×
سیاسی
شناسه خبر : 166323
تاریخ انتشار : جمعه 1402/12/11 ساعت 22:27
طحان نظیف: پس از پایان اخذ رای، میزان مشارکت اعلام می‌شود

طحان نظیف: پس از پایان اخذ رای، میزان مشارکت اعلام می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت: چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

نورنیوز_گروه سیاست: هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان شامگاه جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان اظهار کرد: عوامل نظارتی شورای نگهبان متشکل از ۲۳۰ هزار نفر از ناظران مردمی هستند که در کنار عوامل محترم اجرایی از آغازین ساعات و دقایق رای گیری در کنار این عزیزان بودند و بر روند انتخابات نظارت داشتند.

وی گفت: در گزارش‌های میدانی مشکل خاصی نبوده و من بعد از ظهر در شهر تهران در چند شعبه اخذ رای حضور پیدا کردم و الحمدالله با مشکل خاصی مواجه نبودیم. سامانه مردم ناظر هم از ابتدا گزارش‌هایی که از طرف مردم ارسال می‌شود را مورد پیگیری قرار می‌دهند.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: با همکاری خوبی که با همکاران اجرایی و نظارتی وجود داشته، روند انتخابات روان و بدون مشکل بوده و گزارشات متعددی را از سامانه دریافت کردیم و همه موارد را هم پیگیری کردیم؛ لذا روند نظارتی با خلأ و نقصانی مواجه نبوده است.

طحان نظیف تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است این است که آرای مردم تا آخرین لحظه اخذ شود؛ خصوصاً در مناطقی از کشور که با برودت هوا مواجهیم تمام تلاش‌مان بر این است که آرای مردم اخذ شود و این آمادگی در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه «انتخابات در سلامت و صحت همچنان در حال انجام است و همچنان هم اگر گزارشی را از مردم دریافت کنیم تا انتها پیگیری خواهیم کرد»، عنوان کرد: حسب گزارشی که داریم در برخی از مناطق شعب با ازدحام مواجهیم که جای نگرانی وجود ندارد؛ برای ما بسیار حائز اهمیت است که آرای همه مردم اخذ شود.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت: چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

طحان نظیف همچنین در پاسخ به پرسشی  درباره توییت عجیب محمدباقر قالیباف که در آن از عبارت «فقط پیروزی در انتخابات مهم نیست، افزایش مشارکت اولویت است»، گفت: بلاخره رقبا در فضای سیاسی ممکن است صحبت هایی را مطرح کنند و به زعم خود مردم را دعوت به مشارکت یا لیست کنند؛ ما همچنان درحال اخذ رأی از مردم هستیم و هنوز صندوقی باز نشده است که بتوان نسبت به نتایج اعلام نظر داشت.

وی تصریح کرد: من چون متن این پیام [توییت] را نخوانده‌ام، اجازه دهید نسبت به محتوای آن اظهار نظر نکنم، ولی در فضای سیاسی بالاخره اینگونه موارد مطرح می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد