نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: نقطه پایان نگاه غیرکارشناسی به بخش خصوصی
سازندگی بیانات رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندیهای داخلی و تذکر به وزارت نفت را تحلیل کرده و نوشته است: این اظهارنظر صریح، نقطه پایانی بود بر نگاهی که بخش خصوصی کشور را فاقد آمادگی و توانایی میداند.
حل چالشهای اساسی اقتصاد از ناترازی برق و گاز تا معضل آب، تضمین امنیت غذایی، توسعه زیرساختها و جهش فناوری بدون تردید وابسته به توسعه بخش خصوصی واقعی است.
بخش خصوصی کشور امروز به حدی توانمند شده است که این نقش را بپذیرد.
جیشالعدل را بزرگتراز آنچه هست تصور نکنیم
عطاءالله مهاجرانی در یادداشتی که اعتماد منتشر کرد، سفر وزیر امور خارجه ایران به پاکستان را با اهمیت توصیف کرد و نوشت: این سفر نقطه پایانی بر تنش سیاسی- تبلیغاتی پس از حملات موشکی بود.
رایزن پیشین ایران در پاکستان افزود: در این سفر به همکاری ایران و پاکستان در مقابله با تروریسم تاکید شده است. به گمانم نکته قابل توجه و، تامل درباره ریشههای تروریسم است. چرا تروریسم ضد ایران در پاکستان با عنوان جیشالعدل شکل گرفته است؟ چگونه موفق به تدارک پایگاه آموزش نظامی و عقیدتی در پاکستان در کوه سبز شدهاند؟ در واقع جیشالعدل، یک گروه تروریستی است که بایست به مبانی اعتقادی آنان و نظریه سیاسی و حمایت تشکیلاتی و مالی و تسلیحاتی آنان توجه کرد.
اگر جیشالعدل را در اندازهای بزرگتر تصور کنیم، میشود همان طالبان پاکستان.
آیا بقای طالبان پاکستان و فعالیتهای انتحاری و انفجاری آنان به مصلحت دولت و ملت پاکستان بوده است؟
دور تبلیغات بیهوده را خط بکشید
هممیهن با تحلیل دیدگاه محمد خاتمی و محمدجواد ظریف درباره انتخابات نوشت: وضعیت عمومی کشور بهگونهای است که بیش از همیشه نیازمند یک سپر دفاعی قوی در برابر دشمنان است.
گستره و قدرت دفاعی این سپر، میزان حضور مردم در انتخابات است. پس باید راهحلی برای آن داشت. این راه معطوف به تامین ویژگیهای انتخابات در سخنان خاتمی است و نه نکاتی که طرفداران وضع موجود میگویند.
آنان لحظهای به خود زحمت نمیدهند که این پرسش ساده را طرح کنند که چرا رغبت مردم به شرکت در انتخابات کم شده است؟ مگر مردم گرایش به بیگانه پیدا کردهاند یا از اسلام زده شدهاند؟ اگر چنین است که دیگر انتخابات برای چیست؟ بروید آنها را حل کنید. دور تبلیغات بیهوده را خط بکشید.
عیار کارگردان منتقد در جشنواره فجر
روزنامه جوان عملکرد پرویز شیخطادی کارگردان سینما که کروات به وزیر ارشاد در جشنواره فجر هدیه داد را نقد کرد و نوشت: امثال شیخ طادیها به جای تقدیر باید در محکمه افکار عمومی پاسخگوی عملکرد ضعیف خود در اختصاص بودجههای سنگین سینمایی باشند.
اتفاقاً همین رزومههای مغشوش و تهی است که امثال شیخ طادیها را به طلبکاری از انقلاب میکشاند.
تفاوت و عیار آدمها اتفاقاً در چنین بزنگاههایی خود را نشان میدهد. یکی میشود ابراهیم حاتمیکیا که با آن سابقه درخشان در سینمای دفاع مقدس در مراسم اختتامیه فجر از خود خرج میکند و خود را فیلمساز وابسته به انقلاب لقب میدهد تا همه بدانند فیلمساز انقلابیبودن برای او افتخار است و یکی هم میشود پرویز شیخ طادی با رزومهای ضعیف و سؤالبرانگیز که در جشن پیروزی انقلاب از محدودیتهای برههای از انقلاب درباره کراوات و حجاب سخن میراند که لابد خود را فیلمسازی غیروابسته بنمایاند.
بیشک در این بیاحترامی پرویز شیخ طادی، رئیس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره هم سهمی غیرقابلانکار دارند.
درآمدهای افسانهای همسایگان از گردشگران
خراسان گزارشی از وضعیت گردشگری در منطقه منتشر کرده و نوشته است: اعداد و آمار جهانی از وضعیت گردشگری کشورهای همسایه همچون عربستان و ترکیه نشان می دهد، آن ها در مسابقه ای نانوشته گوی سبقت از همسایگان و رقبا را ربوده اند؛ درآمد ٥٤ میلیاردی ترکیه و جذب ٢٧ میلیون گردشگر عربستان در مقابل حدود ٦ میلیون مسافر ما، نمایی از سبقت آنان را تصویر می کند
نورنیوز