نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: فیلمسازان جوان دوره احمدینژاد که بعدا ممنوعالکار شدند
رضا کیانیان در نقد سیاست کنونی وزارت ارشاد به فرهیختگان گفته است: وزارت ارشاد عزیز! کدامیک از کارگردانهای مهم سینمای ما را دعوت یا تشویق کردی که بیایند فیلم بسازند.
شما فقط انتخاب کردی این و آن نسازد، پس چه کسی ته آن باقی میماند؟یک سری فیلمساز جوان.
در دوره آقای احمدینژاد جلوی کار برخی گرفته شد که کار فیلمسازان جوان رونق بگیرد.
همان فیلمسازان جوان ۱۶ سال بعد، یعنی الان اجازه کار ندارند.
این فیلمساز که دیگر زاییده و پرورشدادهشده جمهوری اسلامی است، چرا باید ممنوعالکار باشد؟
این همه کارگردان دیگر هم هستند که فیلمهایی ساختهاند که نیشدار هم نبوده، چرا اینها را دعوت نمیکنید فیلم بسازند؟
اینها که دیگر برادریشان را ثابت کردهاند.
وقتی قرار است فیلم بسازیم، وزارت ارشاد باید زیر بال ما را بگیرد که بهتر بسازیم، نه اینکه بدتر یا کمتر بسازیم.
کل دستگاههای نظارتی کشور ما از جمله وزارت ارشاد، بازدارنده هستند، نه کمککننده.
من تمام بدیها دهه ۶۰ را قبول دارم اما در این دهه کیارستمی بیرون آمد.
این آدم مفت نیامد. به او کمک شد تا بتواند کیارستمی بشود.
به مخملباف، مهرجویی، تقوایی یا دیگران کمک شد. به نظر شما به چند کارگردان مهم سینما در همین سالها کمک شده که فیلم بسازند؟
خاتمی، شیراک و تاثیر مشارکت در انتخابات
علی بیگدلی، حقوقدان درباره انتخابات به هممیهن گفته است: رای مردم اعتبار و مشروعیت صاحبان قدرت را در نظام بینالمللی بالا میبرد.
برای نمونه آقای خاتمی زمانی که رئیسجمهور شد، سفری به پاریس داشت که در شرایط بسیار بد آب و هوایی انجام شد.
ژاک شیراک، رئیسجمهور وقت فرانسه از کاخ الیزه بیرون آمد و جلوی در ماشین آقای خاتمی از او استقبال کرد.
روزنامههای پاریس نوشتند که این کار خیلی بد بود و چرا رئیسجمهور فرانسه این کار را کرد، شیراک در پاسخ گفت، من بهخاطر رایی که مردم به خاتمی دادند اینگونه به استقبال او آمدم، نه بهخاطر شخص خاتمی؛ اگرچه خود آقای خاتمی نیز به دلیل طرح «گفتوگوی تمدنها» بسیار مطرح شده بود.
بالا بودن سطح مشارکت در انتخابات، میزان مشروعیت و محبوبیتی که در سطح بینالمللی از سوی جامعه سیاسی بینالمللی مدنظر است را قطعاً افزایش میدهد.
درگیری جوانان به جای درس، جراحی زیبایی شده است
کیهان در یادداشتی نوشت: چه اتفاقی افتاده است که اگر تا دیروز اعمال جراحی زیبایی در بین برخی از زنان اهمیت داشت، اکنون بسیاری از مردان هم به این سمت گرایش پیدا کردهاند و در سطح محله و جامعه فراوان مردان و پسران جوان را میبینیم که در این چرخه گرفتار شدهاند؟ از آقا «نادر» که دنبال ترمیم گونه است؛ تا آقا «ناصر» که دنبال جراح خوب برای عمل زیبایی بینی است! اینکه نوجوان ما به جای تمرکز روی درس و تعلیم و تربیت، دچار درگیری ذهنی کاذب و دغدغه زیبایی آن هم از طریق اعمال جراحی باشد، برای آینده کشور خسارت نیست؟ نباید شک کرد که کسانی به هر بهانهای دنبال این شکستن تمرکز هستند؟
روحانی قهر نمیکند
آرمان ملی درباره نقش حسن روحانی پس از ردصلاحیت نوشته است: بهطور طبیعی او نه قهر خواهد کرد و نه مشی اعتراضی پیش خواهد گرفت، اما او در سالهایی که جایگاههایی مانند ریاست جمهوری نداشت، همواره در نقش مشاور برای بهبود شرایط کشور به ایفای نقش پرداخت و بهنظر میرسد از این پس هم همین نقش را داشته باشد.
کنایه تند سردار به روحانی
اعتماد یادداشت سردار یدالله جوانی در صبح صادق را بازنشر کرده و نوشته است: سردار جوانی کنایه تندی به روحانی زده و نوشته: «کسی که در دوره مسوولیت خود نشان داده است به هر دلیل، تحت فشارها یا جریان نفوذ یا انگیزههای شخصی، حاضر است روی قدرت دفاعی کشور معامله کند و به خلع سلاح کشور تن بدهد، آیا صلاحیت لازم برای تصدی دوباره مسوولیت در سطوح بالا را دارد؟»
مشخص نیست منظور سردار جوانی از «معامله روی قدرت دفاعی» و در نتیجه «خلع سلاح» کشور دقیقا به چه موضوعی بازمیگردد؟ اگر منظور برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ باشد، نتیجه این قطعنامه چند ماه پیش در رفع تمام تحریمها و محدودیتهای نظامی ایران مشاهده شده است.
نورنیوز