کرد اقدام نظامیان رژیم اسرائیل در تیراندازی به سمت غیرنظامیان در غزه که به دنبال غذا هستند، غیرقابل توجیه است و به آتش‌بس فوری و دائمی در غزه برای ورود کمک های انسانی به این منطقه نیاز است.

هرچند از رژیمی که بیمارستان‌ها و آمبولانس‌های حامل مجروحان را هدف گلوله قرار می‌دهد و از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی برای نسل‌کشی غزه استفاده می‌کند، چنین جنایتی دور از انتظار نیست اما این اتفاق در مقطع کنونی را می‌توان برگرفته از عواملی دانست که نه تنها از ماهیت واقعی روند تحولات دو سوی جنگ غزه پرده برمی‌دارد، بلکه نقش‌آفرینی بازیگران دیگر را در این کشتار آشکار می‌سازد. در این‌باره چند نکته قابل تأمل است؛

نخست اینکه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی به کشتار و ادامه جنگ برای اهدافی همچون «نابودی حماس»، «سلطه بر غزه» و «آزادسازی اسرای صهیونیست‌ در بند حماس»  ادامه می دهد که عملا این مسئله محقق نشده و در نهایت این رژیم و غرب مجبور به پذیرش ماهیت ماندگار حماس و مذاکره برای تبادل اسرا شده‌اند. در این میان نتانیاهو از یک سو در عرصه داخلی با شدت‌گرفتن اعتراضات خیابانی و مخالفان سیاسی به پایان حیات سیاسی‌اش نزدیک می‌شود و از سوی دیگر تقلای متحدان رژیم صهیونیستی همچون آمریکا و فرانسه با مشارکت برخی کشورهای عربی برای عقب‌نشینی حماس از شروط مذاکراتی‌اش همچون آزادی اسرای فلسطین، افزایش امدادرسانی به مردم و توقف واقعی تجاوزات رژیم صهیونیستی به نتیجه نرسیده اند.

با توجه به این شرایط نتانیاهو بار دیگر برگه کشتار و جنایت را تنها گزینه فرار خود از اعتراض‌های داخلی و سرپوش‌نهادن بر شکست تلقی کرده  و تلاش می کند با تحمیل زیاده‌خواهی‌های مذاکراتی به حماس دانسته از این توحش و جنون کشتار نتیجه بگیرد. رویکردی که البته بخشی از آن نیز برگرفته از سیاست همیشگی صهیونیست‌ها مبنی بر نسل‌کشی فلسطینی‌هاست؛ چنانکه «مایکل فخری»، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حق غذا اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه «گاردین» با تأکید بر اینکه ممانعت از دسترسی به غذا جنایت جنگی محسوب می‌شود، تصریح کرد اسرائیل به شکل عمدی فلسطینی‌ها را گرسنگی می‌دهد.

دوم آنکه در کنار رژیم صهیونیستی نقش کشورهای غربی را در این کشتار به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم نمی‌توان نادیده گرفت. آمریکا در روزهای گذشته در کنار اختصاص بودجه کمک نظامی و اقتصادی به رژیم صهیونیستی بار دیگر در شورای امنیت قطعنامه الجزایر برای برقراری آتش‌بس را وتو کرده و خود پیش‌نویس قطعنامه‌ای را ارائه داده که بسیاری آن را مجوز کشتار در غزه می‌دانند. سران غرب در نشست‌های اتحادیه اروپا و نهادهای جهانی همچون شورای حقوق بشر به جای پرداختن به نسل‌کشی غزه به یاوه‌گویی و داستان‌سرایی‌های مضحک علیه ایران پرداخته‌اند که ادعاهای رئیس کمیسیون اروپا درباره نقش ایران در تسلیح روسیه در نشست اروپا یا ادعای وزیر خارجه آلمان در شورای حقوق بشر علیه حقوق بشر در ایران نمودی از این رفتارهای موذیانه و غیر اصولی غرب در قبال غزه است.  دولتمردان آمریکا در حالی ژست حمایت از آتش‌بس در غزه را می‌گیرند که عملا همچنان بازی در زمین رژیم صهیونیستی را ادامه می‌دهند؛ ادعای راهکار دو دولتی با تغییر ساختار تشکیلات خودگردان و حذف حماس تنها بخشی از رفتارهای غرب است که زمینه‌ساز گستاخی و تشدید توحش صهیونیست‌هاست که به نسل‌کشی گرسنگانی منجر شده که در صف دریافت کمک غذایی بوده‌اند.

این مشارکت در کشتار چنان است که بایدن به جای محکوم‌سازی جنایات رژیم صهیونیستی در سخنانی به اقدام رژیم صهیونیستی در ممانعت از دسترسی فلسطینیان به غذا اشاره کرد و گفت: «حادثه کمک‌های غذایی امروز در غزه، مذاکرات مربوط به گروگان‌ها را پیچیده خواهد کرد». مجموع این رفتارها نشان می‌دهد که غرب که این روزها به دنبال نقش‌آفرینی در کشتارهای بیشتر در جنگ اوکراین است، عملا در کشتار بیشتر غزه نیز نقش دارد و نه تنها نمی‌تواند با واژگانی همچون لزوم برقراری آتش‌بس، توقف جنگ، نگرانی از تلفات غیر نظامیان و... خود را ناجی و بشر‌دوست معرفی کنند، بلکه خود بخشی از نسل‌کشی و جنایت در غزه است و باید همچون رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی مجازات گردد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
900 نفر از زندان اوین بعد از حمله صهیونیست‌ها آزاد شدند
نبرد خاموش در دل کویر؛ محیط‌بانان و چالش‌های حفاظت از یوز ایرانی
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند
X
آگهی تبلیغاتی