×
اجتماعی
شناسه خبر : 164728
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/11/24 ساعت 09:13

رصد مطبوعات

رصد مطبوعات

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: بخش حذف‌شده بیانیه ۱۱۰ اصلاح‌طلب 

فرهیختگان بیانیه ۱۱۰ فعال سیاسی اصلاح‌طلب را به فال نیک گرفته و در دلیل این استقبال نوشته است: نه‌تنها به‌خاطر اینکه دعوت به حضور موثر در انتخابات را به‌عنوان یک کنش مدنی ترویج می‌کند -‌که البته این هم مهم است‌- بلکه به‌خاطر اینکه در حد خود جریان سیاست‌ورزی در ایران را به‌سمت چالش واقع‌گرایی سوق می‌دهد. 

به نوشته این روزنامه، روح حاکم بر بیانیه ۱۱۰ نفری دو نکته مهم دارد؛ اول اینکه مشارکت‌جویی فارغ از نتیجه، خودش موضوعیت دارد و نه صرفا طریقیت. ثانیا رسیدن به هدف چه در دراز‌مدت و چه در کوتاه‌مدت راهی جز صندوق رای و مشارکت ندارد. بیانیه ۱۱۰ نفری موسوم به متن روزنه‌گشایی البته بندی محذوف و نانوشته هم دارد که ما مسیر تحریم را یک‌بار تا آخر رفته‌ایم و چیزی آخرش ندارد.

مخاطبان موافق نیستند 

دنیای اقتصاد نوشته که حدود ۹۵ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی این روزنامه با اختصاص ۲۴ هزار میلیارد تومان بودجه به صداوسیما در سال ۱۴۰۳ مخالف هستند. این یعنی تنها حدود ۵ درصد با این میزان بودجه موافق‌اند. این اختلاف بسیار فاحش،‌ نیازمند مطالعه و تحلیل دقیق و جدی است. 

نیروی جدید اصلاحات

هم‌میهن نامه ۱۱۰ اصلاح‌طلب را به عنوان «نیروی جدید اصلاحات» ارزیابی کرده و به نقل از یکی از امضا کنندگان آن نوشته است: این نامه در برابر جبهه اصلاحات و یا هیچ جریان دیگری منتشر نشده است. جبهه اصلاحات و احزاب عضو آن حق دارند تصمیم بگیرند که به دنبال منفذ خروج از این شرایط باشند یا نباشند. نویسندگان نامه دنبال ائتلافی از نخبگان مسئولیت‌پذیر و میانه‌رو هستند که مسئولانه وارد میدان شوند. 

سینمای ایران پوست انداخته است

کیهان در گزارشی از وضعیت سینمای ایران در دو سال اخیر نوشته است: در غیبت آن تحریمی‌ها، نسل تازه‌ای از فیلمسازان جوان به میدان آمدند که در پی جشنواره‌ها و حاشیه‌ها و فضاهای پرغوغا و خالی از هنر و فکر و اندیشه نیستند بلکه دغدغه سینما و کشور را داشته و دارند.  چهل و دومین جشنواره فیلم فجر‌، بیش از هر موضوعی، نوید و مژده همین فضای تازه و جدید را داد که سینمای ایران تقریبا از آن فضاهای فرمایشی و جشنواره‌ای و شبه‌روشنفکری و فیلمفارسی فاصله گرفته و میادین و عرصه‌های نوینی را در حیطه سینما و سینماگر و هنر و تفکر و اندیشه ملی و ایرانی تجربه می‌کند.

می‌توان گفت سینمای ایران به نوعی پوست انداخته و دیگر نیازی به آن چهره‌ها و عناصر پر‌مدعای جشنواره زده و مقلد و عروسکی ندارد. 

فضاهای تبلیغاتی بهائیت

جام جم گزارشی از آیین و تبلیغات بهائیت نوشته است. طبق این گزارش، بهائیت به تمام فضاهای تبلیغی خود به‌صورت کمی و کیفی نگاه می‌کند وعمدتا در شهرستان‌ها، روستاها، دانشگاه‌ها، سینماها و پارک‌ها فعالیت دارند. تشکیلات بهائیت در دانشگاه‌ها نفوذ بیشتری دارد.  یکی دیگر از فضاهایی که بهائیت بر آن انگشت گذاشته، ورود به تیم‌های ورزشی و باشگاهی است. در محافل ورزشی سعی تشکیلات فرقه بر این است تا با نفوذ افراد بهائی در یک تیم یا یک ورزشگاه، محل خاصی را تبدیل به پایگاه تبلیغ بهائیت کنند که باید برای جلوگیری از بروز چنین موضوعاتی، اطلاعات افراد جامعه را بالا برد و برنامه‌ای جامع برای استحکام اعتقادات نوجوانان و جوانان در فضاهای مجازی و حقیقی ارائه شود.

  پاسخ به نسبت‌های ناروا به امام(ره)

جمهوری اسلامی از نسبت دادن برخی دیدگاه‌ها به امام(ره) انتقاد کرده ، از جمله آنکه ادعا شده ایشان قانون را قبول نداشته است.

این روزنامه نوشت: صاحبان قلم به ویژه در حوزه‌های علمیه به تدوین افکار و سیره امام خمینی در بخش‌های مختلف بپردازند. پاسخ دادن به شبهه‌افکنان باید در دستور کار باشد. ایستادگی در برابر تهاجمی که به ریشه می‌شود، باید متن و محور اصلی اقدامات غیردرسی حوزه‌های علمیه باشد .


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا می دهد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شد
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی