×
اقتصادی
شناسه خبر : 165857
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/12/06 ساعت 17:01
متقاضیان خودرو ٣ روز برای جایگزینی فرصت دارند

متقاضیان خودرو ٣ روز برای جایگزینی فرصت دارند

سامانه یکپارچه خودروهای داخلی در اطلاعیه‌ای نسبت به طرح تبدیل اختیاری محصولات یکی از شرکت‌های خودروساز ویژه متقاضیانی که نوبت تحویل آن‌ها زمستان سال جاری تعیین‌ شده اعلام کرد که از فردا به مدت سه روز (از دوشنبه لغایت روز چهارشنبه) می‌توانند خودروی خود را ابتدا لغو سفارش‌ کرده و سپس از بین هفت محصول عرضه شده توسط دو شرکت خودروساز دیگر، محصول مورد نظر خود را انتخاب کنند.

نورنیوز-گروه اقتصاد: براساس آخرین اطلاعیه منتشر شده در سامانه یکپارچه فروش خودروهای داخلی، در راستای جلب رضایت متقاضیان محصولات یک گروه خودروسازی، برای آن دسته از متقاضیان دارای اولویت با نوبت زمستان ۱۴۰۲ امکان تبدیل اختیاری محصول انتخابی با هفت محصول قابل عرضه از دو شرکت دیگر فراهم شده است.

متقاضیانی که در فروش‌های یکپارچه محصولات خودروسازان داخلی دو محصول فیدلیتی و دیگنیتی با موعد تحویل زمستان ١۴٠٢ دریافت کرده‌اند می‌توانند از فردا (دوشنبه هفتم اسفند ماه) خودروی خود را به محصولی دیگر از محصولات عرضه شده توسط  سایر شرکت‌های تولیدی که در ادامه جدول آن آمده است، تبدیل کنند.

برای این منظور متقاضیان از فردا (دوشنبه هفتم اسفند ماه) به مدت سه روز (تا پایان روز چهارشنبه ٩ اسفند ماه) فرصت دارند که از طریق سایت سامانه یکپارچه تخصیص خودروهای داخلی (www.esalecar.ir) برای تبدیل خودروی خود اقدام کنند.  

گفتنی است که برای این تبدیل، ابتداً متقاضی می‌بایست با مراجعه به صفحه جزئیات سفارش،  نسبت به انتخاب گزینه لغو سفارش خود اقدام کند تا خودروی تخصصی قبلی حذف شود؛ پس از لغو سفارش محصول قبلی توسط متقاضیان، امکان انتخاب یک محصول از سبد محصولات اعلامی در سایت برای آن‌ها، میسر خواهد شد.

بدیهی است با توجه به ظرفیت محدود برخی از محصولات، در صورت تکمیل ظرفیت آن محصول، متقاضیان می بایست نسبت به انتخاب محصول دیگر از محصولات عرضه شده اقدام کنند.

پس از مشارکت متقاضیان در طرح تبدیل اختیاری،  فراخوان توسط خودروساز جدید، برای مشتریان به جهت تکمیل وجه خودرو ارسال می‌شود؛ بدیهی است که عدم تکمیل وجه توسط مشتریان در زمان مقرر برای محصول جدید، که بازه‌ای هفت روزه در نظر گرفته شده است،  به منزله انصراف از طرح تلقی خواهد شد و متقاضی از اولویت بندی خودرو داخلی در سامانه یکپارچه حذف می‌شود.

شایان ذکر است که در صورت لغو سفارش و عدم انتخاب محصول جدید، پس از پایان مهلت ثبت‌نام، سفارش متقاضی به محصول قبلی (همان خودروی تخصصی اول) بازگردانده می‌شود.

مجدد خاطرنشان می‌شود که از فردا،  دوشنبه (هفتم اسفند ماه) الی چهارشنبه (نهم اسفند ماه) به مدت سه روز امکان تبدیل اختیاری محصولات فوق‌الذکر برای متقاضیان باقیمانده محصولات بهمن موتور از لیست انتظار مشتریان نوبت زمستان ۱۴۰۲ فراهم است و پس از اطلاع‌رسانی توسط خودروساز محصول جدید، امکان ثبت‌نام نهایی و تکمیل وجه به مدت هفت روز انجام می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول