×
سیاسی
شناسه خبر : 166323
تاریخ انتشار : جمعه 1402/12/11 ساعت 22:27
طحان نظیف: پس از پایان اخذ رای، میزان مشارکت اعلام می‌شود

طحان نظیف: پس از پایان اخذ رای، میزان مشارکت اعلام می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت: چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

نورنیوز_گروه سیاست: هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان شامگاه جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان اظهار کرد: عوامل نظارتی شورای نگهبان متشکل از ۲۳۰ هزار نفر از ناظران مردمی هستند که در کنار عوامل محترم اجرایی از آغازین ساعات و دقایق رای گیری در کنار این عزیزان بودند و بر روند انتخابات نظارت داشتند.

وی گفت: در گزارش‌های میدانی مشکل خاصی نبوده و من بعد از ظهر در شهر تهران در چند شعبه اخذ رای حضور پیدا کردم و الحمدالله با مشکل خاصی مواجه نبودیم. سامانه مردم ناظر هم از ابتدا گزارش‌هایی که از طرف مردم ارسال می‌شود را مورد پیگیری قرار می‌دهند.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: با همکاری خوبی که با همکاران اجرایی و نظارتی وجود داشته، روند انتخابات روان و بدون مشکل بوده و گزارشات متعددی را از سامانه دریافت کردیم و همه موارد را هم پیگیری کردیم؛ لذا روند نظارتی با خلأ و نقصانی مواجه نبوده است.

طحان نظیف تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است این است که آرای مردم تا آخرین لحظه اخذ شود؛ خصوصاً در مناطقی از کشور که با برودت هوا مواجهیم تمام تلاش‌مان بر این است که آرای مردم اخذ شود و این آمادگی در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه «انتخابات در سلامت و صحت همچنان در حال انجام است و همچنان هم اگر گزارشی را از مردم دریافت کنیم تا انتها پیگیری خواهیم کرد»، عنوان کرد: حسب گزارشی که داریم در برخی از مناطق شعب با ازدحام مواجهیم که جای نگرانی وجود ندارد؛ برای ما بسیار حائز اهمیت است که آرای همه مردم اخذ شود.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت: چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

طحان نظیف همچنین در پاسخ به پرسشی  درباره توییت عجیب محمدباقر قالیباف که در آن از عبارت «فقط پیروزی در انتخابات مهم نیست، افزایش مشارکت اولویت است»، گفت: بلاخره رقبا در فضای سیاسی ممکن است صحبت هایی را مطرح کنند و به زعم خود مردم را دعوت به مشارکت یا لیست کنند؛ ما همچنان درحال اخذ رأی از مردم هستیم و هنوز صندوقی باز نشده است که بتوان نسبت به نتایج اعلام نظر داشت.

وی تصریح کرد: من چون متن این پیام [توییت] را نخوانده‌ام، اجازه دهید نسبت به محتوای آن اظهار نظر نکنم، ولی در فضای سیاسی بالاخره اینگونه موارد مطرح می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور