×
اجتماعی
شناسه خبر : 164095
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/11/16 ساعت 09:42

رصد مطبوعات

رصد مطبوعات دوشنبه 16 بهمن 1402

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: حمله با پهپاد ۵۰۰ میلیون دلاری به ساختمان‌های خالی

احمد دستمالچیان سفیر سابق ایران در لبنان در آرمان ملی نوشته است: اساسا حملات آمریکا به عراق و سوریه نتیجه‌ای ندارد چرا که در حال تخریب ساختمان‌های خالی هستند و با پهپادهای پانصد میلیون دلاری این پایگاه‌ها را مورد اصابت قرار می‌دهند حال اینکه نیروهای مقاومت در این ساختمان‌ها حضور ندارند.

در نتیجه آمریکا وارد دور تسلسل باطلی شده است و این اقدامات ممکن است منطقه را با بحران‌های پیچیده‌تری روبه‌رو کند.

پزشکان بروند

اسدالله بادامچیان دبیرکل موتلفه اسلامی به شهروند گفته است: ما در سازمان نظام پزشکی در سال ۵۷، ۱۴هزار پزشک داشتیم، حتی در آن زمان پزشکان بنگلادشی و هندی به ایران می‌آمدند. اما امروز ما نزدیک به ۲۰۰هزار پزشک داریم که بیشتر از حد نیاز کشورمان است. در لس‌آنجلس از میان ٢میلیون ایرانی که در آنجا زندگی می‌کنند، پزشکان ایرانی را سرآمد و بهترین طبیبان می‌دانند که این برای مملکت ما افتخار است.

آمار داریم که در این ٤٥ سال حداکثر ۱۰هزار پزشک به کشورهای دیگر رفته‌اند. پزشکان بروند و ایرانی‌بودن خود را حفظ کنند، ارتباط‌شان را با فرهنگ ریشه‌دار مملکت‌شان حفظ کنند و قطع نکنند و فرهنگ ایران را گسترش دهند و این نیازمند تحول در سیاست‌هاست.

ورزش قوی ، مدیر قوی می‌خواهد

حسن روشن ، ملی‌پوش سابق فوتبال به قدس گفته است: رهبر معظم انقلاب فرمودند ایران قوی ورزش قوی می‌خواهد و به نظر من درصورتی این موضوع محقق می‌شود که مدیران ورزشی قوی داشته باشیم. مدیریت قدرتمند بسیار مهم است؛ چرا که اگر مدیران، ورزشی‌ها را درک کنند و در کنار این به وضعیت معیشتی و اقتصادی آن‌ها نیز رسیدگی شود، ورزشکاران هم انگیزه می‌گیرند و در رقابت‌های مختلف افتخارآفرینی می‌کنند. البته آقای هاشمی به عنوان وزیر نیز از جنس ورزش است و تجربه کافی را دارد و تاکنون تغییرات خوبی در برخی جاها انجام داده است.

شرکت‌های هواپیمایی: مالیات بر ارزش افزوده را از مسافران بگیرید

انجمن شرکت‌های هواپیمایی در جوابیه‌ای که برای شرق فرستاده، وضعیت صنعت هواپیمایی ایران را هشداردهنده دانسته و نوشته است: درحالی‌که نیاز ارزی شرکت‌های هواپیمایی برای امور جاری سالانه حدود ۸۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۹۰ میلیون دلار ارز به شرکت‌ها تخصیص یافته است. ضمنا نا تاکنون هیچ‌گونه تسهیلات ارزی بدون سود به شرکت‌های خصوصی این صنعت تعلق نگرفته است.

درحال‌حاضر ۱۱ درصد از قیمت هر بلیت هواپیما به‌عنوان مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) و عوارض هلال‌احمر (یک درصد) و عوارض ایمنی (۳۰ هزار ریال) و عوارض مسافری فرودگاه (۷۰ هزار ریال) به حساب‌های مربوطه دولت واریز می‌شوند؛ درحالی‌که در همه مشاغل و حرفه‌ها مالیات بر ارزش افزوده جداگانه محاسبه و از خریداران کالا یا خدمات اخذ می‌شود.

نتیجه نوسازی آمرانه تورم است

ابراهیم فیاض به عنوان جامعه‌شناس در فرهیختگان نوشته است: در نتیجه نوسازی آمرانه ، یک دولت به شدت متحکم روی کار می‌آید، مثل دولت غربگرای روحانی، هاشمی رفسنجانی و شروع به بازسازی به روش غربی می‌کنند.

تنها فرمولی که در این بعد اقتصادی در بازسازی آمرانه وجود دارد، تورم است. تورم اوج می‌گیرد و همه مسائل اخلاقی و علمی دچار فروپاشی می‌شود چیزی که در سال گذشته اتفاق افتاد به همین خاطر بود. و باعث شد ملت ضعیف بشود. اگر ملت ضعیف شود دولت هم ضعیف می‌شود.

در دولت قبل بومی‌گرایی نداشتیم و مشارکت کم بود. در این دوره اما بومی‌گرایی رشد کرده و دولت به فکر بازسازی آن‌چیزی است که از قبل وجود داشته است.
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی