×
فرهنگی
شناسه خبر : 163789
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/11/18 ساعت 09:12
آیا تیم ملی فوتبال کشورمان باز هم قطر را گلباران می‌‌کند؟ + آخرین حواشی بازی امروز

«نورنیوز» دوئل تیم ملی فوتبال ایران و میزبان جام ملت‌های آسیا را بررسی می‌کند

آیا تیم ملی فوتبال کشورمان باز هم قطر را گلباران می‌‌کند؟ + آخرین حواشی بازی امروز

تیم ملی فوتبال قطر مقابل کشورمان عموما هم گلباران شده و هم شکست خورده است اما در جام ملت‌های آسیا از امتیاز میزبانی برخوردار است و برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش در جام 2019، امروز هر کاری می‌کند تا جام را درخانه نگه دارد.

نورنیوز- گروه ورزش: تیم ملی فوتبال کشورمان با پیروزی دلچسبی که با نتیجه 1-2 برابر ژاپن به دست آورد، به مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا راه یافت و حالا باید از ساعت 18:30 امروز، چهارشنبه به مصاف قطر برود. ایران و قطر تاکنون ۲۴ بار مقابل هم قرار گرفته‌اند که حاصل این بازی‌ها ۱۶ برد برای ایران، سه برد برای قطر و پنج مساوی بوده است. از ۵۷ گل به ثمر رسیده در این بازیها سهم ایران ۴۱ گل و سهم قطر ۱۶ گل بوده است که نشان می‌دهد تیم ملی کشورمان اغلب قطر را گلباران کرده است.

آخرین بازی ایران و قطر، 25 مهر ماه سال‌جاری در تورنمنت اردن برگزار شد که در آن شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق شدند قطر را که از کارلوس کی‌روش به عنوان سرمربی بهره می‌برد با نتیجه پرگل 4-0 از پیش‌رو بردارند و به قهرمانی این تورنمنت چهارجانبه برسند. نکته جالب این است که ۲۴ بازیکن ایرانی در ادوار مختلف موفق به زدن گل به قطر شده‌اند که علی دایی با زدن چهار گل، بهترین گلزن ایران در بازی‌های برابر قطر بوده است. سردار آزمون هم که حالا یکی از ستارگان اصلی تیم ملی است و در بازی با ژاپن نیز بازی درخشانی را از خود به نمایش گذاشت، این شانس را دارد که چهارمین گلش را به قطر بزند و با دایی برابر شود یا حتی از او عبور کند.

این آمار اگرچه دلگرم‌کننده است، اما علاوه بر جهان غیرقابل پیش‌بینی فوتبال، نمی‌توان از امتیاز میزبانی قطر غفلت کرد؛ به ویژه که این کشور، مدافع عنوان قهرمانی هم هست و می‌خواهد از عنوان طلایی‌اش در جام 2019 دفاع کند. قاعدتا قطری‌ها هر کار می‌کنند تا جام را در خانه نگه دارند؛ به ویژه که سال گذشته نیز میزبان جام جهانی 2022 بودند و می‌خواهند کلکسیون افتخارات فوتبالی‌شان را تکمیل کنند. 

حواشی بازی ایران-قطر 

بازی ایران و قطر امروز ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود.

مارکز لوپز سرمربی اسپانیایی تیم ملی قطر: بازی با ایران سخت‌ترین و قوی‌ترین بازی برای ماست. باید به خوبی خود را آماده بازی با ایران کنیم./ نرسیدن به فینال شکست نیست.

سعید عزت‌اللهی هافبک تیم ملی: می‌دانستیم قطر با استفاده از امتیاز میزبانی، از شانس زیادی برخوردار است و مدافع عنوان قهرمانی محسوب می‌شود. به این تیم احترام می‌گذاریم و می‌دانیم بازی بسیار سختی پیش رو داریم. دوره گذشته هم به نیمه‌نهایی رسیدیم و می‌دانیم در چه جای حساسی قرار داریم.

قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران: به بازیکنان تیم ملی گفتم مهم این است که بازی ژاپن را فراموش و به قطر فکر کنید که دوره گذشته قهرمان شده. بچه‌های ما شرایط حساس الان را درک کرده‌اند. نقدها علیه تیم ملی منصفانه نبود؛‌ ما بد بازی نمی‌کردیم و فقط موقعیت‌هایمان گل نمی‌شد. بین این دو نکته فرق زیادی است. بازی با قطر حساس‌ترین بازی ماست. شما زحمات ۵ بازی گذشته را در این بازی می‌بینید.اعتراض خبرنگاران عربی به ایرانم

قلعه نویی اشاره کرد که در بازی پیش رو تغییراتی را در ترکیب تیم ملی شاهد خواهیم بود.

ماجرای اعتراض خبرنگاران عربی برای خلیج فارس

برخی خبرنگاران عربی حاضر در محل نشست خبری سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به این دلیل که عزت‌اللهی از عبارت «خلیج فارس» استفاده کرد، انتقاد کردند. مسئولان رسانه‌ای تیم ملی در واکنش به انتقاد و اعتراض این خبرنگاران عنوان کردند نام درست «خلیج فارس» است و عزت‌اللهی از اسمی تاریخی، اصیل و صحیح استفاده کرده است.

طارمی ۵۰۰۰ دلار دیگر جریمه شد!

در توضیح دلیل جریمه طارمی آمده است: این بازیکن در حالی که در بازی قبلی اخراج شده بود، بلافاصله بعد از سوت پایان بازی وارد زمین شد و با این کار محدودیتی را که روی بازیکنان اخراجی برای عدم ورود به زمین گذاشته شده است زیر پا گذاشت و این بار به پرداخت ۵۰۰۰ دلار جریمه شد. 

بر این اساس مهدی طارمی که پیش از این به دلیل دریافت دو کارت زرد در دیدار با سوریه، ۲۰۰۰ دلار جریمه شده بود، این بار نیز به پرداخت ۵۰۰۰ دلار دیگر جریمه شد و باید در مدت ۳۰ روز این جریمه را بپردازد و در صورت تکرار با جریمه سنگین‌تری روبرو خواهد شد. تیم ملی فوتبال ایران نیز به خاطر رخدادهای بازی با سوریه با جریمه روبرو شد. داور بازی به شش بازیکن تیم ملی ایران کارت زرد داد و بر این اساس تیم ملی ایران ۴۲۰۰ دلار نیز جریمه شد.

درخواست قطر برای تغییر ورزشگاه بازی با ایران
قطری‌ها خواهان انتقال بازی با ایران به ورزشگاه ۶۰ هزار نفری البیت هستند، زیرا ورزشگاه الثمامه که پیش از این برای برگزاری این بازی انتخاب شده بود، فقط ظرفیت ۴۰ هزار تماشاگر را دارد و این تعداد پاسخگوی نیاز آنها نخواهد بود. فدراسیون فوتبال ایران به صورت رسمی مخالفت خود را با تغییر ورزشگاه بازی ایران و قطر در جام ملت‌های آسیا اعلام کرد

برنامه زمانبندی مسابقات نیمه نهایی


 


 

نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر