×
فرهنگی
شناسه خبر : 164075
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/11/15 ساعت 22:04
آمارهای جالب جام ملت‌های آسیا؛ ایران در صدرِ برترین‌ها

آمارهای جالب جام ملت‌های آسیا؛ ایران در صدرِ برترین‌ها

رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در شرایطی به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود که ایران در آمار و ارقام عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشته و در بین تیم‌های هجومی این جام دیده می‌شود.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: هجدهمین دوره جام ملت‌های آسیا به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود. رقابت‌هایی که با حضور ۲۴ تیم آغاز و اکنون با مشخص شدن چهره ۴ تیم برتر به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود.

ثبت بیشترین پاس به نام کره؛ ایران در رده چهارم

در طول این مسابقات و تا قبل از بازی نیمه‌نهایی، ۴۸ بازی برگزار شده که در این دیدارها، ۱۲۱ گل از خط دروازه‌ها عبور کرده است. یک‌هزار و ۱۵۸ شوت، ۳۶۴ شوت در چارچوب و ۴۴هزار و ۳۱۳ پاس از دیگر آمار ثبت شده در هجدهمین دوره جام ملت‌های آسیا است.

کره‌جنوبی با ثبت سه‌هزار و ۸۴۰ پاس اختلافی قابل توجه به سایر تیم‌های آسیایی دارد و بعد از آن ژاپن با ۲ هزار و ۹۶۷، استرالیا با ۲ هزار و ۶۹۶ و ایران با ۲ هزار و ۶۸۵ پاس دیده می‌شوند. البته با توجه به حذف ژاپن و استرالیا باید منتظر جابه‌جایی در این بخش باشیم و به نظر می‌رسد ایران به رده دوم صعود خواهد کرد.


 

سه‌تیم در صدر کلین‌شیت‌های جام

بعد از انجام ۴۸ بازی تیم‌های استرالیا، قطر و تایلند بیشترین آمار کلین‌شیت را به خود اختصاص داده‌اند. این تیم‌ها با ۳ کلین‌شیت بهترین عملکرد را در این بخش داشته‌اند و بعد از آنها بحرین، چین، اردن، عربستان، سوریه و ازبکستان با ۲ و ایران با یک کلین‌شیت دیده می‌شوند.

تنها بازی که ایران موفق شد دروازه خود را بسته نگاه دارد به دیدار ملی‌پوشان کشورمان برابر هنگ‌کنگ باز می‌گردد. دیداری که ۲۹ دی‌ماه و در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا برگزار شد.


 

اردن در صدر کارت زرد؛ قرقیزستان و ویتنام خشن‌ترین تیم‌های جام

در مجموع دیدارهای برگزار شده، ۱۶ بار با اعلام داوران، نقطه پنالتی نشان داده شده و ۱۴۹ کارت زرد و ۱۱ کارت قرمز به بازیکنان خاطی نشان داده شده است. در بین تیم‌هایی که بیشترین کارت زرد را گرفته‌اند، می‌توان به تیم‌هایی از جمله اردن و قطر با ۱۲، اندونزی و کره‌جنوبی با ۱۱، فلسطین و تاجیکستان با ۱۰ و استرالیا، ایران، ژاپن و ازبکستان با ۷ کارت اشاره کرد.

قرقیزستان و ویتنام نیز با دریافت ۲ کارت قرمز، در صدر تیم‌های خشن این جام هستند و بعد از آن‌ها استرالیا، ایران، عراق‌، اردن،‌ لبنان، تاجیکستان و امارات هر کدام یک کارت قرمز را به نام خود ثبت کرده‌اند که اخراج ما به نام مهدی طارمی درج شده است.

کره خوش‌شانس در پنالتی‌ها

بیشترین پنالتی در این جام برای کره‌جنوبی گرفته شده است. شاگردان یورگن کلینزمن در بازی برابر اردن، مالزی و استرالیا سه‌بار موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی در جریان بازی شده‌اند که باعث شد آنها تا نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا بالا بیایند. هوانگ هی چان در وقت‌های اضافه بازی برابر استرالیا و در دقیقه ۹۶ آخرین پنالتی کره‌ای‌ها را به ثمر رساند و جواز حضور شاگردان کلینزمن را در جمع ۴ تیم برتر قاره آسیا صادر کرد. بعد از آنها، ایران و امارات با ۲ پنالتی، استرالیا، اندونزی، عراق، ژاپن، اردن، مالزی و عمان هر کدام با یک پنالتی در رده‌های بعدی جای دارند.

ایران در بازی برابر سوریه و در دیدار مقابل ژاپن صاحب ۲ پنالتی شده که هر دو به گل تبدیل شد. پنالتی آخر ما در طول جام در دقیقه ۹۶ توسط علیرضا جهانبخش وارد دروازه ژاپن شد و ایران را به جمع ۴ تیم برتر قاره آسیا رساند.


 

کره و ایران در صدر تیم‌های شوت‌زن جام

در بین آمار شوت‌هایی که به چارچوب دروازه زده شده به آمار جالبی بر می‌خوریم. از مجموع یک‌هزار و ۱۵۸ شوت ثبت شده کره‌جنوبی با ۸۹، ایران با ۷۸، عربستان با ۷۱، تاجیکستان با ۷۰، ازبکستان با ۶۸، استرالیا با ۶۶ و ژاپن با ۶۵ شوت بیشترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند.

از ۳۶۴ شوت در چارچوب، کره با ۳۶، ایران با ۲۷، اردن با ۲۵، فلسطین و عربستان با ۲۲، امارات با ۲۰، ازبکستان با ۱۹، ژاپن با ۱۸ و استرالیا و عراق با ۱۷ شوت در چارچوب، بیشترین خطر را بر روی دروازه حریفان ایجاد کرده‌اند.

ثبت ۷۶ خطا به نام تاجیکستان

در هجدهمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا با آمار یک‌هزار و ۱۶۹ خطا بر می‌خوریم که در این بخش تاجیکستان با ۷۶، ازبکستان با ۷۳، ژاپن با ۶۸، کره با ۶۴، ایران و قطر با ۶۳، اردن با ۶۲، اندونزی با ۶۱، فلسطین با ۵۸ و استرالیا با ۵۶ خطا، رده‌های اول تا دهم را به خود اختصاص داده‌اند.

طارمی در تعقیب آیمن حسین؛ مهدی آقای گل می‌شود؟‌

در بین برترین گلزنان جام نام آیمن حسین عراقی با ۶ گل دیده می‌شود. بعد از او نام آیاسه یوئدا از ژاپن و اکرم عفیف از قطر با ۴ گل ثبت شده است. مهدی طارمی از ایران، سون هیونگ مین و لی‌کانگ‌این از کره جنوبی و عدی دباغ از فلسطین نیز سه‌گل را به ثمر رسانده‌اند و باید دید تا پایان جام این آمار چه تغییراتی را به همراه خواهد داشت. مهدی قائدی نیز با ثبت ۲ گل در بین گلزنان جام دیده می‌شود.


 

ژاپن هجومی‌ترین تیم؛ شاگردان قلعه‌نویی در رده سوم

در مجموع ۴۸ بازی برگزار شده تا این لحظه، ژاپن با ثبت ۱۲ گل در صدر تیم‌های گلزن جام قرار دارد. بعد از سامورایی‌ها نام کره جنوبی دیده می‌شود که ۱۱ گل را وارد دروازه حریفان کرده و شاگردان امیر قلعه‌نویی نیز با زدن ۱۰ گل به همراه عراق و ژاپن در رده سوم حضور دارند. البته با توجه به حذف این دو تیم باید منتظر ماند تا تکلیف این بخش مشخص شود چراکه یوزهای ایرانی این فرصت را دارند تا به با زدن گل‌های بیشتر عنوان بهترین تیم هجومی جام را به نام خود کنند. بعد از آنها استرالیا با ۹، قطر با ۸ و ازبکستان با ۷ گل دیده می‌شوند.

حالا همه نگاه‌ها به روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن است. سه‌شنبه ۱۷ بهمن اردن باید در ورزشگاه احمد بن‌علی رو در روی کره‌جنوبی قرار بگیرد و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایران باید در ورزشگاه الثمامه برای حضور در بازی فینال به مصاف قطر میزبان برود. هر دو دیدار از ساعت ۱۸:۳۰ آغاز خواهد شد و شاگردان قلعه‌نویی با ارائه بازی خوبی که برابر ژاپن از خود به نمایش گذاشتند هواداران تیم ملی فوتبال کشورمان را به کسب عنوان قهرمانی بیش از پیش امیدوار کردند.

بازی فینال طبق برنامه از ساعت ۱۸:۳۰ روز ۲۱ بهمن در ورزشگاه لوسیل آغاز خواهد شد و باید دید از بین ۴ تیم را یافته به نیمه نهایی، کدام تیم‌ها آخرین بازی جام ملت‌های آسیا را برگزار خواهند کرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟